Έμεινε η διαμαρτυρία…

Έμεινε η διαμαρτυρία…

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και το μόνο που θα θυμάται από την 24η αγωνιστική θα είναι το συλλαλητήριο των οπαδών του για τα γεγονότα του ντέρμπι και τις αποφάσεις της Superleague.

Στους 51 βαθμούς και τη δεύτερη θέση έμεινε η ομάδα του Φερέιρα, την ώρα που το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη πήρε ένα βαθμό χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει όσο το δυνατό πιο γρήγορα τον υποβιβασμό. Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του Παναθηναϊκού ωστόσο, ήταν ότι θα θυμάται κανείς από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Αν και ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι θα μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με το σουτ του Κατσουράνη να είναι η πρώτη καλή στιγμή στο 4’, γρήγορα φάνηκε να επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα νευρικός μετά το πρώτο τέταρτο. Έτσι, ο Ατρόμητος με καλή κυκλοφορία κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, σε ένα ωστόσο μέτριο παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να εγκλωβίσει τα ατού των «πρασίνων» κι έτσι με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κατάφερε στην πρώτη καλή στιγμή της να ανοίξει το σκορ. Στο 31’ ο Σφακιανάκης έκανε την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Μπρίτο έγινε αποδέκτης της μπάλας και δε δυσκολεύτηκε να περάσει την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Τζόρβα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήταν άμεση αφού στο 33’ ο Γκοβού – που ήταν ορεξάτος από το ξεκίνημα – με το πείσμα έφερε το ματς στα ίσα. Ο Γάλλος κυνήγησε μια μακρινή μεταβίβαση, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ατρόμητου και με προβολή κατάφερε να νικήσει τον Μιχαηλίδη για το 1-1 στο ΟΑΚΑ. Παρά την ισοφάριση, ο Παναθηναϊκός δε φάνηκε ιδιαίτερα πιεστικός και με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κατσουράνη που απομάκρυνε δύσκολα ο Μιχαηλίδης, δεν είχε ευκαιρίες ως τη λήξη του ημιχρόνου. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος συνέχισε να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο και με απείλησε με τον Σαγκανόφσκι, επίσης από στημένη φάση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο, ενώ ο Γιώργος Δώνης με τις αλλαγές του θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, κάτι που κατάφερε εν μέρει ως το 59’ που έχασε και την καλύτερη ευκαιρία του ο Τάτος ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τζόρβα. Στον αντίποδα κι ο Φερέιρα θέλησε να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον Κλέιτον – που είχε να παίξει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος – κάτι που ωστόσο δεν έφερε αποτέλεσμα.

Tα λεπτά κύλησαν στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει ενώ ο Ατρόμητος μάλλον εύκολα κράτησε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των «πρασίνων», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους που ποσέλευσε μαζικά στο ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσει για την εμφάνισή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό..

Για την περιγραφή του ματς, πατήστε  ΕΔΩ


Νωρίτερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν ειρηνικό  -μηχανοκίνητο-  συλλαλητήριο από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι το ΟΑΚΑ ! 

  Θυμηθείτε τι έγινε πατώντας  ΕΔΩ


Δείτε το pre game της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, όπως σας το προσέφερε το Onsports πατώντας  ΕΔΩ



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved