Ξεκινά την Τετάρτη (27/06) η διάθεση των διαρκείας του Λεβαδειακού

Ξεκινά την Τετάρτη (27/06) η διάθεση των διαρκείας του Λεβαδειακού

Την Τετάρτη (27/6) ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα εισιτήρια διαρκείας του Λεβαδειακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν – Συνεχίζουν μαζί Βοιωτοί και Hummel.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας, έχουν το δικαίωμα να εξασφαλίσουν μια θέση για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην ίδια τιμή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 27 Ιουνίου αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2011-2012 που στήριξαν την ομάδα στον δύσκολο αγώνα που έδωσε κάτω από τις γνωστές αντίξοες συνθήκες, αποφάσισε να τους δώσει το δικαίωμα να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας στην περυσινή τιμή καθώς και αν το επιθυμούν, να διατηρήσουν τη θέση τους.

Η προσφορά αυτή προς τους παλαιούς κατόχους διαρκείας ισχύει μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012.

Για τους φιλάθλους που επιθυμούν να προμηθευτούν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

ΘΥΡΕΣ  1 και 3: Κανονικό 120 Ευρώ, Γυναικείο 80 Ευρώ, Παιδικό (έως 15 ετών)  50 Ευρώ.
ΘΥΡΑ  2VIP: Κανονικό 330 Ευρώ, Γυναικείο 200 Ευρώ, Παιδικό (έως 15 ετών)  60 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 2 VVIP: Κανονικό 600 Ευρώ.

Επίσης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος 2012-2013, η ελάχιστη τιμή των κανονικών εισιτηρίων θα είναι 15 Ευρώ και η μέγιστη 30 Ευρώ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΕΝΑ T-SHIRT ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

Προσοχή!

Για την υποβολή αίτησης απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
Οι παλαιοί κάτοχοι πρέπει να προσκομίσουν και την περυσινή κάρτα διαρκείας.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), στη Λιβαδειά, τις καθημερινές, από 10:00 έως 14:00 και από 17:30 έως 20:00. Τηλ. επικοινωνίας: 22610 – 88088».

Παράλληλα οι Βοιωτοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εταιρία αθλητικής ένδυσης «Hummel», η οποία θα τους προμηθεύσει με αθλητικό υλικό και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την HUMMEL, μια από τις κορυφαίες εταιρείες sportswear στον κόσμο!

Η HUMMEL, μέσω της Body Art A.E, επίσημου αντιπροσώπου της για την ελληνική αγορά, θα βρίσκεται στο πλευρό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ - της «ευχάριστης έκπληξης» του περσινού πρωταθλήματος – ως Επίσημος Χορηγός της και για τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της HUMMEL σε αυτήν την ομάδα.

Η ιστορική ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ επέστρεψε πέρυσι στα «σαλόνια» της Super League, αφού ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος με καθυστέρηση τριών (!!) μηνών, το Νοέμβριο του 2011 στα πλαίσια της … 10ης (!) αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να φαντάζει δύσκολη η παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η απάντηση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ήρθε με τον πιο όμορφο τρόπο, με μια εντυπωσιακή νίκη-ανατροπή με 4-3 έναντι του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική, τερματίζοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα – που υπό προϋποθέσεις μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στο Europa League!-, κλείνοντας έτσι θριαμβευτικά την περσινή του πορεία στη Super League.

Οι φιλοδοξίες της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν 2012-13, βρήκαν στο ‘πρόσωπο’ της HUMMEL τον καλύτερο υποστηρικτή και συνεργάτη, όπως άλλωστε έχουν κάνει στο παρελθόν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου – σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο (Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Φέγενορντ, Εθνική Δανίας, Σουηδίας, κ.ά.).

Η ανανέωση της συνεργασία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και της HUMMEL αποτελεί εγγύηση για την ομάδα της Λιβαδειάς, ενώ η Hummel με τον πιο σύγχρονο ποδοσφαιρικό εξοπλισμό ένδυσης & υπόδησης κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση της να αποτελεί έναν σταθερό αρωγό στις προσπάθειες των παικτών και της διοίκησης για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις & επιδόσεις στο μέλλον.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved