Άξιζε το ταξίδι…

Άξιζε το ταξίδι…

Ειλικρινά, είναι από τις στιγμές που γεμίζεις ως άνθρωπος, αλλά και ως επαγγελματίας. Αισθάνεσαι ότι είσαι ένα κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε. Και προσωπικά είμαι περήφανος για αυτό.


Αυτό που έζησα το βράδυ της Πέμπτης (24/02) στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ηταν κάτι το μοναδικό, ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Ηταν το κερασάκι στην τούρτα του φετινού «Yellow Trip». Ένα ταξίδι, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο από τον Μπιάλιστοκ της Πολωνίας και είχε τελευταίο σταθμό το Μάντσεστερ. Και είχα την τύχη να το ζήσω βήμα προς βήμα.

Ένα όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι με πολλές και μεγάλες συγκινήσεις, δώδεκα μαγικές βραδιές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη όλων των Αρειανών.

Όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο άρθρο μου, ανεξαρτήτως από το πώς θα τελείωνε το παιχνίδι με την Σίτι, το μόνο βέβαιο ήταν ότι οι «κίτρινοι» θα έγραφαν ιστορία. Και αυτό έγινε...
Όπως αναφέρεται πολύ εύστοχα στην ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Αρη «…ήμασταν εκεί για να αποδείξουμε τι είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο και ότι η ποδοσφαιρική αξία μιας ομάδας δεν αποτιμάται μόνο σε ευρώ, αλλά στην καρδιά, τις ελπίδες και τα όνειρα των οπαδών της».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Αρης στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι κέρδισε πολλά. Μοναδικές εμπειρίες, οι οποίες θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και απέδειξε ότι δικαιούται να έχει μια θέση στην ελίτ.

Και φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ ελληνική εκπροσώπηση την επόμενη αγωνιστική περίοδο χωρίς τον Αρη. Θα είναι πραγματικά κρίμα για αυτήν την ομάδα, που έκανε περήφανους τους χιλιάδες οπαδούς της και με τις επιδόσεις της αποδείχτηκε ο καλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας παράλληλα πολύτιμους βαθμούς στην χώρα μας, να μην βρίσκεται και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά την κατάσταση,  μετά τις αλλεπάλληλες απώλειες βαθμών τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και την οπισθοχώρηση στην βαθμολογία, τα περιθώρια έχουν στενέψει. Επτά στροφές πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, οι «κίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να… κυνηγήσουν τουλάχιστον την πέμπτη θέση, προκειμένου να δώσουν και φέτος το «παρών» στην διαδικασία των πλέι οφ.

Ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου περνάει και από την Λάρισα. Παιχνίδι-κλειδί, σε μια κρίσιμη καμπή, το αποτέλεσμα του οποίου οποίο θα κρίνει πολλά. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια για απώλειες άλλων βαθμών.

Η ομάδα καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό της κουστούμι και να ξεκινήσει την τελική της αντεπίθεση από το νέο γήπεδο της ΑΕΛ.
Ο Αρης «το έχει». Ήρθε η ώρα να το αποδείξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα…



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved