Μαύρος: «Έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν» (photos)

Μαύρος: «Έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν» (photos)

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, στην ΑΕΚ το γνωρίζουν άπαντες, γι' αυτό και με το... καλημέρα, Μαύρος, Βλάχος, Κωστής και Τσιάρτας βρίσκονται στα Σπάτα.

Η πρώτη σύσκεψη κορυφής της τριάδας που αναλαμβάνει να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι γεγονός και εντός της ημέρας θα πρέπει να αναμένεται ο καθορισμός του πλάνου με το οποίο θα πορευθεί η Ενωση ως προς τη διαχείριση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού και φυσικά την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που κατά κύριο λόγο θα προέρχονται από την ελληνική αγορά.

Ο Θωμάς Μαύρος έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον ανιψιό του, ο οποίος είναι νομικός του σύμβουλος, ενώ τόνισε στους δημοσιογράφους: «Πιστεύω πολύ στο εγχείρημα. Βεβαίως τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε. Ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος) είναι νέος, φιλόδοξος, πολύ καλός προπονητής. Ήμουν συμπαίκτης μαζί του στην ΑΕΚ, γνωρίζω τη φιλοσοφία του και αυτός τη δική μου. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, σημείωσε: «Σίγουρα είμαι συγκινημένος. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Θα το πω, αν και δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια: σημαντικό είναι όλοι οι οπαδοί να βοηθήσουν. Η μόνη δύναμη και πηγή εσόδων για την ΑΕΚ είναι ο κόσμος και κανείς άλλος. Είμαστε μαζί όλοι εδώ ενωμένοι. Ο Μίμης Παπαϊωάννου είναι μαζί μου. Το απόγευμα έχω ραντεβού με τον Νεστορίδη. Είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Βλάχος: «Γυρίζω σπίτι μου»

Κατά την άφιξή του ο Βαγγέλης Βλάχος στα Σπάτα, δήλώσε: «Νιώθω συγκίνηση γιατί γυρίζω σπίτι μου. Ο Θωμάς Μαύρος είναι αυτός που επισημοποίησε την επιστροφή μου στο σπίτι. Οι παλαίμαχοι ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο βήμα πριν μερικά χρόνια, γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα επειδή πήγα στον Παναθηναϊκό, και με τίμησαν. Είχα πει και τότε ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που αγαπάω. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ενωμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι από την πρώτη στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά».

Κάνοντας μια αναφορά στους οπαδούς της ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο και πάλι να λέω ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον κόσμο. ΑΕΚτζής γεννιέσαι, δεν γίνεται. Θεωρώ ότι σίγουρα θα μας στηρίξει ο κόσμος. Θα είναι σίγουρα κοντά μας και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Κωστής: «Σωτηρία της ΑΕΚ ο κόσμος της»

Στην αναγκαιότητα της βοήθειας του κόσμου για την ΑΕΚ στάθηκε ο νέος γενικός αρχηγός, Χρήστος Κωστής, εισερχόμενος στα γραφεία της ΠΑΕ: «Γίνεται μία πολύ συγκινητική προσπάθεια, απ' όλους μας. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι ο κόσμος να δείξει την πίστη του για την ΑΕΚ προκειμένου να μαζευτούν χρήματα. Η μοναδική σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Ποντάρουμε στην παρουσία του κόσμου, γιατί η ΑΕΚ τον έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved