Μαύρος: «Δεν μίλησα με Ντέμη»

Μαύρος: «Δεν μίλησα με Ντέμη»

Ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας για το μέλλον της ΑΕΚ μετά την πρώτη σύσκεψη στα Σπάτα, υποστήριξε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ενότητα ζήτησε από τους φίλους της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαύρος στη NOVA

Για τα νέα μέλη της ομάδας: «Είναι γνωστά, νομίζω ότι έχουν ανακοινωθεί. Προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Βλάχος, τους συνεργάτες του θα τους ανακοινώσει και ο ίδιος. Ο Χρήστος Κωστής γενικός αρχηγός, ο Τσιάρτας δίπλα μου με θέση τεχνικού συμβούλου. Ο Παπαϊωάννου θα είναι δίπλα μου και ελπίζω να έρθει και ο Κώστας στην παρέα μας και έτσι να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις -εμείς πρώτα και να τις μεταδώσουμε στους φιλάθλους- της ενότητας, της αγάπης, της πίστης και της αισιοδοξίας αυτής της ομάδας».

Για την ενότητα: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, χωρίς ενότητα να φύγουμε σπίτια μας καλύτερα».

Για τα διαρκείας: «Είναι θετικό το κλίμα, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερο ακόμα. Οι ανάγκες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες και καταλαβαίνετε ότι χωρίς την βοήθεια του κόσμου και στα διαρκείας -εκτός από την κίνησή την δικιά μου με τα 20 ευρώ- δεν θα βγούμε. Είναι επιτακτική ανάγκη και αυτή την στιγμή τι κάνουμε όλοι μας; Από αγάπη προς την ομάδα μας, το φιλί της ζωής πάμε να δώσουμε. Μαλάξεις κάνουμε αυτή την στιγμή για να την επαναφέρουμε στην ζωή. Σε αυτό σημαντικό ρόλο, μην πω τον σημαντικότερο, παίζουν οι οπαδοί μας. Οι οποίοι πρέπει να το νιώσουν όπως το νιώθουμε και εμείς, όπως το αισθανόμαστε. Πρώτα να την σώσουμε από την Δ' Εθνική και μετά να φτιάξουμε μια ομάδα σιγά-σιγά που να θυμίζει αυτό που έχουμε ζήσει όταν περάσαμε από αυτή την μεγάλη ομάδα».

Για τα χρέη: «Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να δώσουμε μια άλλη κατάσταση, μια άλλη αισιοδοξία, έναν άλλο άνεμο στους φιλάθλους. Για μας είναι τεράστιος ο όγκος των φιλάθλων μας που θα την αγαπήσει και θα βοηθήσει. Συν αυτό νομίζω ότι μπορεί να βρεθούν και επενδυτές που βλέποντας ένα ωραίο κλίμα, να είναι πιο ελκυστικό να μπουν μέσα στην ΠΑΕ και να προσφέρουν τα χρήματα που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα».

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Δεν έχω μιλήσει. Εγώ είμαι ανοικτός προς όλους, δεν έχω με κανέναν τίποτα. Απλώς σας λέω δεν έχω μιλήσει. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Αυτή είναι αλήθεια μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε».

Δηλώσεις όμως έκανε και ο Βαγγέλης Βλάχος, που ανέφερε

Για το αν αποτελεί όνειρο η επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Δεν το συζητάμε αυτό, το δήλωσα και χθες. Για μένα είναι όχι μόνο όνειρο αλλά κάτι παραπάνω από όνειρο. Ξαναγυρίζω πάλι στο σπίτι μου. Ο Θωμάς Μαύρος μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο ήταν οι άνθρωποι που με έφεραν πάλι πίσω στην οικογένειά μου και ξεκινάω πάλι μαζί με όλους τους ΑΕΚτζήδες και όλους αυτούς που αγαπάμε το σύλλογο να κάνουμε την μεγάλη μας προσπάθεια -όπως είπε και ο κ. Μαύρος- της αναγέννησης και της σωτηρίας της ομάδας».

Για το τι συζήτησαν σήμερα στην συνάντηση: «Μπήκαμε σε λεπτομέρειες, έπρεπε να δούμε το ρόστερ, ποιών παικτών τα συμβόλαιά λήγουν, αυτά τα γνωστά που τα γνωρίζετε πολύ καλά όλοι. Πού θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση, σε ποιους τομείς θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Καταλαβαίνετε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολα και τα ξέρετε και εσείς καλύτερα που ασχολείστε με τα της ΑΕΚ. Όμως οι άνθρωποι δεν ζουν μόνο με τα εύκολα αλλά και με τα δύσκολα και εμείς όλοι εδώ θα παλέψουμε μ’ αυτή την σκέψη. Αλλά όταν υπάρχει κοινός ορίζοντας ζωής και κοινός στόχος δεν είναι τίποτα άλλο από το καλό της ΑΕΚ. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι κάναμε αυτό που έπρεπε σαν ΑΕΚτζήδες και σαν επαγγελματίες».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν μιλήσαμε για αυτά τα θέματα. Απλά από αύριο ουσιαστικά θα είμαστε εδώ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που είναι ο Βασίλης ο Τσιάρτας. Να ξεκινήσουμε αύριο να δούμε ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, ποιοι παίκτες δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα και να ξεκινήσουμε να δούμε που ακριβώς χρειαζόμαστε να δυναμώσουμε γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανταποκριθούμε και στους εαυτούς μας αλλά και στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο».

Για τα οικονομικά: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα με δείτε πίσω από τα οικονομικά ποτέ. Μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκα ποτέ με οικονομικά θέματα, δεν με αφορούσαν και δεν με αφορούν. Εγώ είμαι προπονητής. Το να έχω μια άποψη και μια γνώμη μπορεί να έχω. Αλλά στην συγκεκριμένη ομάδα δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Εγώ θέλω να ξέρω ότι αύριο μπορεί να βρεθούν άνθρωποι στην ΑΕΚ που να αγαπούν και να θέλουν να βοηθήσουν αυτήν την ομάδα. Είτε μείνω μια μέρα, είτε μείνω ένα μήνα, είτε μείνω ένα χρόνο εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω αυτό που νοιώθει και η καρδιά μου αλλά και ο επαγγελματισμός μου. Θα δώσω την ψυχή μου μαζί με τους συνεργάτες μου, με τους παίκτες, μαζί με τον κόσμο που τον χρειαζόμαστε, με τους δημοσιογράφους, με την διοίκηση που την χρειαζόμαστε θα δώσουμε την ψυχή μας προκειμένου η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved