Καρράς στο Onsports: «Λεβεντιά και ψυχή ο Μαύρος»

Καρράς στο Onsports: «Λεβεντιά και ψυχή ο Μαύρος»

Βαθιά υπόκλιση στον Θωμά Μαύρο και τους υπόλοιπους παλαιμάχους οι οποίοι κινητοποιήθηκαν προκειμένου να δώσουν το «φιλί της ζωής» στην ΑΕΚ, πραγματοποιεί μέσω του Onsports, o πρώην πρόεδρος της Ενωσης Γιάννης Καρράς.

Μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο τελευταίος διοικητικός παράγοντας που γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την «Ένωση», ενώ επί των ημερών του στην διοίκηση, φόρεσαν την φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος ο νέος τεχνικός διευθυντής Βασίλης Τσιάρτας και καινούργιος γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» Χρήστος Κωστής.


- Πώς σας φαίνεται όλη αυτή η πανστρατιά των τελευταίων ημερών για την διάσωση της ΑΕΚ;

«Νομίζω πως έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα από την εποχή που ήμουνα εγώ στην ΑΕΚ. Δυστυχώς για την ομάδα δεν βρέθηκε μία αξιόπιστη επιχειρηματική λύση, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο. Οποιοσδήποτε έμπαινε μπροστά την δεδομένη χρονική στιγμή, θα ήταν άξιος συγχαρητηρίων. Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση να μην υπάρχει διοικητικός ηγέτης με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ωστόσο το εγχείρημα των παλαιμάχων, είναι αν μη τι άλλο αξιέπαινο. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να φέρουν ξανά ψηλά την ΑΕΚ».


- Θεωρείτε τον Θωμά Μαύρο το κατάλληλο πρόσωπο για να δώσει όραμα και να αυξήσει τα χαμηλά τα τελευταία χρόνια ποσοστά συσπείρωσης του κόσμου;

«Κανείς δεν ξεχνάει πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής υπήρξε και τι καριέρα έκανε στην ΑΕΚ. Από κει και πέρα όμως, πρόκειται και για έναν άνθρωπο που εκτός από την τεράστια αγάπη του για την ομάδα, θα ρίξει στη... μάχη και το ικανό μυαλό του. Εάν τον βοηθήσουν και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι και φυσικά ο κόσμος, εκτιμώ ότι με αργά, αλλά σταθερά βήματα μπορεί να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου».


«Δεν έχει ανάγκη δημοσιότητας o Μαύρος»


Εδώ που έφτασαν τα πράγματα η ΑΕΚ χρειαζόταν έναν Μαύρο για να συνεχίσει να΄χει «σφυγμό» και να βλέπει αισιόδοξα το μέλλον;

«Εχω την αίσθηση πως έτσι είναι. Ο Μαύρος δεν είχε ανάγκη από δημοσιότητα και είναι προς τιμήν του που δέχτηκε να βάλει τα στήθια του μπροστά, μαζί με το υπόλοιπο τιμ των παλαιμάχων. Ολοι τους θα στερηθούν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα για το μεγαλείο της ΑΕΚ και είναι άξιοι συγχαρητηρίων».


Με βάση την παραγοντική σας εμπειρία, τι είναι αυτό που θα μετρήσει περισσότερο; Ο ενθουσιασμός ή μήπως η απειρία διοικητικής προϋπηρεσίας ;

«Εκείνο που μετράει περισσότερο σε όλα τους τομείς της ζωής και όχι μονάχα στο ποδόσφαιρο, είναι η αγάπη για αυτό που κάνες. Μπορεί ο Μαύρος και ο Κωστής να μην… κουβαλούν μαζί τους παραγοντική εμπειρία, ωστόσο ο Τσιάρτας διαθέτει σπουδαίο ποδοσφαιρικό μυαλό και πολλές γνώσεις, κυρίως γύρω από θέματα παικτών που θα φανούν χρήσιμα στο νέο εγχείρημα».


«Ο κόσμος το ισχυρότερο όπλο της ΑΕΚ»

- Σε αυτή την αποστολή – σωτηρίας χωράνε και άλλοι παλιοί «στρατιώτες» της ΑΕΚ;

«Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, έχει ανάγκη από τη βοήθεια και του τελευταίου οπαδού της. Πόσω μάλλον από τους επώνυμους οι οποίοι διαθέτουν οικονομικές δυνατότητες και ποδοσφαιρική εμπειρία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο της ΑΕΚ. Εχουν περάσει οι εποχές που ένας άνθρωπος είχε την δυνατότητα να επωμιστεί όλο το οικονομικό βάρος. Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να συνδράμει στην… ανάσταση της ΑΕΚ».

 

- Συνεπώς θα συμφωνείτε με την άποψη πως δεν φτάνει να λένε στην ΑΕΚ «να στηρίξουμε τον Μαύρο» αλλά να το κάνουνε στην πράξη κιόλας...

«Ετσι ακριβώς. Ο Μαύρος δεν είναι επιχειρηματίας ούτε κανένας μεγάλος οικονομικός παράγοντας. Εχει ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων των ΑΕΚτζήδων, για να πετύχει το φοβερά δύσκολο έργο που ανέλαβε…»


- Πόσο ρομαντική ή ρεαλιστική σας ακούγεται η πρόσφατη δήλωσή του, «έχουμε όραμα και δεν φοβόμαστε κανέναν»;

«Είναι 100% λεβέντικο. Το ποδόσφαιρο είναι λεβεντιά και ψυχή πάνω απ΄όλα. Εάν λείπουν αυτά, τότε δεν γίνεται τίποτα…».

 




Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved