Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Θα μπουν και επιχειρηματίες»

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Θα μπουν και επιχειρηματίες»

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την κίνηση της εγγραφής μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Νικόλας Βασιλαράς, μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», ενώ τόνισε ότι σύντομα θα ενισχύσουν την προσπάθεια αρκετοί επιχειρηματίες.

«Η αλήθεια είναι ότι πάμε αρκετά καλά, στα δεδομένα δηλαδή που υπολογίζαμε. Ξέραμε εξ αρχής ότι είναι δύσκολη η προσπάθεια, γνωρίζαμε τι μας περιμένει, αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Αν υπήρχε δεν θα γινόταν όλη αυτή η προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Και το λέω αυτό διότι υπάρχουν πολλοί που λένε «γιατί να βάλω εγώ και να μην βάλουν οι μέτοχοι;» και άλλα τέτοια. Σωστό ως άποψη, αλλά αυτό είναι γνωστό, ότι δηλαδή κανείς δεν βάζει για τον άλφα ή τον βήτα λόγο και γι’ αυτό φτάσαμε ως εδώ. Επομένως όλοι χρειάζονται, κανείς δεν περισσεύει» τόνισε και αναφέρθηκε στη συνέχεια στο σίριαλ του ενδιαφέροντος του Πρίγκιπα:

«Εκείνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι υπό κανονικές συνθήκες ο πρώτος που θα ήθελε να ισχύει η ιστορία με τον Πρίγκιπα ή με τον οποιονδήποτε επενδυτή, Ελληνα, Αραβα, Ινδό, Πακιστανό, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν θα χρειαζόταν όλη αυτή η προσπάθεια για να σωθεί ο Παναθηναϊκός από πτωχεύσεις και πρωτοδικεία, δεν θα χρειαζόταν χρήμα, χρόνος, οικονομικές θυσίες ακόμη και από τον απλό κόσμο και άλλα τέτοια. Θα είμασταν εκτοξευμένοι, θα πετούσαμε επάνω σε μαγικά χαλιά, θα τρέχαμε στα αεροδρόμια και άλλες τέτοιες ομορφιές. Επειδή όμως δεν μιλάμε για κανονικές ιστορίες καλό είναι ο κόσμος να συγκεντρωθεί σε πραγματικά και όχι φανταστικά γεγονότα».

Σχολιάζοντας το ενδιαφέρον που έχει δείξει ως στιγμής ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο Νικόλας Βασιλαράς σημείωσε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μιλήσει με αρκετούς επιχειρηματίες που του έχουν υποσχεθεί ότι εντός των ημερών θα επενδύσουν και αυτοί: «Με τα υπάρχοντα δεδομένα λοιπόν η κίνηση που υπάρχει για την ώρα είναι ικανοποιητική, ενώ πιστεύουμε πως τις επόμενες μέρες  θα αυξηθεί κι άλλο. Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν είναι γεγονός ότι η διαδικασία με τις δόσεις που θα ισχύσει από την άλλη εβδομάδα θα βοηθήσει, όπως επίσης και η έναρξη της διάθεσης των διαρκείας που είναι ένα έξτρα κίνητρο.

Επιπλέον, ο κύριος Αλαφούζος έχει μιλήσει με αρκετούς επιχειρηματίες που έχουν υποσχεθεί ότι θα βάλουν χρήματα και αυτό αναμένεται να συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Ενα μεγάλο κομμάτι επίσης του κόσμου περιμένει να οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών. Είναι πολλοί εκείνοι που όταν συμβεί αυτό δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν τα χρήματά τους για τη νέα εποχή. Τέλος, για πολλούς μετράει και το αγωνιστικό κομμάτι και μια καλή αρχή. Είναι θετικό λοιπόν ότι σε σύγκριση με πέρσι υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα στις μεταγραφές, άρα και ο προπονητής, που είναι σημαντικό ότι παραμένει ο ίδιος, θα έχει την ευκαιρία να δέσει συντομότερα την ομάδα».



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved