Αγγλικές σειρήνες για Ντινιωτάκη

Αγγλικές σειρήνες για Ντινιωτάκη

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς άσους του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι πιθανό να φύγει για Αγγλία.

Ο 18χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Αστέρα, ενώ ο Σάκης Τσιώλης τον έχει συμπεριλάβει στους παίκτες που κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Στα μέσα Ιουνίου, ο νεαρός στράικερ δέχτηκε πρόταση να δοκιμαστεί από την Tooting and Mitcham FC, μια αγγλική ομάδα που οι ακαδημίες της συνεργάζονται με συλλόγους της Premier League, όπως όπως η Τσέλσι, η Φούλαμ και η Τσάρλτον.

Για δύο εβδομάδες πέρασε από το μικροσκόπιο των Άγγλων αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ του προτάθηκε να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους. Πλέον, ο Ντινιωτάκης καλείται να αποφασίσει αν θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Αγγλία, ή θα μείνει στην Τρίπολη, ελπίζοντας σε μια ευκαιρία για την πρώτη ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην επιστολή του υπεύθυνου της Tooting and Mitcham FC, Άλαν Μπράουν είναι ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των Άγγλων για τον 18χρονο Έλληνα άσο. Αναλυτικά:

«Ο Γιάννης έπαιξε σε δύο δοκιμαστικά παιχνίδια της Tooting and Mitcham FC. Τα πήγε αρκετά καλά και ο προπονητής θα τον ήθελε να παίξει σε πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Διαθέτει καλή ικανότητα και ο προπονητής Τζέιμι Μάρτιν κι εγώ θεωρούμε πως με προπόνηση και εντατική δουλειά ο Γιάννης θα μπορούσε να παίξει σε καλό επίπεδο στην Αγγλία.

Την πρώτη βραδιά εν μπήκε καλά στο παιχνίδι και κοβόταν εύκολα από την μπάλα. Τη δεύτερη βραδιά ήταν πολύ πιο δυνατός και τα πήγε καλύτερα. Το πλάνο είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα και να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία. Πρέπει να καταλάβετε ότι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο δυνατό από την Ελλάδα. Νομίζουμε ότι έχει την ικανότητα και σε λίγο καιρό θα εξελιχθεί σε έναν δυνατό και γρήγορο παίκτη για τα δεδομένα της Αγγλίας.

Αν ο Γιάννης υπογράψει στην Tooting and Mitcham FC θα προπονείται προσωπικά με τον Τζέιμι Μάρτιν. Θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και θα εξελιχθεί σημαντικά τον πρώτο γύρο, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα της Premier League. Ο Τζέιμι κι εγώ πιστεύουμε πως με τη σωστή νοοτροπία και την προπόνηση, ο Γιάννης θα πετύχει.

Η Tooting and Mitcham FC αγωνίζεται στην Ryman League. Αποτελεί φυτώριο για τη Φούλαμ, την Τσάρλτον, την Τσέλσι και την Μίλγουολ. Παίκτες από την Ryman League έχουν μεταγραφεί στην Premier League, την Championship και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, κάποιοι παίκτες έγιναν βασικοί και διεθνείς με την Εθνική Αγγλίας.

Ο προπονητής της Tooting and Mitcham FCείναι φέτος ο Τζέιμι Μάρτιν, ο οποίος είναι επίσης και ατζέντης, εκπροσωπώντας 145 παίκτες στην Ευρώπη που αγωνίζονται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, Μίλαν, Ρέιντζερς, Τσάρλτον, Γουέστ Χαμ, Μάλαγα, Σουόνσι, Μίντλεσμπρο, Λίβερπουλ, Παναθηναϊκό κα πολλές ακόμη. Η ευκαιρία να εξελιχθεί και να πάρει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο είναι πολύ πιθανή. Θεωρούμε πως με σκληρή δουλειά και σωστή προπόνηση, έχει κάθε ευκαιρία να πετύχει.

Πρέπει να καταλάβετε πως ο Γιάννης έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί στην Αγγλία σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να δουλευτεί και να εξελιχθεί. Η Tooting and Mitcham FC αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν, θα τον δουν πολλοί σκάουτς στην Αγγλία. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει, σωστά;

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις για τον Γιάννη, αλλά αυτός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Είναι μια μεγάλη απόφαση για τον Γιάννη και για εσάς.

Εύχομαι στον Γιάννη καλή επιστροφή.

Μετά τιμής,
Άλαν Μπράουν».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved