Αστέρας Τρίπολης: 9-0 τη Μικτή Ευρυτανίας

Αστέρας Τρίπολης: 9-0 τη Μικτή Ευρυτανίας

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 9-0 τη Μικτή Ευρυτανίας.

Οι βασικοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα αγωνίστηκαν μέχρι το 60ο λεπτό, ενώ στο τελευταίο ημίωρο πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας Νέων (έμειναν στον αγωνιστικό χώρο μόνο οι Μπαρτολίνι, Χουανίτο) που συμμετέχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι.

Στο 10ο λεπτό ο Ναβάρο συνδυάστηκε ωραία με τον Ράγιος και ο πρώτος άνοιξε το σκορ με τεχνικό πλασέ. Στο 12' μετά από σέντρα του Τσαμπούρη και κεφαλιά του Ουσέρο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στρώθηκε στο Ναβάρο, ο οποίος με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 27' ο Ναβάρο από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με σέντρα βρήκε τον Περόνε, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Στο 36' ο Ράγιος είχε δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δε συνέβη το ίδιο τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ναβάρο με πλασέ μετά από γύρισμα του Περόνε έκανε το 4-0 διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Περόνε με εκτέλεση πέναλτι στο 51’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-0, μετά από ανατροπή του Ουσέρο. Στη συνέχεια ήταν σειρά των νεαρών ποδοσφαιριστών του Αστέρα να αναλάβουν δράση. Στο 70’ ο Παπαδημητρίου με σουτ έκανε το 6-0, στο 75’ ο Αναστασόπουλος το 7-0 και στο 81’ μετά από σέντρα του Λύμπερη από δεξιά, ο Γκαιδατζής με κεφαλιά έκανε το 8-0. Το τελικό αποτέλεσμα (9-0) διαμόρφωσε στο 90’ με δυνατό σουτ ο Καρυδόπουλος.

Αστέρας: Μπαντής (31' Γεωργακόπουλος), Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Φορμίκα, Ουσέρο, Ράγιος, Σαραντόπουλος (31' Χουανίτο), Έγκον, Ναβάρο, Περόνε. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν μόνο ο Μπαρτολίνι και ο Χουανίτο και έπαιξαν οι νεαροί: Ντινιωτάκης, Λυμπέρης, Καρυδόπουλος, Καστριτσέας, Γκαιδατζής, Τσόφλιος, Μυρσίνιας, Αδάμου, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου.

Τσαμπούρης: «Να είμαστε έτοιμοι στην Ευρώπη»

Ο Αστέρας συμπληρώνει επτά μέρες στο Καρπενήσι και σκληρής δουλειάς στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Μιλώντας για την μέχρι σήμερα προετοιμασία του Αστέρα ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε:
«Γίνεται μία προετοιμασία, που ξεκίνησε νωρίτερα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αστέρα. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο και ιστορικό παιχνίδι του Αστέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γίνεται καλή δουλειά στο Καρπενήσι, ενώ μαζί μας προσαρμόζονται και τα νεαρά παιδιά που είναι μαζί μας, οι οποίοι κάνουν την πρώτη τους επαγγελματική προετοιμασία.

Πρέπει να πω ότι υπάρχει καλό και οικογενειακό κλίμα και ευελπιστούμε να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουμε στο Καρπενήσι από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια»

Ο Φραγκουλάκης στο Καρπενήσι

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται στο Καρπενήσι με τους ρυθμούς προπόνησης να ανεβαίνουν καθημερινά. Το πρωινό πρόγραμμα είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την μικτή ομάδα της Ευρυτανίας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη είναι πώς βλέπει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του να δείχνουν ιδιαίτερη όρεξη σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος.

Στην αποστολή, ενσωματώθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Μιχάλης Φραγκουλάκης που βρίσκεται πλέον στο Καρπενήσι ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα

Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Περόνε μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Χουανίτο αναμένεται να παίξει για λίγο στο απογευματινό φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Ευρυτανίας.

Ο Χερίδης στο Τρανς Νάρβα-Ίντερ Μπακού

Τον αγώνα της Τρανς Νάρβα με την Ίντερ Μπακού, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του EUROPA LEAGUE θα παρακολουθήσει την Πέμπτη (05/07) ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη, Γιώργος Χερίδης, αφού όποια προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα είναι ο αντίπαλος του Αστέρα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να μάθει από «πρώτο χέρι» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υποψήφιων αντιπάλων του.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved