Κωνσταντίνου: «Πάει εξαιρετικά η κίνηση Αλαφούζου»

Κωνσταντίνου: «Πάει εξαιρετικά η κίνηση Αλαφούζου»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν έκρυψε ότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», καθώς και από το πως εξελίσσεται η μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6


Για την κατάσταση που είναι η ομάδα:

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει ουσιαστικά να ολοκληρώσει το ρόστερ, πριν αρχίσει καν η προετοιμασία. Η ομάδα έχει πάρει και ξένους, έχει αποδεσμεύσει άλλους και σε καλό κλίμα ενώ έχει ανανεώσει και συμβόλαιο πολύ σημαντικών παικτών. Εμείς υλοποιήσαμε τις επιθυμίες του κ. Φερέιρα και όλα συνδυαστήκαν έτσι ώστε να έρθει το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός ήταν στα πρόθυρο της χρεοκοπίας».

Για νέες μεταγραφές:

«Δεν περιμένουμε πολλές ακόμα. Αν βρεθεί κάτι καλό θα κάνουμε μία ή δύο, αλλά ο κ. Φερέιρα αποφασίζει για αυτά. Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι ότι εμείς μπορέσαμε και κάναμε μεταγραφές ξένων , κρατήσαμε τους Έλληνες και έμπειρους όπως ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, ο Σπυρόπουλος. Έλληνες που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι ο Σπυρόπουλος έκανε υπερπροσπάθεια για να μείνει. Τον θέλει και ο Φερέιρα και εμείς αλλά και ο ίδιος ήθελε να μείνει. Αυτή είναι η ικανοποίηση όλων μας».

Για την παραμονή Σπυρόπουλου αλλά και την βεβαιότητα που εξέφρασε για τον Καραγκούνη:

«Ο Φερέιρα ήθελε να μείνει ο Σπυρόπουλος αλλά το βασικότερο είναι ότι και ο παίκτης ήθελε να μείνει. Κάναμε για ένα χρόνου συμβόλαιο, αυτό είναι θέμα του Σπυρόπουλου. Πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, μας υποσχέθηκε ότι θα το κάνει και τον στηρίζουμε για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και μπορεί. Ο Καραγκούνης είναι σημαία του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι θα μείνει, γιατί να μην μείνει; Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή του. Να μείνει και να υλοποιήσει τα σχέδιά του και μετά να πάρει την θέση που του αξίζει στα διοικητικά της ομάδας»

Για τα παιδιά από τις ακαδημίες:

«Τα παιδιά από τις ακαδημίες που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα είναι εφτά στον αριθμό. Σε αυτά ο Παναθηναϊκός επενδύει και αυτά τα παιδιά μαζί με τους έμπειρους θα στελεχώσουν την επόμενη ομάδα. Την νέα χρονιά. Ο Μαυρίας έχει ήδη παίξει, τα άλλα παιδιά πρέπει να εγκλιματιστούν και του χρόνου ο Παναθηναϊκός να έχει νέα δικά του παιδιά έτοιμα».

Για την δική του… υποψηφιότητα για την θέση του γενικού αρχηγού:

«Τα διοικητικά θα συζητηθούν άλλη ώρα. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί… Έχουμε εμπιστοσύνη στον Γόντικα»

Για την κίνηση Αλαφούζου:

«Εγώ νομίζω ότι πάει καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Ο κόσμος ακόμα δεν ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο, είναι καλοκαίρι. Θα βγουν και τα διαρκείας την επόμενη εβδομάδα. Πηγαίνει πολύ καλά, εμείς είμαστε και δύσπιστοι οι Έλληνες. Όταν ο κόσμος βλέπει ότι όλα γίνονται σιγά σιγά, δηλαδή μεταγραφές, ανανεώσεις, τακτοποιούνται τα οικονομικά… Τότε ακόμα και οι δύσπιστοι θα πιστέψουν ότι ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα».



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved