Μαύρος: «Αναγκαία η βοήθεια του Ντέμη»

Μαύρος: «Αναγκαία η βοήθεια του Ντέμη»

Με ανοιχτές… αγκάλες περιμένει τον Ντέμη Νικολαΐδη να βοηθήσει στο εγχείρημά του για τη σωτηρία της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος, τονίζοντας πως δεν είναι απλά ευπρόσδεκτος, αλλά αναγκαίος.

«Όντως είχαμε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, αλλά να μη μένουν τα λόγια στα λόγια. Εδώ είμαστε, οτιδήποτε μπορεί ο Ντέμης να προσφέρει είμαστε ανοιχτοί, τον περιμένουμε και όχι μόνο», τόνισε χαρακτηριστικά η θρυλική μορφή της Ένωσης στην κάμερα της «Nova», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για μία ακόμα φορά στη σημασία της στήριξης του κόσμου, αλλά και στις «τρικλοποδιές» που του βάζουν, εξηγώντας πως η άρνηση (και) του Πέτρου Παππά να βοηθήσει, επιβεβαίωσε πώς «είμαστε μόνοι μας με τον κόσμο της ΑΕΚ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου:

Για το πώς και πόσο βοηθάει ο κόσμος: «Μας δίνει δύναμη ο κόσμος, αλλά ακόμα οι ευθύνες είναι μεγάλες και υπάρχουν πολλά προβλήματα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε στο ΟΑΚΑ μια δυνατή έδρα μέσω των εισιτηρίων διαρκείας και φυσικά μέσω του λογαριασμού σωτηρίας.

Νομίζω ότι είναι οι λύσεις στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα και ευελπιστούμε ο κάθε ΑΕΚτζής που θα δώσει τα λεφτά του να τα πάρει σε μετοχές. Δηλαδή κάποια στιγμή την τύχη της ΑΕΚ να την έχει ο λαός της. Το μίνιμουμ είναι 20 ευρώ και ο καθένας μπορεί να δώσει όσα θέλει βάση της οικονομικής του δυνατότητας».

Για το αν ανησυχεί μήπως το εγχείρημα δεν βρει ανταπόκριση: «Δεν ανησυχώ καθόλου. Σαν Θωμάς, σαν ΑΕΚ, δεν ανησυχώ. Με τη βοήθεια και την αγάπη του κόσμου δεν ανησυχώ και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί. Θα το παλέψουμε μέχρι τελευταίας ρανίδας. Όταν το δάχτυλό μας δε θα μπορεί να κουνηθεί τότε θα έχουμε πέσει».

Για τις φήμες περί συνάντησής του με τον Πέτρο Παππά: «Έχω μιλήσει, αλλά δε βρέθηκε οικονομική ανταπόκριση κι έτσι έχουμε μείνει μόνοι μας με τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν έχει γίνει συνάντηση με τον κ. Παππά, αλλά θα ξαναπροσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους, μήπως άλλαξαν γνώμη και θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας. Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ότι κάποια στιγμή, όλη την αλήθεια θα την έχει μπροστά του».

Για το αν με τις υπάρχουσες συνθήκες η ΑΕΚ μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική: «Δεν πρέπει να ζητάμε πολλά από την αρχή. Δεν είμαστε θαυματοποιοί. Ο Βαγγέλης (Βλάχος), ο Βασίλης (Τσιάρτας) και όλοι μας έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Σίγουρα θα πάμε προς το καλύτερο. Θα "χτίσουμε" μια ΑΕΚ που θα ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής. Να μη χάνουμε τα πιστεύω μας και το θάρρος μας».

Για τη βοήθεια που περιμένει από τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Όντως είχαμε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, αλλά να μη μένουν τα λόγια στα λόγια. Εδώ είμαστε, οτιδήποτε μπορεί ο Ντέμης να προσφέρει είμαστε ανοιχτοί, τον περιμένουμε και όχι μόνο. Τον έχουμε και ανάγκη. Θα ξανατηλεφωνηθούμε για να δούμε τι μπορεί να προσφέρει ο Ντέμης και αν μπορεί και βεβαίως θα το δεχθούμε».

Για τις τρικλοποδιές που θεωρεί ότι βάζουν κάποιοι στην προσπάθειά του: «Το πιο σημαντικό που θέλω να τονίσω είναι η ενότητα της ΑΕΚ. Δε θέλω να διασπαστεί αυτή η προσπάθεια, στην οποία μπαίνουμε μπροστά εμείς, να σταυρωθούμε για κάποιους άλλους και να λέγονται και να γράφονται διάφορα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας.

Εγώ μπήκα μέσα να ενώσω τον κόσμο της ΑΕΚ για ένα καλύτερο αύριο. Δύσκολο, αλλά θα γίνει και δε χρειαζόμαστε ανθρώπους, λίγους βέβαια, οι οποίοι θα διασπάσουν το θέμα της ενότητας. Έχουμε δει στο παρελθόν ότι ενωμένος ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν ήρθα να κηρύξω πόλεμο σε κανέναν. Ό,τι έχουν κάνει δε με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση και δε συμφέρει κανέναν να μην είμαστε ενωμένοι, εκτός αν έχουν άλλες απόψεις».

Για το αν θέλει να κατονομάσει αυτούς που χαλούν την ενότητα: «Δε νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα. Ήταν κάποιοι λίγοι, έγραψαν κάποια πράγματα. Σίγουρα στεναχωρήθηκα, σίγουρα νευρίασα γιατί το ψέμα ποτέ δεν το αγάπησα. Το κυριότερο είναι ότι δε μου αρέσει να μπαίνουν ζιζάνια σ' αυτή την τιτάνια προσπάθεια στην οποία μόνο κάποιος "τρελός" θα έμπαινε. Είναι αμαρτία να λέγονται τέτοιου είδους ψέματα και να χλευάζουν ή να ειρωνεύονται».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved