ΟΦΗ: Παραίτηση Μανταδάκη με αιχμές

ΟΦΗ: Παραίτηση Μανταδάκη με αιχμές

Έναν από τους πλέον αφανείς εργάτες του έχασε ο ΟΦΗ, καθώς ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Ντίνος Μανταδάκης υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Μανταδάκης μάλιστα, μέσω επιστολής του στο Δ.Σ. της κρητικής ΠΑΕ, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, περιγράφοντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η επιστολή του Ντίνου Μανταδάκη:

Αντικειμενικά προβλήματα και προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασχολούμαι με τις νομικές υποθέσεις της ΠΑΕ. Εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθώ με μεγάλη δυσκολία και προσωπικό κόστος σε όλα τα επίπεδα να υποστηρίζω τα νομικά ζητήματα της ομάδας στα αθλητικά δικαστήρια και τα όργανα. Ήδη όμως με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ούτε ο στοιχειώδης νομικός προγραμματισμός, ούτε ο αξιοπρεπής, έστω, χειρισμός των υποθέσεων, τουλάχιστον στο βαθμό που απαιτείται.

Κατά τα λοιπά, οφείλω να πω σε κάποιους-ελάχιστους ευτυχώς-δύο λόγια:

Πρώτον υπηρετούσα πάντοτε τα συμφέροντα του ΟΦΗ και όχι προσώπων και μαθήματα δεοντολογίας και «ομιλοφροσύνης» δεν δέχομαι από κανένα.

Δεύτερον η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο δικηγόρος της ΠΑΕ, όσο τουλάχιστον παραμένει στη νομική της υπηρεσία, οφείλει σε θέματα λειτουργίας και χειρισμών της διοίκησης να εκφράζει τις νομικές απόψεις του και να αναλύει τις θέσεις του, ακόμα και αν είναι ορθές, στα καταστατικά όργανα της εταιρείας, που είναι το Δ.Σ. και η Γ.Σ., και όχι με δημόσιες παρεμβάσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Πολύ περισσότερο όταν είναι υποχρεωμένος στα πλαίσια των καθηκόντων του να συνομιλεί, να ενημερώνει και να συνεργάζεται με τους εκάστοτε διοικούντες και να παρευρίσκεται μαζί τους σε κρίσιμες συνεδριάσεις των θεσμικών αθλητικών οργάνων.

Αποχωρώντας με το κεφάλι ψηλά και με τη συνείδησή μου καθαρή, αρκούμαι στην αναγνώριση των προσπαθειών μου από τη συντριπτική πλειοψηφία των επώνυμων και ανώνυμων ομιλιτών, η οποία είναι και η μοναδική ανταμοιβή μου.

Εύχομαι η ερχόμενη Γ.Σ. να εκλέξει διοίκηση και οι ομάδα σύντομα να βρει το δρόμο της και να ανακάμψει.
Αθήνα 1-7-2012
Ντίνος Μανταδάκης



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved