Χριστόπουλος: «Εξυγίανση, παραμονή και ανάπτυξη»

Χριστόπουλος: «Εξυγίανση, παραμονή και ανάπτυξη»

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/6) ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για δουλειά και πειθαρχία.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα περίοδο, που στηρίζεται σε τρεις άξονες, οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, με ότι συνέπειες έχει αυτό στον σχεδιασμό, παραμονή στην κατηγορία, και αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

«Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια και την εμπιστοσύνη του. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τον κόσμο του ΠΑΣ για την θετική αύρα που εισπράττω το τελευταίο διάστημα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Όπως γνωρίζεται η κατάσταση έχει ιδιαιτερότητες καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές έμπειρων παικτών και αυτό είναι ντισαβαντάζ για εμάς. Είμαστε εδώ όμως για να υπερκαλύψουμε και αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν τρεις στόχοι. Η οικονομική «εξυγίανση» του συλλόγου όπου θα του επιτρέψει να διατηρήσει την βιωσιμότητα του, παραμονή στην κατηγορία και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Οι υποδομές δεν είναι και οι καλύτερες και θα έχουμε δυσκολίες. Ο σχεδιασμός θα έχει ιδιαιτερότητες. Υπάρχουν 10-11 έμπειροι παίκτες και σε αυτούς θα στηριχτούμε. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Εδώ θα χρειαστεί και η δική σας βοήθεια.  Στα τεχνικά θέματα θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και ορισμένοι παίκτες ίσως να αλλάξουν και θέσεις. Η ομάδα φέτος ίσως υπολείπεται σε εμπειρία και προσωπικότητα αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε πάθος και ταχύτητα. Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος που έχουμε είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα δίνει τα πάντα εντός του αγωνιστικού χώρου , θα τιμάει την φανέλα και θα κάνει τον κόσμο υπερήφανο. Ο κόσμος όταν του εξηγήσεις και του πεις την αλήθεια είναι έτοιμος να τις δεχτεί. Από εμένα θα ακούτε πάντα την αλήθεια. Όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας. Αν δεν ήμουν σίγουρος για εμένα δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω να κάνω έκκληση στους φιλάθλους μας να σταθούν δίπλα μας. Δεν περισσεύει κανείς. Θα ήθελα ένα ρόστερ 26 παικτών. Τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση. Έχω καταλήξει στο ποιοι είναι οι παίκτες που θα ανανεώσουν αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στον ΠΑΣ. Το ζητούμενο είναι η χημεία. Το υπόλοιπο τεχνικό τιμ έχει ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Ψάχνουμε για παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και θα είναι σημαντικό κεφάλαιο για το αύριο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Αλλάξαμε με τον πρόεδρο τον σχεδιασμό μας μέχρι τώρα 5 φορές. Αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας την προηγούμενη Τετάρτη με τις αποφάσεις της λίγκας.  Θα είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα και θα χρειαστούμε 5-6 αγωνιστικές για να έχουμε σαφή εικόνα. Θα δοθούν 4 φιλικά παιχνίδια στην Νάουσα. Τα τρία έχουν οριστικοποιηθεί και θα είναι με Βέροια, Πανθρακικό και Πανιώνιο. Έχω ζητήσει δυνατά φιλικά γιατί θα βοηθήσει τους νέους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν προβλήματα με τα γήπεδα αλλά με την συμπαράσταση της κοινωνίας των Ιωαννίνων πιστεύω θα λυθούν».

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved