Στεφανίδης: «Ανάσα για τον Άρη τα διαρκείας»

Στεφανίδης: «Ανάσα για τον Άρη τα διαρκείας»

Στη σημασία της στήριξης του κόσμου, μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, εστίασε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, τονίζοντας πως οι διοικούντες τον Άρη δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο μπάτζετ της νέας σεζόν, καθώς δεν έχουν εικόνα της πραγματικής κατάστασης της εταιρίας.

«Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν δύο ημέρες που κυκλοφορούν και έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας», τόνισε αρχικά το μέλος της νέας διοίκησης των «κίτρινων» στο «Αθλητικό Metropolis», συμπληρώνοντας: «Πολλά θα εξαρτηθούν και από την αυριανή κρίσιμη συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι εάν δεν ξέρουμε το 70% των εσόδων», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Θανάση Αθανασιάδη στο συμβούλιο της Λίγκας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Παναγιώτης Στεφανίδης:

«Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν δύο ημέρες που κυκλοφορούν και έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας. Βέβαια οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες και υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ο κόσμος ευτυχώς ανταποκρίνεται. Ήδη τα χρήματα που μαζεύτηκαν έχουν δοθεί σε άμεσες ανάγκες της ομάδας. Ο κόσμος θα έρθει κοντά στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Άρης. Βγαίνουν καθημερινά νέα έξοδα.

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο μπάτζετ γιατί δεν έχουμε ακόμα εικόνα της πραγματικής κατάστασης της εταιρίας. Δώσαμε μια καλή εικόνα πληρώνοντας κάποιους ποδοσφαιριστές που έκαναν τεράστια υπομονή. Μη φανταστείτε ότι πήραν κανά τεράστιο ποσό.

Θέλουμε όμως για να δούμε το αγωνιστικό μπάτζετ, να ξέρουμε τα έσοδα και τα έξοδα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την αυριανή κρίσιμη συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι εάν δεν ξέρουμε το 70% των εσόδων τα οποία προέρχονται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα , τις χορηγίες κτλ.

Θέλουμε γεμάτο γήπεδο γιατί πρέπει να τρέξουμε και το εμπορικό κομμάτι. Γιατί και στην εταιρία «ΑΡΗΣ Εμπορική» υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το καφέ υπολειτουργούσε, η μπυραρία είναι κλειστή εδώ και πολύ καιρό και η μπουτίκ λειτουργεί όπως λειτουργεί. Είμαστε από την Παρασκευή καθημερινά στα γραφεία και τρέχουμε όλα αυτά τα ζητήματα».

Για την παρουσία του Θανάση Αθανασιάδη στην Σούπερ Λίγκα, εξήγησε: «Το θέμα είναι καθαρά τυπικό για να έχει ο Άρης δικαίωμα ψήφου. Δικαίωμα ψήφου έχεις μόνο είτε με τον πρόεδρο είτε με τον αντιπρόεδρο. Ο Άρης δεν έχει αντιπρόεδρο άρα μένει ο πρόεδρος. Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έρθει στη συνεδρίαση ο κ. Αθανασιάδης για να μπορεί να ψηφίσει ο Άρης και μετά θα παραιτηθεί. Η διαδικασία του πρωτοδικείου δεν προχωράει τόσο γρήγορα. Όσο για την αυριανή συνεδρίαση υπάρχει ένα πλάνο στο μυαλό μας αλλά είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα αύριο».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved