Αναστόπουλος: «Μένω στον ΟΦΗ και με λιγότερα»

Αναστόπουλος: «Μένω στον ΟΦΗ και με λιγότερα»

Διατεθειμένος να παραμείνει στον ΟΦΗ και με λιγότερα χρήματα, αρκεί να συμφωνήσει με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 11 Ιουλίου, είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

«Δεν είναι για μένα πρωτεύον θέμα το οικονομικό. Έχω έτοιμο το πλάνο σε όλα τα επίπεδα, ότι μόλις βγει διοίκηση και με θέλει, μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το πλάνο», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ομιλίτων στον αέρα του «Athletic Radio», όπου διέψευσε πως ο Σήφης Κορωνάκης του είχε δώσει διορία μέχρι την Τετάρτη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και το θέμα που προέκυψε με τον Μάνθο Πουλινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Athletic Radio:

«Καταρχήν θα πρέπει να σημειώσω ότι στην συζήτηση μας με τον Σήφη Κορωνάκη ουδέποτε τέθηκε θέμα προθεσμίας και ούτε φυσικά υπάρχει δέσμευση ότι θα απαντήσω μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Εγώ αγαπώ τον ΟΦΗ, θέλω να παραμείνω και ο Σήφης ξέρει καλά ότι δεν είναι για μένα πρωτεύον θέμα το οικονομικό. Αλλά πείτε μου. Ποιος σοβαρός άνθρωπος, ποιος σωστός επαγγελματίας θα συμφωνούσε σε κάτι από την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι στο ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να μην προβούν για καμία οικονομική και διοικητική πράξη μέχρι να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Δηλαδή αν εγώ έλεγα ναι και ξεκινούσα προπονήσεις στις 5 Ιουλίου και στις 12 Ιουλίου έβγαινε μια διοίκηση που δεν με ήθελε, ή δεν την ήθελα εγώ, τι θα γινόταν;», τόνισε αρχικά ο Αναστόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Είπα και στον πρόεδρο ότι έχω έτοιμο το πλάνο σε όλα τα επίπεδα, ότι μόλις βγει διοίκηση και με θέλει, μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το πλάνο, αλλά δεν γίνεται να συμφωνήσω τώρα και ενδεχομένως σε 15 ημέρες να έρθουν άλλοι και μην τηρηθεί η συμφωνία. Απλά είναι τα πράγματα. Μέχρι την Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να ξεκαθαρίσουν τέτοια ζητήματα, γιατί πολύ απλά ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να βγάλει μια τέτοια διαδικασία. Αυτό είπα και αυτό υποστηρίζω. Τα υπόλοιπα περί προθεσμίας, ούτε ειπώθηκαν, ούτε υφίστανται».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μάνθο Πουλινάκη ο Αναστόπουλος κατέληξε: «Αυτό όντως έγινε αλλά πριν από δύο μήνες περίπου όταν πήγε στο Πρωτοδικείο η ομάδα. Συζητώντας με τον Μάνθο Πουλινάκη, μου είπε για την ανάμειξη του στη διοικούσα επιτροπή και εγώ τον ενημέρωσα για τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο μου. Και επειδή έτρεχαν κάποιες υποχρεώσεις για ενοίκια και τέτοιου είδους πράγματα, ο άνθρωπος μου έδωσε τα χρήματα με την διαβεβαίωση από μέρους μου ότι σύντομα θα υπογράψω και τα σχετικά αποδεικτικά για την ΠΑΕ. Έτσι έγινε και εγώ δεν ανέφερα ούτε για πρόεδρο, ούτε για τίποτα άλλο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved