Πράσινοι... δράκοι με Πίντο και Σόουζα!

Πράσινοι... δράκοι με Πίντο και Σόουζα!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είναι σε προχωρημένες επαφές με την Πόρτο προκειμένου να φέρει στον Παναθηναϊκό τόσο τον Αντρέ Πίντο όσο και τον Σόουζα Ντίας – Κοντά ο πρώτος, μάχη για τον δεύτερο με σύμμαχο την ομάδα του!

Το έχουμε καταγράψει ουκ ολίγες φορές ότι ο Παναθηναϊκός ελέω Ζεσουάλδο Φερέιρα θα στρέψει την προσοχή του στην πορτογαλική αγορά για το φετινό καλοκαίρι... Ο 65χρονος τεχνικός γνωρίζει σαν την… παλάμη του όλους τους παίκτες που υπάρχουν και ειδικότερα εκείνους της Πόρτο! Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρά να εκμεταλλευτούν όλα αυτά στο… έπακρο. Όπως και φαίνεται ότι κάνουν…

Με… μπροστάρη τον Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα», προχωρώντας στην απόκτηση τόσο του Αντρέ Πίντο όσο και του Σόουζα Ντίας. Οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν τους… εκλεκτούς του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έχει κάνει ήδη τα… κονέ του με την Πόρτο στην οποία και ανήκουν, προκειμένου να τους κάνει κατοίκους Παιανίας!

Θέλει σαν... τρελός
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αντρέ Πίντο, το όνομα του οποίου είναι γνωστό πως απασχολεί τους «πράσινους», τα πράγματα δείχνουν μάλλον… απλά. Ο 22χρονος αμυντικός είπε πρόσφατα στους ανθρώπους της Πόρτο ότι δεν θέλει να ξαναπάει δανεικός στην Ολανένσε, όπου και αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά.

Αντιθέτως, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Φερέιρα. Αν λοιπόν κυλήσουν όλα… φυσιολογικά, ο Πίντο θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του ΠΑΟ!

Με σύμμαχο την Πόρτο…
Αναφορικά με την περίπτωση του Σόουζα Ντίας, τώρα, τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα καθώς ο 23χρονος αμυντικός μέσος έχει παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στην Γκρέμιο μέχρι το τέλος του 2012. Για να έρθει λοιπόν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» με την βραζιλιάνικη ομάδα…

Το ευχάριστο για τους «τριφυλλοφόρους» πάντως είναι η διάθεση της Πόρτο να βοηθήσει, καθώς κι αυτή προτιμάει να έχει τον παίκτη σε πιο… κοντινή απόσταση! Εξ ου και έχουν αρχίσει οι προσπάθειες να «σπάσει» ο δανεισμός του.

Διαβάστε επίσης:

Αλαφούζος: «Η ανταπόκριση του κόσμου θα κρίνει τις μεταγραφές»



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved