Μιχαηλίδης: «Παίξαμε άναρχα»

Μιχαηλίδης: «Παίξαμε άναρχα»

Τον Μάκη Χάβο στη πρώτη θέση του πάγκου του Δικεφάλου αντικατέστησε σήμερα (27/2) ο Μπάμπης Μιχαηλίδης ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν κακή απόδοση, εκτιμώντας πως η αποχή δεν έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτό.

«Κάναμε κακό παιχνίδι με αρνητικό τελικό αποτέλεσμα. Για μας το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς όμως δεν αξιοποιήσαμε καμία από αυτές και σε νεκρό χρονικό σημείο δεχθήκαμε το γκολ που λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αλλαγές σε μια προσπάθεια να δώσουμε νέα ώθηση στην επίθεση, δυστυχώς όσο περνούσε ο χρόνος -
που δεν ήταν ευνοϊκό για μας - δεν είχαμε την αντίδραση που θέλαμε με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο τελικό σκορ, έχοντας στο δεύτερο ημίχρονο μια κακή απόδοση σαν ομάδα», είπε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σχετικά με την κακή απόδοση του δευτέρου μέρους.

«Παίξαμε άναρχα, εκβιάσαμε τις καταστάσεις στη προσπάθεια μας να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Ο τρόπος με τον οποίον προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε ήταν ανορθόδοξος με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στην άμυνα», είπε.

Όσο για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να μπορεί να αντιδράσει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, ο 60χρονος τεχνικός τόνισε: «Είναι ένα ερώτημα που μας απασχολεί. Πώς, όταν έχουμε εις βάρος μας σκορ, πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα για να μην έχουμε αρνητική εικόνα. Αυτό το θέμα απασχολεί κι εμάς. Σε ότι αφορά την επιθετική δυστοκία. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιείς, προφανές σε ανησυχεί. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο. Αν τις αξιοποιούσαμε, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο επηρεάστηκε η ομάδα από την αποχή των παικτών, απάντησε ότι: «είναι υποθετικό το ερώτημα. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν ξέρουμε αν αυτή ήταν η βασική αιτία της εικόνας του αγώνα. Προσωπικά εκτιμώ πως όχι», ενώ ρωτήθηκε και για το κατά πόσο αυτό το αποτέλεσμα προκαλεί γενικότερη ανησυχία. «Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Τούτη την ώρα πρέπει να προσέξουμε είναι στο σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης. Πρέπει να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Και κατέληξε σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο βασικό σχήμα. «Τα παιδιά έχουν δώσει πολλούς αγώνες κι έχουν επιβαρυνθεί. Σήμερα
υπήρχαν 3-4 καινούργια παιδιά από τα οποία θέλαμε να δώσουμε ώθηση. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε 10 παίκτες ταυτόχρονα για να μην αλλοιώσουμε τη συνολική εικόνα της ομάδας».



Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved