Θρίλερ με τα ληγμένα συμβόλαια των έξι «βρεγμένων» ΠΑΕ!

Θρίλερ με τα ληγμένα συμβόλαια των έξι «βρεγμένων» ΠΑΕ!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τις έξι μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ. Τα απόνερα των νέων …light ποινών θα περάσουν το κατώφλι τους και θα επηρεάσουν σημαντικά τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. To Οnsports «σκανάρει» τα συμβόλαια που λήγουν και… τις ουρές για τις ανανεώσεις!

Τους ισχυρότερους πονοκεφάλους από τις ομάδες που «τσακίστηκαν» στα...βράχια της αδειοδότησης, καλούνται ν΄αντιμετωπίσουν ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα, σε μικρότερο βαθμό η ΑΕΚ και λιγότερο ο Πανιώνιος και Αρης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αρκετά μη αναμενόμενα «διαζύγια» προβάλλουν στον ορίζοντα και θα κάνουν εφιαλτικό το καλοκαίρι, για ομάδες, παίκτες και προπονητές.

 

ΑΕΚ

Ο… συνταξιούχος Δέλλας και οι άλλοι!

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να κλείσει το ποδοσφαιρικό βιβλιάριο και να βγει στην «σύνταξη», συνεπώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν να πονοκεφαλιάζουν για τον «Κολοσσό».

Από κει και πέρα όμως, υπάρχουν ακόμη πέντε πρωτοκλασάτοι παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και κάπου εδώ ανεβαίνουν οι σφυγμοί.

Ενας εξ αυτών, ο Φαμπιάν Βάργκας. Μπορεί ο Κολομβιανός μέσος να΄χει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της Ενωσης, ωστόσο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι εάν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρήματα που έχει να λαμβάνει από τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν, θα συζητούσε υπό προϋποθέσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην κατηγορία των ελεύθερων ανήκει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αν και στην παρούσα φάση, όλοι λίγο έως πολύ μαδάμε την μαργαρίτα για να απαντήσουμε στο ερώτημα εάν ο «Λύμπε» προτίθεται ή όχι να κυκλοφορεί στα γήπεδα και την νέα σεζόν με κοντό παντελονάκι και παπούτσια με καρφιά.

Στο ίδιο γκρουπ συναντάμε και τους Παντελή Καφέ, Νίκο Γεωργέα, Χοσέ Κάρλος, ενώ σημειώστε πως ορθάνοιχτος και χωρίς περιορισμούς είναι ο δρόμος για την ανανέωση του δανεισμού του Στιβ Λεό Μπέλεκ από την Ουντινέζε, δεδομένου. Ο Καμερουνέζος επιθετικός είναι γεννημένος το 1993 και βρίσκεται πέντε χρόνια πάνω από το ελεύθερο επιτρεπτό όριο ανανεώσεων.


ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Τραϊανός Δέλλας

Νίκος Λυμπερόπουλος

Παντελής Καφές

Νίκος Γεωργέας

Χοσέ Κάρλος

Φαμπιάν Βάργκας

 

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μισή ντουζίνα συμβόλαια

Ισχυρό πονοκέφαλο δημιουργεί στον «Αγιαξ» ακόμη και η μαλακότερη ποινή για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, δεδομένου πως οκτώ συμβόλαια παικτών λήγουν στις 30 του μηνός. Κι εάν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τελειωμένος Σκούφαλης και ο φευγάτος για άλλες μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές… πολιτείες Μπεσέρα δεν συμπεριλαμβάνονταν ούτως η άλλως στα σχέδια της νέας σεζόν, τι θα συμβεί με τους άλλους έξι της παρέας των ελεύθερων;

Στη... ζώνη του πυρός συναντάμε τα ονόματα πρωτοκλασάτων φετινών μονάδων και συγκεκριμένα τους Κηπουρό, Βάντερσον, Κώτσιο, Τζημόπουλο, Κυριάκο και Πάντο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, που θα έλεγε και ο Αγγελος Αναστασιάδης!

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Φώτης Κηπουρός

Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Ηλίας Κώτσιος

Θέμης Τζημόπουλος

Τάσος Κυριάκος

Μανόλης Σκούφαλης

Τάσος Πάντος

Λεάντρο Μπεσέρα

 

ΑΡΗΣ

Τι είχαμε, τι χάσαμε!

Σχετικά αναίμακτα θα περάσει στους «κίτρινους» ο περιορισμός των ανανεώσεων συμβολαίων (για παίκτες άνω των 24 ετών). Από τους τέσσερις παίκτες των οποίων οι συμβάσεις εργασίας λήγουν ο Μιχάλης Σηφάκης έχει καταθέσει προσφυγή και δεν πρόκειται να συνεχίσει ούτε με… θαύμα στους Θεσσαλονικείς, ενώ οι Σάκης Πρίττας, Νόε Ακόστα και Μισέλ Γκαρμπίνι Περέϊρα δεν θεωρούνται «κολώνες» της ομάδας.


ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Σάκης Πρίττας

Νόε Ακόστα

Μίτσελ Γκαρμπίνι Περέϊρα

 

ΟΦΗ

«Επιστρατεύονται»

Κορωνάκης και «Αναστό»!

Σε ανάλογο θέμα που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγες ημέρες,. γράφαμε... «το ποδοσφαιρικό τους δελτίο θα πρέπει να αρχίσουν να «ξεσκονίζουν» ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Σήφης Κορωνάκης και ο Νίκος Αναστόπουλος, εφόσον τελικά ο «αλενατόρε» αποφασίσει να μην σηκώσει άγκυρα από το Ηράκλειο»«. Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και τώρα.

Με δέκα συμβόλαια να λήγουν, σκέπτεστε τίποτα καλύτερο; Και μέσα στην δεκάδα φυσικά, δεν υπολογίζουμε τους «επαναστάτες» Ζόρζε και Χόρχε Λόπεθ, καθώς επίσης τους εδώ και λίγες ημέρες παίκτες του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού, Στάθη Ταυλαρίδη και Γιώργο Γεωργίου αντίστοιχα.

Εάν μάλιστα υποθέσουμε πως οι φευγάτοι Μάντζιος και Παπουλής δεν θα συνεχίσουν ούτε με… σφαίρες στο Ηράκλειο, «εξαργυρώνοντας» την περασμένη καλή σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ, τότε απομένουν ακόμη οκτώ συμβόλαια με παίκτες που τράβηξαν φέτος μεγάλο… κουπί. Καλή δύναμη!

 

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Βαγγέλης Μάντζιος

Ματίας Βερόν

Αρης Γαλανόπουλος

Μηνάς Πίτσος

Ουκάρ Κένταλ

Ζέλικο Καλαϊτζιτς

Μπόζινταρ Μπόντορ

Φώτης Παπουλής

Μίρνες Σίσιτς

Λάζαρος Χαριτωνίδης

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δύο, συν ένας… Ρωμαίος!

Θεωρητικά, ο Πανιώνιος μπορεί να ανανεώσει και τα τρία συμβόλαια που λήγουν και να… καθαρίσει από το εσωτερικό μέτωπο, χωρίς όμως να κάνει καμία μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών.

Ωστόσο, ο Βιτορίνο Αντούνες έχει ήδη επιστρέψει στην Ρόμα όπου ανήκουν τα δικαιώματά του και δύσκολα θα ιδρώνει και του χρόνου την φανέλα των «κυανέρυθρων».

Αντίθετα, σηκώνει μπόλικη συζήτηση το τι θα γίνει με τους Ζαν Ζακ Πιέρ και Πατρίκ Ντιμπαλά, δεδομένου πως αμφότεροι «κεφαλαιοποίησαν» την εξάμηνη θητεία τους στη Νέα Σμύρνη και στον «ιστορικό» μάλλον θα πετούσαν την σκούφια τους να΄τους έχουν και την νέα σεζόν στην φαρέτρα τους.

 

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ζαν Ζακ Πιέρ

Βιτορίνο Αντούνες

Πατρίκ Ντιμπαλά

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

Κούρεμα με την… ψιλή!

«Βαθύ κούρεμα» προβλέπεται και στο ρόστερ των Φαιάκων. Οι Γκαλίνοβιτς και Μαζνόφ έχουν ήδη «σαλπάρει» από το νησί του Ιονίου, αλλά απομένουν ακόμη έξι προσεχώς ελεύθερο,ι οι οποίοι θα δυσκολέψουν τα βράδια του τεχνικού των Φαιάκων Ακη Μάντζιου. Πρώτος και καλύτερος, ο φετινός πρώτος σκόρερ της νησιώτικης ομάδας Ηλίας Ιωάννου και ακολουθούν οι… παλιοσειρές, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Τσίγκας, Καλαντζής,

 

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Νακαράτο Γκουστάβο

Δημήτρης Κοντοδήμος

Χρήστος Καλαντζής

Γκόραν Μαζνόφ

Θανάσης Τσίγκας

Χαρίδημος Μίχος

Μάριο Γκαλίνοβιτς

Ηλίας Ιωάννου



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved