Επιτέλους έλαμψε…

Επιτέλους έλαμψε…

Ο Νίκος Αναστασόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Σερρών (0-1).

Ο 32χρονος γκολκίπερ από την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης, καθώς στο πρώτο του φετινό παιχνίδι κατάφερε ν’ αποκρούσει το πέναλτι του Λεοζίνιο (79’) και να χαρίσει, έτσι, τουλάχιστον δύο χρυσούς βαθμούς στην ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 19’, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Μάρτινς είχε πετύχει το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο βύθισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία τους Σερραίους. Ο Πανσερραϊκός μετά τη σημερινή ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης πολύ δύσκολα θ' αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σε ό,τι αφορά στο πρώτο μέρος, τη τύχη ν’ απολαύσουν ένα εξαιρετικό 45λεπτο είχαν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Σερρών, καθώς τόσο ο Πανσερραϊκός, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών φάσεων εκατέρωθεν. Σε αυτό, βέβαια, μπορεί να έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, στο 19’ ο Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Άμο, ο Μάρτινς… νίκησε τον Φερνάντες και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της ομάδας της Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από το επόμενο κιόλας λεπτό ν’ αντιδράσουν, ωστόσο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν αυτή που έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, καθώς ο Αρσενίεβιτς έστειλε με σουτ – και αφού προηγουμένως ο Φερνάντες είχε ακουμπήσει τη μπάλα με τα δάχτυλα – στο οριζόντιο δοκάρι (27’). Αυτή η φάση – ενδεχομένως σε συνδυασμό με τα γιουχαϊσματα των οπαδών – φάνηκε ότι… ξύπνησαν την ομάδα των Σερρών και τρία λεπτά αργότερα (30’) οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα, αλλά ο Αναστασόπουλος είπε… όχι. Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία, όταν από εξαιρετική θέση ο Καρέρα έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κυνηγήσει το γκολ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σωστά και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στα «λιοντάρια». Ο Βούκοτιτς, στην προσπάθειά του να δώσει μια νέα πνοή στην ομάδα του, έριξε νωρίς (54’) στη μάχη τον Σουμπίνιο (στη θέση του Γεωργιάδη). Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών ολοκλήρωσε τις αλλαγές του σχετικά γρήγορα, αφού στο 71’ είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές (πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και οι Ανάκογλου και Τριανταφύλλου στις θέσεις των Μάουεν και Κις), όμως δεν φάνηκε ν’ αλλάζει κάτι στη ροή του αγώνα. Ίσα ίσα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αντί ν΄ ανέβει. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Δερμιτζάκης απάντησε με τον Ουντόντζι (στη θέση του Αρσενίεβιτς), ενώ λίγο αργότερα με τον Κερ (στη θέση του Μάρτινς) και τον Τσαμπούρη (στη θέση του Καρέρα). Στο 79’ ο Σιδηρόπουλος έδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πανσερραϊκού και συγκεκριμένα μετά από μαρκάρισμα του Μπαρτολίνι στον Καρέρα. Ο Λεοζίνιο, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναστασόπουλο και έτσι το σκορ έμεινε ως είχε (0-1).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα εδώ.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved