Τουρσουνίδης: «Υπομονή και στήριξη στους νέους»

Τουρσουνίδης: «Υπομονή και στήριξη στους νέους»

Ο σύμβουλος του Ζήση Βρύζα στην ΠΑΕ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για τις βλέψεις του ΠΑΟΚ, τα μεταγραφικά και το εγχείρημα με την προώθηση νεαρών.

Ο Τουρσουνίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και ζήτησε υπομονή και στήριξη στους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε ακόμα στην ενίσχυση, τονίζοντας ότι μεταγραφές αεροδρομίου δεν είναι δυνατό να γίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη προπόνηση στην Τούμπα: «Πάντα η πρώτη προπόνηση έρχεται με ανυπομονησία. Όλα πήγανε καλά. Ήρθαν καινούρια παιδιά, γίνεται μια προσπάθεια και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά και θα γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά.

Αναφορικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις: «Δεν υπάρχει κάτι. Ο κόσμος σίγουρα ανυπομονεί, αλλά αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το οικονομικό κομμάτι που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή. Από κει και πέρα θα γίνουν κάποια πράγματα με την εισήγηση του προπονητή».

Για το θέμα του Κουμαλό: «Ίσως να υπάρχει κάτι, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω κάτι συγκεκριμένο. Γίνονται οι επαφές, αλλά αυτό που προέχει αυτή την εβδομάδα είναι τα χαρτιά για τη ΟΥΕΦΑ που θα κατατεθούν στο τέλος του μήνα».

Για την αμφισβήτηση που υπάρχει από το εξωτερικό για την Ελλάδα και κατά πόσο επηρεάζει τις μεταγραφικές κινήσεις αυτό το γεγονός: « Γενικότερα υπάρχει μια αμφισβήτηση που έχει επηρεάσει το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Υπάρχει μια μεγάλη ηρεμία σε όλες τις ομάδες στα μεταγραφικά. Θα κινηθούμε σε πολύ πιο ήρεμες καταστάσεις. Δεν μπορούνε να γίνουν μεταγραφές αεροδρομίου. Δεν είναι εφικτό ούτε σωστό να γίνει κάτι τέτοιο. Έτσι θα πορευθούμε. Με νεαρά παιδιά και με τους παίκτες που υπάρχουν και μέσα από αυτήν την προσπάθεια και την ανανέωση που θα γίνει θα βγει κάτι καλό».

Για την επένδυση στις ακαδημίες: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επενδύσει εκεί και αυτός είναι ο σκοπός μας . Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουν μπει πάρα πολλά νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να σχηματίσουμε μια χημεία ανάμεσα στα νέα παιδιά και στους παλιότερους και θα βγουν καλά πράγματα για την ομάδα».

Για τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν: «Η δυναμική που έχει αυτή η ομάδα την κάνει να έχει συγκεκριμένους στόχους. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά από κει και πέρα θέλει υπομονή στήριξη και συμπαράσταση. Πρέπει να δώσουμε στα νέα παιδιά να καταλάβουν σε πια ομάδα αγωνίζονται και να βγάλουν αυτά που έχουν να δώσουν. Αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Κάτω τα κεφάλια και όλοι μαζί να πορευθούμε πάνω σε αυτό. Νομίζω και ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό. Παρά τα όποια προβλήματα έχει θα σταθεί για ακόμη Μια φορά στο πλευρό της ομάδας».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Αρμόδιος είναι ο προπονητής, ο οποίος θα δει τις ελλείψεις και θα κάνει τις αντίστοιχες κινήσεις».

Για τις φιλοδοξίες που έχει για τη συνέχεια: «Εγώ είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Ο νέος προπονητής είναι φιλόδοξος και γνωρίζει την κατάσταση. Η διοίκηση προσπαθεί να περιορίσει τα προβλήματα και το αισιόδοξο κομμάτι είναι τα νέα παιδιά και περιμένουμε μηνύματα αισιοδοξίας όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μόλις στα τελευταία χρόνια άρχισε να εμπιστεύεται παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας: «Τα τελευταία χρόνια δεν έγινε κάτι από τις ακαδημίες. Ευτυχώς τα τελευταία τρία χρόνια έχουν μπει νέα παιδιά και είναι πολύ βασικό αυτό. Δείχνει πως θα κινηθεί η ομάδα. Η στήριξη του κόσμου είναι το πιο βασικό όμως κατά τη γνώμη μου σε αυτό το κομμάτι».

Για τις πωλήσεις των διαρκείας και για την ανταπόκριση του κόσμου: «Η κίνηση είναι πολύ περιορισμένη, δεν υπάρχει κινητικότητα. Μας στεναχωρεί αυτό, αλλά καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Εγώ πιστεύω όμως στο τέλος ότι πάλι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved