Καραπαπάς: «Έτοιμο ρόστερ για Ελλάδα και Ευρώπη»

Καραπαπάς: «Έτοιμο ρόστερ για Ελλάδα και Ευρώπη»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» με την έναρξη της σεζόν θα έχουν πλήρες ρόστερ.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Σπορ ο Καραπαπάς μίλησε για τον νέο τεχνικό των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τις κινήσεις ενίσχυση που θα ακολουθήσουν, τον Όλοφ Μέλμπεργκ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον Ζαρντίμ: «Είναι ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όταν λέμε νέος και φιλόδοξος προπονητής. Είναι ένα μοντέλο που ανθίζει στην Ευρώπη. Με πολλές τεχνικές γνώσεις, ανάλυση λεπτομερειών στους αγώνες. Είναι εντυπωσιακό το επίπεδο, στο οποίο έχει φτάσει η ανάλυση αγώνων. Ο κύριος Ζαρντίμ μελετάει πως έπαιξε Ολυμπιακός την προηγούμενη σεζόν και μελετάει προσεκτικά το παιχνίδι κάθε παίκτη».

Για τις μεταγραφές: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα γίνουν όλες οι κινήσεις ώστε να είναι έτοιμο το ρόστερ για να κρατήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και να ριχτεί στη "μάχη" της Ευρώπης. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ και με τις προσθήκες, που θα γίνουν, ο κύριος Ζαρντίμ θα έχει την πολυτέλεια να επιλέγει ανάμεσα σε δύο, τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ενισχυθεί και θα είναι όπως πρέπει στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για το πότε θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις: «Αν είναι μία κίνηση, που είναι απόλυτα διαπιστωμένο ότι πρέπει να γίνει, δεν υπάρχουν ημερολογιακά όρια».

Για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για παίκτες του Ολυμπιακού: «Πρόταση δεν υπάρχει. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον, με τη καταπληκτική χρονιά, που έκανε ο Ολυμπιακός. Υπάρχει, όμως, απόσταση από το ενδιαφέρον μέχρι την πρόταση».

Για τον Μέλμπεργκ και για το αν έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεσή του: «Με τη στάση του έβαλε τελεία στο θέμα. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Αν αλλάξει κάτι θα εκτιμηθεί εκείνη τη στιγμή».

Για την προσπάθεια, που γίνεται στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε πει σε όλους τους τόνους και με την πιο επίσημη φωνή, αυτή του προέδρου μας, ότι θέλουμε έναν Παναθηναϊκό δυνατό και υγιή για να χαιρόμαστε περισσότερο τις νίκες μας στο γήπεδο. Για να υπάρχει όμως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει όλοι όσοι μετέχουν σ’ αυτό, να το αντιμετωπίζουν ως προϊόν και να προσπαθούν να το προστατεύσουν. Να μην βάλουν κατά του ποδοσφαίρου όταν δεν τους βολεύουν τα αποτελέσματα ή δεν τους αρέσει η θέση που βρίσκονται.

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε την ατυχία να έχουμε πολιτικούς οι οποίοι ήταν οι κυριότεροι εχθροί του ποδοσφαίρου. Όταν ακούς τον άνθρωπο, που είναι υπεύθυνος για το ποδόσφαιρο να λέει διαρκώς για το πόσο χάλια είναι αυτό το προϊόν, πως θα έρθει ο φίλαθλος ή ο χορηγός κοντά στο ποδόσφαιρο;».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved