Οι «πελάτες» του... κλειστού club (άνω των 24) της Super League!

Οι «πελάτες» του... κλειστού club (άνω των 24) της Super League!

Αφού συμβιβάστηκαν με την σκληρή πραγματικότητα οι έξι μη αδειοδοτούμενες ομάδες της Super League, κάνουν τα κουμάντα τους στο διπλό...μέτωπο των ανανεώσεων και των μεταγραφών. To Onsports καταγράφει την «πελατεία» και όλες τις κινήσεις στο... κλειστό club της «μεγάλης κατηγορίας», όπου η είσοδος επιτρέπεται μονάχα σε παίκτες άνω των 24 ετών.

Εν αντιθέσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, οι άλλες τρεις «πληγωμένες» ΠΑΕ(ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ) δεν έχουν σηκώσει ακόμη μανίκια, για διάφορους λόγους η κάθε μία. Αναλυτικά:

ΑΕΚ

Τρεις μεταγραφές

Ανοιχτές παραμένουν και οι τρεις κινήσεις για παίκτες άνω των 24 ετών, σύμφωνα με το «παράθυρο» της διοργανώτριας αρχής. Ολες θα φέρουν μεταγραφικές απόχρωσεις, δεδομένου πως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καμία ανανέωση συμβολαίου.

Οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος κρέμασαν τα παπούτσια τους, οι Καφές, Γεωργέας δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων» εν όψει της νέας σεζόν, ο Φαμπιάν Βάργκας μόνο με θαύμα θα πειστεί να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο μετά την φετινή οικονομική ταλαιπωρία- εμπειρία, ενώ ο Χοσέ Κάρλος, παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ως παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Στο μεταγραφικό πεδίο η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θα κάνει τριπλό…shopping. Συγκεκριμένα θα ψωνίσει ένα σέντερ φορ, ένα στόπερ και ένα χαφ αναλόγως βέβαια και με τις πιθανές επόμενες «υπερήφανες πωλήσεις», μετά το deal με την Λιλ και την παραχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

 

ΑΡΗΣ

In Πρίττας, out Ακόστα!

Ο ερχομός του Μάκη Κατσαβάκη δεν αλλάζει τις εσωτερικές ισορροπίες. Μπορεί η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Νόε Ακόστα να είναι κοινή, ωστόσο η υπόθεση σκαλώνει στο οικονομικό και δύσκολα ο Ισπανός θα συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, αυξημένες πιθανότητες παραμονής συγκεντρώνει εσχάτως ο Σάκης Πρίττας, να είναι ένας από τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν δικαίωμα να υπογράψουν συμβόλαιο οι «κίτρινοι».

Εάν παραμείνει ο Πρίττας, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πατήσουν γκάζι  για την απόκτηση ενός σέντερ φορ (ακούγεται έντονα το όνομα του Αγγελου Χαριστέα) και ενός στόπερ ή επιτελικού μέσου. Παρελθόν αποτελεί - όπως αναμενόταν άλλωστε-  ο ελεύθερος Μίτσελ Γκαρμπίνι Περέϊρα.


ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοντοδήμος, Ιωάννου και επιτελικός μέσος

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κοντοδήμο για έναν ακόμη χρόνο, αποτέλεσε την πρώτη κίνηση των Φαιάκων. Το ίδιο φιλοδοξούν να πράξουν οι νησιώτες και με τον πρώτο τους σκόρερ την περασμένη σεζόν Ηλία Ιωάννου και με βάση το ρεπορτάζ, βρίσκονται κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Από την στιγμή που θα «κλειδώσει» η παραμονή του Ιωάννου, η «κόμισσα» θα κινηθεί για την μεταγραφή ενός επιτελικού μέσου. Παρελθόν αποτελούν οι Γκουστάβο, Καλαντζής, Μαζνόφ, Τσίγκας, Μίχος, Γκαλίνοβιτς, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν στις 30 Ιουνίου.

 

ΟΦΗ

Όλα στον… αέρα!

Φύλλο δεν κουνιέται στο Ηράκλειο εν αναμονή της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της 11ης Ιουλίου, που θα δρομολογήσει εξελίξεις στον κρητικό σύλλογο.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σήφης Κορωνάκης είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν στην ομάδα οι Καλάϊτζιτς, Σίσιτς και Βερόν των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, οι επιλογές για ανανεώσεις και μεταγραφές θα γίνει από το νέο διοικητικό σχήμα.

Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες και τους φευγάτους Μάντζιο, Παπουλή έχουν λήξει και τα συμβόλαια των Γαλανόπουλου, Πίτσου και Ουκάρ.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η διπλή ανανέωση, ο σέντερ φορ και ο Μπεσέρα!

Ο Αγιαξ έσπευσε να «δέσει» στα Γιάννενα τους Θέμη Τζημόπουλο, Τάσο Πάντο, ανανεώνοντας τα συμβόλαιά τους για δύο και ένα χρόνο αντίστοιχα. Η τρίτη και τελευταία κίνηση στην... σκακιέρα άνω των 24 ετών, θα αφορά την μεταγραφή ενός σέντερ φορ εκτός και εάν γίνει η έκπληξη και συνεχίσει ο Λεάντρο Μπεσέρα. Μαντήλι έχουν κουνήσει οι Κηπουρός, Βάντερσον, Κώτσιος, Κυριάκος και Σκούφαλης.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Αραβίδης και οι άλλοι!

Μετά την μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη και την επιστροφή του στην «πλατεία», οι «κυανέρυθροι» έχουν δικαίωμα για άλλες δύο… βολές! Δεδομένου πως οι Ζαν Ζκ Πιέρ και Πατρίκ Ντιμπαλά πολύ δύσκολα θα ανανεώσουν, οι Νεοσμυρνιώτες θα ψωνίσουν έναν στόπερ και έναν επιθετικό.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved