Λίβας: «Ο Άρης δεν χρωστάει στον Κατίδη»!

Λίβας: «Ο Άρης δεν χρωστάει στον Κατίδη»!

Τη βεβαιότητά του πως ο Άρης θα δικαιωθεί στην υπόθεση της προσφυγής του Κατίδη εξέφρασε ο νομικός εκπρόσωπος των «κίτρινων», Αργύρης Λίβας.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του Άρη. Καταθέσαμε τα υπομνήματα και φαίνεται πως είναι πληρωμένος για μισθούς και δόσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκ των δικηγόρων των Θεσσαλονικιών στο «Αθλητικό Μetropolis», όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ακόμα και αν ο Άρης κατέβαλε στον νεαρό μέσο το ποσό των 10.000 ευρώ που ζητάει ως πριμ, εκείνος δεν θα απέσυρε την προσφυγή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις «πιο σημαντικές υποθέσεις από του Κατίδη», όπως τις προσφυγές των τεσσάρων (Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο και Καστίγιο), οι οποίοι μένουν ελεύθεροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Λίβας:

Για την προσφυγή του Κατίδη: «Καταθέσαμε τα υπομνήματα και φαίνεται πως είναι πληρωμένος για μισθούς και δόσεις. Δεν του χρωστάει ο Άρης. Για το πριμ είναι θέμα ερμηνείας της επιτροπής. Το συμβόλαιό του έλεγε πως θα πρέπει να πληρώσει ο Άρης 10.000 ευρώ με 10 συμμετοχές που τις έκανε. Το ποσό δεν έχει πληρωθεί. Και να πληρωνόταν δεν θα άλλαζε κάτι με την προσφυγή. Η επιτροπή θα αξιολογήσει. Η εκτίμηση του Άρη είναι ότι δεν υποχρεούται να τον πληρώσει αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με το σημείο διαφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Τυπικά ο παίκτης θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος αν επικρατούσε η πλευρά του. Εγώ απαντώ… και να του τα ‘χαμε πληρώσει θα συνέχιζε την προσφυγή. Παρότι και χθες προσκομίσαμε αποδείξεις από την τράπεζα ότι έχει πληρωθεί, αυτός λέει ότι επειδή δεν τον πληρώσαμε όποτε ήθελε σύμφωνα με τις δόσεις, λέει ότι δεν τον έχουμε πληρώσει σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αυτός πάει με βάση τον κανονισμό τυπολατρικά. Λέει επειδή η καταβολή δεν λέει επακριβώς γιατί του καταβάλλονται, κάνει προσφυγή, παρότι του καταβλήθηκαν όλα αυτά. Αυτές οι καταβολές είναι εμπρόθεσμες όμως. Εμείς προσκομίσαμε από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε ο Κατίδης όλα τα αποδεικτικά. Και πάλι λέει ότι εμμένει στην προσφυγή του. Και τις 10.000 να του καταβάλλουμε τώρα, πάλι εκτιμώ από την όλη συμπεριφορά του ότι δεν θα έβρισκε λύση ο Άρης με το θέμα».

Σχετικά με τον χρόνο καταβολής του πριμ προς τον Κατίδη: «Με βάση τον νόμο και τον κανονισμό ο Άρης έχει τη δυνατότητα να τον πληρώσει αργότερα, αλλά αυτός τα θέλει τώρα και αυτό δεν είναι λογική. Σαν Άρης λέμε ότι αυτά τα λεφτά θα πρέπει να τα πάρει 2 μήνες μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, γύρω στις 27 Ιουλίου δηλαδή. Ο Κατίδης λέει ότι επειδή συμπλήρωσε τις συμμετοχές του τον Μάρτιο, τα ήθελε τον Μάιο».

Όσο για την εκτίμησή του σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης: «Το σίγουρο σε αυτή τη ζωή είναι μόνο ο θάνατος και η… Εφορία. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ του Άρη. Απόφαση πιστεύω πως θα έχουμε μέχρι την άλλη Δευτέρα. Κατά τη γνώμη μου οι άλλες προσφυγές είναι πιο σημαντικές. Αυτοί οι παίκτες είναι σίγουρα ελεύθεροι. Το θέμα είναι το θέμα της αποζημίωσής τους. Ο Άρης συναίνεσε σε αυτό και η απόφαση βγήκε επί τόπου χθες. Θα κάνει διάσκεψη η επιτροπή και θα δούμε σε τι ποσό θα καταλήξει. Για παράδειγμα αν ο Σανκαρέ πάρει 700.000 αντί για 1 εκ. τότε είναι εξαιρετικά σημαντικό».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved