Εποχή Γκόγκιτς στον Εργοτέλη

Εποχή Γκόγκιτς στον Εργοτέλη

Έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ο πάγκος του Εργοτέλη θα φιλοξενήσει άλλον προπονητή από τον Νίκο Καραγεωργίου. Οι κρητικοί συμφώνησαν με τον Σίνισα Γκόγκιτς, την πρόσληψη του οποίου ανακοίνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/06).

Ο Γκόγκιτς συναντήθηκε και συζήτησε με τον Απόστολο Παπουτσάκη και από τη στιγμή που παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων, ήταν επόμενο να περαστούν και οι βέρες.

«Ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης συναντήθηκε με τον Σερβοκύπριο τεχνικό και αφού προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων τόσο σε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ζητήματα, όσο και σε επίπεδο ευρύτερης φιλοσοφίας, επήλθε συμφωνία για έναρξη της συνεργασίας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα στηριχθεί ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές που έχουν γαλουχηθεί στο σύλλογό μας. Μια ομάδα που θα έχει δυναμικό παρόν και ακόμα ισχυρότερο μέλλον και θα ξανακάνει περήφανους όλους τους Εργοτελίτες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη.

Ο Γκόγκιτς, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κοουτσάρισε την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Εργοτέλη.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη και τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να μου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Προσωπικά φγνωρίζω πολύ καλά πράγματα για τον Εργοτέλη και κάθε προπονητής θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την ομάδα. Μπορώ να υποσχεθώ πολλή δουλειά και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο σύλλογος διαθέτει μια πολύ καλή Ακαδημία γνωστή σε όλους και στόχος μας είναι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν, να γίνουν επαγγελματίες.

Να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει από αυτούς τους παίκτες με κάθε δυνατό τρόπο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον που να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα που δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια ομάδα που θα εκπληρώνει το όνειρο του προέδρου, να αποτελείται, δηλαδή, σχεδόν μόνο από Κρητικούς παίκτες».

* Όπως ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2012-13) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved