Έξαλλος ο Παπουτσάκης για Παγκρήτιο Στάδιο!

Έξαλλος ο Παπουτσάκης για Παγκρήτιο Στάδιο!

Ο Εργοτέλης έχει δώσει στο Παγκρήτιο Στάδιο 470.000 ευρώ όπως υποστήριξε ο Απόστολος Παπουτσάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» σε δηλώσεις του στον «Athletic Radio» υποστήριξε πως το Παγκρήτιο είναι το… σπίτι του Εργοτέλη, ενώ απάντησε και στις τοποθετήσεις του κ. Δροσίτη για… έξωση των Κρητικών. Παράλληλα, ο Απόστολος Παπουτσάκης επανέλαβε τη πρόθεση της ομάδας να αφήσει ελεύθερο τον Μάριο Μπούντιμιρ, ενώ μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη των Κρητικών.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για:

Το θέμα με το Παγκρήτιο Στάδιο: «Δεν θέλουμε να φύγουμε από το Παγκρήτιο. Είναι το σπίτι μας. Είναι μία δύσκολη χρονιά. Στις 18/6 κάναμε επίσημα την πρότασή μας. Η πρόταση του Εργοτέλη για τη χρησιμοποίηση του Παγκρητίου τη νέα περίοδο είναι για 50.000 ευρώ στη Σούπερ Λίγκα και για 40.000 στη Β’ Εθνική. Ζητάμε να μας δώσει το Παγκρήτιο Στάδιο η διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου και προτείνουμε. Ο Εργοτέλης έχει το Παγκρήτιο σαν σπίτι του. Εμείς αλλάξαμε τον χλοοτάπητα. Εμείς βρήκαμε την λύση. Ο Εργοτέλης έχει δώσει στο Παγκρήτιο 470.000 ευρώ. Εκτός από τα χρήματα για το μίσθωμα ο Εργοτέλης έδωσε 90.000 ευρώ για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και 60.000 ευρώ για τη συντήρησή του. Βάλτε κάτω τα νούμερα και θα δείτε τι λεφτά έχουμε δώσει.

Έχει γίνει ολόκληρο θέμα οτι χρωστάμε τα.. εκατομμύρια. Και εμείς δημότες ήμαστε και λέμε τα καλύτερα λόγια. Στις 22 Ιουνίου είμαι στο γραφείο του Δημάρχου και ο κ. Κουράκης επικοινώνησε με τον κ. Δροσίτη για το θέμα του γηπέδου αλλά τελικά δεν μίλησαν για το θέμα. Όμως δεν έγινε κάτι. Μην ακούνε τι λέγεται στα καφενεία. Ο Εργοτέλης δεν είναι καφενείο. Στο «Μαρτινέγκο» θα έχουμε 500 καθίσματα. Μας λέει ο κ. Δροσίτης ότι θα βγάλει έξω τον Εργοτέλη για να μπουν οι ακαδημίες. Ας έχουν τα κότσια να μας βγάλουν έξω.

Έχει υπόψη του τι θα πει ακαδημίες σε χόρτο. Αν είναι δυνατόν. Εκτός αν το κάνει πλαστικό. Αισθανόμαστε λίγη πικρία. Ας αναλάβει και ο Δήμαρχος δράση. Όλοι κυνηγάνε τον Εργοτέλη και δεν μιλάμε. Περιμένουμε να μας πουν αν θα παίξουμε και πόσο. Την Δευτέρα ξεκινάμε προετοιμασία. Δεν μας αναφέρουν τίποτα. Μόνο για τα λεφτά μας λένε. Φέτος μπήκαμε μέσα 1,9 εκ. ευρώ. Θέλουμε βοήθεια» .

Την υπόθεση του Μάριο Μπούντιμιρ: «Τον θέλει ο ΠΑΟΚ και μάλλον θα τον δώσουμε. Γιατί όχι. Όποιο παιδί βρει καλύτερο μέλλον εμείς δεν θα τους κλείσουμε τον δρόμο. Όπως έγινε και με τον Φραγκουλάκη. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Εύκολα γεμίζει, δύσκολα αδειάζει το ρόστερ».

Τις δικαστικές «μάχες» του Εργοτέλη: «Περιμένουμε δύο δικαστικές αποφάσεις. Δεν είναι μόνο το θέμα με τον Πανιώνιο αλλά και η προσφυγή του Παναιτωλικού. Έχουμε μπλοκάρει και την Κέρκυρα με αγωγή δική μας. Είμαι αισιόδοξος και αν υπάρχει δίκαιο στην Ελλάδα τότε θα δικαιωθούμε».



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved