Η Greek... Generation του Oλυμπιακού (photos+videos)

Η Greek... Generation του Oλυμπιακού (photos+videos)

Με κάθε επισημότητα η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσίασε τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας με τους Μανωλά, Τάτο, Γιαννιώτη, Σιόβα, Βλαχοδήμο και Ζαραδούκα να κάνουν... σέντρα.

Απαντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη μεταγραφή τους στους πρωταθλητές και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό.

"Σας καλωσορίζουμε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο πάνελ μπορείτε να δείτε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι τους έχετε θαυμάσει στα ελληνικά γήπεδα και από τώρα θα τους απολαμβάνετε με την ερυθρόλευκη φανέλα" ήταν το σύντομο μήνυμα του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαππά, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε το λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ομάδας, Γιάννης Βρέντζος: "Καλησπέρα. Θα ήθελα εκ μέρους της διοίκησης να καλωσορίσω τους παίκτες. Σήμερα υλοποιείται μία από τις πιο δύσκολες δεσμεύσεις του προέδρου, η ελληνοποίηση του ρόστερ. Μετά από πολλά χρόνια, η πλειοψηφία του ρόστερ είναι Έλληνες παίκτες. Οι έξι ποδοσφαιριστές είναι νέα παιδιά με τον μέσο όρο στα 22 χρόνια. Έχουν όλες τις δυνατότητες για να αποτέλεσουν τον κορμό της ομάδας, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από έξι παίκτες στο Εuro 2012. Είναι σημαντικό για όλους. Θα ήθελα ο κόσμος να αγκαλιάσει και να στηρίξει τα παιδιά και την ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικό για μας η ανταπόκριση του κόσμου του Ολυμπιακού σε σχέση με τα διαρκείας που είναι η χωρίς όρους στήριξη στην ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θα ήθελα τέλος να σας πω ότι στόχος μας είναι η επόμενη φουρνιά Ελλήνων παικτών που θα έχουμε τη χαρά να ενσωματώσουμε στην ομάδα να είναι από την Ακαδημία"¨.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι Ελληνες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:     
    
Σιόβας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Θα ήθελα ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την ελληνοποίηση. Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί. Και πρωτάθλημα και Κυπελλο και θα δώσουμε βάση στην Ευρώπη για να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περσινή".

Ζαραδούκας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο που ήταν δίπλα μου. Έκαναν τα πάντα για να γίνω όσο πιο γρήγορα καλά. Θέλουμε να ελληνοποιήσουμε την ομάδα και να δείξουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Όλοι που βρίσκονται εδώ μπορούν να ανταπεξέλθουν".
Ο Γιάννης Ζαραδούκας σε ερώτηση για τη στήριξη από τον κόσμο, απάντησε: "Θέλουμε να στηρίξουμε το τέταρτο αστέρι. Την υπομονή την έχουν όλοι. Αν υπάρχει υπομονή θα το δείξουμε" 

Βλαχοδήμος: "Ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Να μας πιστέψει ο κόσμος".

Τάτος: ¨Εγώ θα κάνω ότι μπορώ. Είναι σημαντικό για έναν Ελληνα παίκτη". Γιαννιώτης: Είμαι πολυ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και θα παλέψω για να αποδείξω πως αξίζω που βρίσκομαι εδώ".

Μανωλάς: «μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο»       

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς ανέφερε: "Είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και γνωρίζω πως οι απαιτήσεις είναι υψηλές και είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός". "Το διαφορετικό είναι στα πάντα. Στην οργάνωση, στις εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Εδώ είναι όλα οργανωμένα και είναι σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο. Θα μας βοηθήσει για να γίνουμε καλύτεροι", ήταν η απάντηση του Κώστα Μανωλά σε ερώτηση για τις διαφορές με την ΑΕΚ.

Θεοδωρίδης: «αυτές οι φανέλες είναι η ιστορία του Ολυμπιακού»

Τέλος, ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού και από τους παίκτες να τιμήσουν τη φανέλα: "Θέλω να υποστηρίξετε αυτά τα παιδιά. Εϊαι το μέλλον του Ολυμπιακού και οι καλύτεροι στις θέσεις τους. Θα ενσωματωθούν στον Ολυμπιακό και καταλαβαίνουν τις διαφορές".Αμέσως μετά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού παραδίδοντας την ερυθρόλευκη φανέλα στους παίκτες των ερυθρολεύκων τους είπε:  "Αυτές οι φανέλες είναι η ιστορία του Ολυμπιακού. Είναι η φανέλα του μόνιμου πρωταθλητή των πρωταθλητών. Είναι η ψυχή του πρωταθλητή. Να τις τιμήσετε".

Τα νούμερα στις φανέλες των νέων παικτών του Ολυμπιακού


31. Ζαραδούκας

17. Βλαχοδήμος

24. Μανωλάς

22. Τάτος

70. Γιαννιώτης


Θυμηθείτε τη Live κάλυψη της εκδήλωσης:

{coveritlive}3f4bfe7050{/coveritlive}

Η Greek... Generation του Oλυμπιακού (photos+videos)



Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Λιβάι και Μάνταλο η Ένωση - Αμφίβολος ο Μπερνάρ για το Τριφύλλι
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Λιβάι και Μάνταλο η Ένωση - Αμφίβολος ο Μπερνάρ για το Τριφύλλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved