«Όλοι μαζί θα φέρουμε τα καλύτερα»

«Όλοι μαζί θα φέρουμε τα καλύτερα»

Μετά την ΠΑΕ και η Λέσχη Φίλων Αρη, μέσω ανακοίνωσής της, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στέλνοντας παράλληλα τα δικά της μηνύματα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την Λέσχη Φίλων Αρη στον κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική και υποδειγματική παρουσία του στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας. Μια ανακοίνωση με έντονα συναισθηματικά στοιχεία, μια κατάθεση ψυχής και ένα μήνυμα για την επόμενη μέρα ότι… «μόνο όλοι μαζί θα φέρουμε τα καλύτερα…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φορέα αναφέρει τα εξής:

«Το φετινό ευρωπαϊκό κίτρινο ταξίδι ολοκληρώθηκε λοιπόν με ακόμη μία εμφατική επιβολή του λαού του Αρη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο λαός του Αρη, σε μια σειρά αγώνων με ομάδες-μεγαθήρια πολλαπλάσιου μπάτζετ, πρωταγωνιστών στις χώρες τους και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λεβερκούζεν, η Ρόζενμποργκ, η Αούστρια Βιέννης κατόρθωσε σαν κίτρινος χείμαρρος να συμπαρασύρει την ομάδα, να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει σε μία σειρά επιτυχιών, έως ότου αυτή αναπόφευκτα λύγισε υπό το βάρος της διαφοράς των εκατοντάδων εκατομμυρίων που κοστίζουν τα πόδια του Τζέκο, του Τουρέ, του Τέβες, του Μπόατενγκ, του Βιεϊρά.

Στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα, 7.000, όπως αναφέρει ο διεθνής τύπος, οπαδοί του Αρη βρέθηκαν στις κερκίδες του “City of Manchester”, γνωρίζοντας ότι η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολο να έρθει. Ωστόσο, εμείς ήμασταν εκεί για να διδάξουμε, στη χώρα που γέννησε το ποδόσφαιρο, ότι εάν τα τρόπαια κερδίζονταν από την πιστότητα, την αφοσίωση, τη μαζική παρουσία και ανιδιοτελή στήριξη και όχι από το μέγεθος της τσέπης και τα ευρώ που μπορεί να ρέουν άφθονα θα ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Ήμασταν εκεί για να υπενθυμίσουμε ότι εμείς δεν ήμασταν σαν τους άλλους, εμείς καταφέραμε με τις δικές μας δυνάμεις, με τις δικές μας αποφάσεις, με τις δικές μας ορθές και λανθασμένες επιλογές να κοιτάξουμε στα μάτια Σεΐχηδες, επενδυτές και μεγαλοϊδιοκτήτες και να τους αναγκάσουμε να τα χαμηλώσουν. Ήμασταν εκεί για να αποδείξουμε τι είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο και ότι η ποδοσφαιρική αξία μιας ομάδας δεν αποτιμάται μόνο σε ευρώ, αλλά και στην καρδιά, τις ελπίδες και τα όνειρα των οπαδών της.

Είναι πλέον ξεκάθαρο και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε ότι τα καλύτερα δεν έρχονται μόνα τους και ότι μονόδρομος για να ζήσουμε στο μέλλον ανάλογες μοναδικές στιγμές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, είναι η ενότητα, η συμπαράσταση στην ομάδα και η στήριξη στα πιστεύω και τις αρχές που ως σύλλογος έχουμε υιοθετήσει.

Η επιστροφή στη μουντή και σαθρή ελληνική πραγματικότητα, όπου η ποδοσφαιρική αξία μιας ομάδας αυξάνεται και από τις «κουμπαριές», τις «φιλίες», τους «τραμπούκους» και γενικά από συμπεριφορές που ποτέ δεν μας εξέφραζαν ως λαό και ως σύλλογο, μας βρίσκει όλους υποχρεωμένους να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να υπερκεράσουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Η καθημερινή ενασχόλησή με τον Αρη, μέσω της συμμετοχής όλων στη Λέσχη Φίλων Αρη και τον αδιάκοπο βηματισμό δίπλα στο Φορέα είναι προαπαιτούμενα για την επιτυχία. Μόνο όλοι μαζί θα φέρουμε τα καλύτερα».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved