Μπαλλής: «Διατεθειμένος να βοηθήσει ο Γράντας»

Μπαλλής: «Διατεθειμένος να βοηθήσει ο Γράντας»

Θετικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει τον Άρη σε αυτή την δύσκολη γι' αυτόν οικονομική εποχή, είναι ο Λάμπρος Γράντας, με τον Ντίνο Μπαλλή να μιλά για το πλάνο του πρώην προέδρου του Άρη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» μίλησε στο «Μετρόπολις» για το πλάνο σωτηρίας του Λάμπρου Γράντα, όπως και για όλες τις επαφές που πταγματοποιήθηκαν από την επιτροπή των βετεράνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μπαλλής:

«Το σωματείο έχει πεθάνει. Ο Άρης περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του και πρέπει να ξυπνήσει ο γίγαντας λαός του. Συμμετέχω στην επιτροπή των βετεράνων μαζί με τους κ.κ Σπυρίδων, Βένο, Κούη, Φοιρό και θα αποκαλύψω για πρώτη φορά το περιεχόμενο των επαφών που κάναμε.

Πρώτα συναντήσαμε τον Λάμπρο Γράντα. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι κ. Γράντας ήταν πεντακάθαρος και «τζαμένιος» σε όσα μας είπε παρά και τις πικρίες που έχει πάρει από τον Άρη τις δύο προηγούμενες φορές που βοήθησε.

Αυτό που μας είπε ο κ. Γράντας είναι ότι εάν βάλεις ένα και δύο εκατομμύρια αυτή τη στιγμή είναι σαν τα πετάς στον κουβά. Είναι διατεθειμένος να βάλει ακόμα και αύριο πέντε εκατομμύρια αρκεί να βρουν στην ΠΑΕ Άρης άλλα πέντε εκατομμύρια. Ήθελε μέσα σε τρία χρόνια να βάλει στον Άρη ένα ποσό των 20 εκατομμυρίων.

Κάναμε ένα ακόμα ραντεβού με έναν άνθρωπο με πολύ μυαλό τον οποίο εκτιμώ τον κ.Γιάννη Ιωαννίδη.

Εκεί συζητήθηκε και το άρθρο 99 και είπαμε να το κρατήσουμε επτασφράγιστο μυστικό αλλά βγήκε προς τα έξω και αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στον Άρη. Ο λόγος που επισκεφτήκαμε τον κ. Ιωαννίδη ήταν για να μας φέρει σε επαφή με κάποιους επιχειρηματίες.

Επίσης συναντηθήκαμε και με τον κ.Γρανούζη που είχε έναν όμιλο επιχειρηματιών. Τελικά κάναμε αυτή τη συνάντηση αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν αυτοί που έχουν λεφτά.

Τα είπα αυτά για να ενημερώσω τι έγινε με τον κ.Γράντα που και στο παρελθόν πήγε να βοηθήσει και έμεινε μόνος του. Πρώτα στο μπάσκετ όταν τότε ο αυτοκράτορας χρωστούσε 70 εκατομμύρια δραχμές. Τότε ο κ.Γράντας έκοψε μια επιταγή 5 εκατομμύρια και οι άλλοι που επρόκειτο να βοηθήσουν έβαλαν ελάχιστα χρήματα και τον άφησαν μόνο του.

Το ίδιο έγινε και το 1993 στο ποδόσφαιρο όπου έβαλε 200 εκατομμύρια δραχμές και όλος ο Άρης μάζεψε 600χιλιάδες δραχμές. Και δεν τα λέω αυτά για να κάνω τον φίλο του Γράντα τον οποίο τον βλέπω μια φορά και λέμε μια καλημέρα. Για μένα η μοναδική λύση για να σωθεί ο Άρης είναι ο Λάμπρος Γράντας», είπε ο κ. Μπαλλής αναφερόμενος στις επαφές των βετεράνων.

Για τα όσα ακολούθησαν χθες στη γ.σ της Κοινωνίας Μελών αλλά και στο ενωτικό κλίμα που υπάρχει συμπλήρωσε:

«Κακώς κοιμάται το σωματείο. Ο κ.Σκόρδας έκανε μια αναλυτική οικονομική μελέτη που δείχνει πως τα χρέη είναι 22 εκατομμύρια και μπορεί να φθάσουν και τα 30 μαζί με τις ρήτρες. Χθες αποφασίστηκε να μπουν κάποια άτομα στη διοίκηση για να δώσουν το φιλί της ζωής.

Αν και αρχικά ο Κατσιαούνης και ο Λαμπριάκος αρνήθηκαν τελικά μετά πείστηκαν να συμμετέχουν μαζί με τον κ.Ζαμπέτα, τον κ.Στεφάνιδη και τον εκπρόσωπο του Α.Σ Άρη. Τους εύχομαι δύναμη, κουράγιο και θα τους βοηθήσουμε όλους. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τεράστια τύχη. Ευελπιστώ να ξυπνήσει ο γίγαντας λαός του Άρη.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο ψεύτης που τα έκανε όλα αυτά είναι έξω ,είναι μακριά, και τώρα καλούνται οι φίλοι του Άρη να σώσουν την κατάσταση.

Σήμερα χαίρεται και τώρα εμείς τρώμε τις σάρκες μας και δεν υπάρχει αύριο. Όλοι πονάνε. Δεν φτάνουν τα λόγια, ο Άρης χρειάζεται λεφτά. Να επέμβει η δικαιοσύνη. Οι κλέφτες οι απατεώνες να μη μείνουν ατιμώρητοι να μπουν φυλακή».



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved