Του έκλεισε το σπίτι...

Του έκλεισε το σπίτι...

Η Καβάλα επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέτοντας γερές βάσεις για να πάρει το εισιτήριο για τα play off του φετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά μετά την αποχή από τις προπονήσεις την Παρασκευή (25/2) έκαναν αποχή και από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους κόντρα στην μακεδονική ομάδα, καθώς ήταν απογοητευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας. 

Αυτή η ήττα σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την υπόθεση play off, καθώς τον οδήγησε εκτός της πρώτης πεντάδας και επιβάλλεται να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Καβάλας στις 18 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, ενώ για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το τρίποντο

Η Καβάλα άρχισε πιο δυνατά τον αγώνα πιέζοντας κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αναγκάζοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες του Μάκη Χάβου, που παρακολουθούσε τον αγώνα από την εξέδρα λόγω της τιμωρίας του.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Σαλπιγγίδη (22'), τον Ελ Ζαρ (24'), ο οποίος τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς στέλνοντάς την όμως άουτ. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, θεωρώντας ότι ο Κροάτης πορτιέρο ανέτρεψε τον Μαροκινό.

Εξαιρετική ευκαιρία είχε ο Τσουκαλάς ένα λεπτό αργότερα, ο οποίος πλάσαρε άουτ από ευνοϊκή θέση. Η Καβάλα παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρονταν κυρίως για να κρατήσει πρωτίστως το μηδέν στα μετόπισθεν ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές σκόραρε με τον Νικουλάε (37'), παγώνοντας την Τούμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δημιούργησει φάσεις στην εστία του Γκαλίνοβιτς, αλλά η Καβάλα ήταν θάνατος - κίνδυνος στις αντεπιθέσεις έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αμπντούν, ο οποίος ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 52' ο Αμπντούν... χόρεψε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στον Νικουλάε, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ό,τι όμως δεν κατάφερε να πετύχει ο Ρουμάνος το έκανε ο Ρίος στο 60' με ωραίο σουτ.

Η Καβάλα ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του αγώνα με τους φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά να γκρινιάζουν και να αποδοκιμάζουν τους παίκτες τους για την κακή παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Καβάλα έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη της, ενώ ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε με άναρχο τρόπο να επιτεθεί, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τον Γκαλίνοβιτς.

Το τελικό σφύριγμα του Παππά βρήκε τους παίκτες της Καβάλας να πανηγυρίζουν και τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα για την εικόνα που έδειξαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Θυμηθείτε το pregame του αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Πατήστε ΕΔΩ για τη διαμαρτυρία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του αγώνα.



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved