Μποροβήλος: «Θα είναι ένα όμορφο ταξίδι»

Μποροβήλος: «Θα είναι ένα όμορφο ταξίδι»

Για την κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League μίλησαν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, με τους Γιώργο Μποροβήλο και Σάκη Τσιώλη να κάνουν λόγο για την σημαντικότερη μέρα του συλλόγου.

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των υποψηφίων αντιπάλων του Αστέρα, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε:

«Είναι μία ευχάριστη στιγμή. Ο Αστέρας για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της UEFA. Με την ποδοσφαιρική του ενηλικίωση ο Αστέρας, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Σούπερ Λιγκ κατάφερε να πετύχει την έξοδο του στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πιστεύουμε ότι αυτό το ταξίδι θα είναι όμορφο, θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μας και ευχόμαστε πραγματικά να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο.

Σίγουρα είναι μία πρόκληση για τον Αστέρα μία συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πιστεύω πώς θα ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και θα εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, είπε τα εξής:

«Είναι σταθμός η σημερινή μέρα για τον Αστέρα Τρίπολης και βέβαια εύχομαι και η ομάδα έχει τη δυνατότητα, να δώσει το παρών και στην επόμενη κλήρωση, για να προχωρήσουμε περισσότερο.

Το θέμα είναι πώς είναι πολύ σύντομο το διάστημα, που πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Το καλό είναι πώς έχουμε σχεδόν το βασικό μας κορμό από πέρσι και στον οποίο θα στηριχτούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχει ομοιογένεια και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση.

Ήδη πληροφορηθήκαμε για το ρόστερ και τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα από το Μπακού, καθώς φαίνεται να είναι η επικρατέστερη. Η ομάδα από το Αζερμπαιτζάν είναι πολύ εύπορη, είναι μία ομάδα με καλή οργάνωση και που έχει παιχνίδια στα πόδια της αυτό τον καιρό.

Στην άλλη ομάδα του Μπακού υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούμε να μιλήσουμε όπως ο Κόκε και ο Τσεσνάουκις που είχα στον Άρη ή ακόμα και ο Μπάντοβιτς είναι τεχνικός διευθυντής, για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Αστέρα και την Αρκαδία, ενώ εκπροσωπούμε την Ελλάδα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Για την Αρκαδία είναι μία πολύ μεγάλη υπόθεση και μακάρι να είμαστε παρόντες και στην επόμενη κλήρωση. Να μπορέσει η Αρκαδία και η ομάδα μας να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο».

Ύστερα, τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι μίλησαν για την ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Τσίμο Ναβάρο, μίλησε για την κλήρωση και τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας:  «Πρέπει να περιμένουμε εναντίον ποιας ομάδας θα παίξουμε τελικά. Μέχρι τότε συνεχίζουμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά είναι μία πολύ μεγάλη τιμή να είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής. Θα είναι μεγάλη φιλοδοξία να πανηγυρίσουμε μία πρόκριση».

Πιπίνης: «Είναι ιστορική στιγμή για Αστέρα»

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Χρήστος Πιπίνης δήλωσε με τη σειρά του μετά την κλήρωση στο Europa League: «Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Αστέρα. Πρόκειται για δύο άγνωστες ομάδες σε μας, αλλά θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατό. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα, αλλά και για τον Αστέρα».

Τσαμπούρης: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»

Ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε από την πλευρά του για το πώς αντιμετωπίζει την σημερινή (25/6) κλήρωση του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League: «Είναι άγνωστες σε μας οι δύο ομάδες, αλλά θα τις δούμε στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια κάνοντας το κατάλληλο σκάουτιγκ.

Είναι μία ευχάριστη και ιστορική στιγμή για τον Αστέρα, αλλά και μία πρωτόγνωρη εμπειρία να αγωνιστούμε στο EUROPA LEAGUE. Είναι μία πρόκληση για μας, να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να φτάσουμε όσο μακριά μπορούμε».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved