«Σημαντικό για την ψυχολογία μας»

«Σημαντικό για την ψυχολογία μας»

Σημαντικό χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι η ομάδα του θα βοηθηθεί και ψυχολογικά μετά το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, αφού για αυτή ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας στο Φάληρο.

Αρχικά ο Γιώργος Δώνης δήλωσε: «Εμείς ψάχναμε πριν το παιχνίδι τουλάχιστον να μη φύγουμε ηττημένοι γιατί δυστυχώς έχουμε φέρει την ομάδα σε μια θέση που δεν της αξίζει σύμφωνα με την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζουμε. Δυστυχώς είτε από δικά μας λάθη, είτε από λάθη της διαιτησίας, βρεθήκαμε δωδέκατοι και προσπαθούμε να βγούμε από τους μπελάδες. Είναι ένας σημαντικός βαθμός και θα μας κάνει καλό στην ψυχολογία μας ενόψει του παιχνιδιού πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Είναι σημαντικό για εμάς, θα παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που είναι φορμαρισμένος και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την καλή ψυχολογία που έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι: «Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά πολύ υποτονικά. Μας έκανε καλό η διακοπή. Τους μαζέψαμε στον πάγκο και τα ακούσανε σε έντονο τόνο. Μετά παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε και όπως ήμασταν σε όλο το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια παίξαμε καλά, είμαστε συγκεντρωμένοι και πήραμε άξια την ισοπαλία απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, και θα μπορούσαμε ίσως να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός του φάνηκε επηρεασμένος από το ντέρμπι, τόνισε: «Περίμενα να μην είναι συγκεντρωμένος γιατί ασχολήθηκε με όλα αυτά που έγιναν, είναι δέκα πόντους πίσω κι εμείς είμαστε υποδεέστερος αντίπαλος. Έτσι, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο και πήραμε θετικό αποτέλεσμα».

Ενώ σε ερώτηση για τα επεισόδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απάντησε: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα αλλάξουν αυτά τα πράγματα. Κρίμα που το λέω αλλά έτσι είναι. Έζησα ωραίες καταστάσεις και στον Παναθηναϊκό και στο εξωτερικό και νομίζω ότι δε θα τα ζήσω εδώ. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας, εμείς που είμαστε μέσα στο χώρο παρακινούμε λάθος τον κόσμο όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όταν βλέπουμε να γίνονται όλα αυτά σε ένα κράτος αρρωστημένο που λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο και δεν υπάρχουν μέτρα, τότε δεν υπάρχει λύση».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ο συναγωνισμός είναι αθέμιτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπουν νόμοι και κανόνες. Πρέπει να δούμε τι γίνεται και στις προηγμένες χώρες και να τα εφαρμόσουμε κι εμείς, δε γίνεται ομάδες που οι παίκτες κάνουν απεργία γιατί είναι απλήρωτοι, να κάνουν μεταγραφές. Όσο δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, δε θα λυθούν τα προβλήματα δυστυχώς».

Τέλος, αναφορικά με τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανέφερε: «Εμείς παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα, στο γήπεδο μας παίζουμε καλά, δεν χάνουμε, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να μην αρκεστούμε στο καλό ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε από την αρχή της χρονιάς».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved