ΟΦΗ: Φθηνά διαρκείας για τους οργανωμένους

ΟΦΗ: Φθηνά διαρκείας για τους οργανωμένους

Πολλά θέματα συζητήθηκαν στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ την Παρασκευή (23/6), ανάμεσά τους και το αίτημα των οργανωμένων για διαρκείας στις θύρες 4-5.

Οι τιμές αυτών είναι οικονομικές, 120 ευρώ έκαστο, ενώ στις υπόλοιπες θύρες ισχύουν οι τιμές που είχαν ανακοινωθεί. Δηλαδή 300 ευρώ στις θύρες 2, 3, 400 ευρώ στην θύρα 7, 400 ευρώ στην θύρα 9 (κάτω διάζωμα) και 700 ευρώ στην θύρα 9 (πάνω διάζωμα).

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως δεν θα εκδοθούν διαρκείας στις θύρες 1 και 8, αλλά θα πωλούνται εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι με τιμή 10 ευρώ στην 1 και 15 ευρώ στην 8.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (23/6) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της προσωρινής διοίκησης του ΟΦΗ Σήφη Κορωνάκη με τον προπονητή της ομάδας Νέων του συλλόγου, Δημήτρη Βολονάκη για να συζητηθεί ο σχεδιασμός στην Κ20 ενόψει της νέας περιόδου. Όσον αφορά τον ρουχισμό η διοικούσα επιτροπή βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με εκπρόσωποι ιταλικής εταιρείας.

Αποφασίστηκε ακόμη ότι στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Super League την Τετάρτη (27/6) τον ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος Σήφης Κορωνάκης με το μέλος της προσωρινής διοίκησης Χάρη Σφακιανάκη.

Τέλος η διοικούσα επιτροπή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιάννη Αδάμη -και στην οικογένειά του- για τον θάνατο της μητέρας του Άρτεμης.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το συμβούλιο της Παρασκευής (22/06) αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

-Η διοίκηση ικανοποιεί το αίτημα των φίλων της ομάδας μας και θα υπάρχουν κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 εισιτήρια διαρκείας και στις Θύρες 4,5.

Αναλυτικότερα οι τιμές που θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας (αμπονέ) είναι:

Θύρα 2,3: 300 ευρώ

Θύρα 7: 400 ευρώ

Θύρες 4-5: 120 ευρώ

Θύρα 9 κάτω διάζωμα: 400 ευρώ

Θύρα 9 πάνω διάζωμα: 700 ευρώ

Η διοίκηση κάνει γνωστό ότι για όλη την αγωνιστική περίοδο στη Θύρα 1 η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ και για την Θύρα 8 η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ.

Συνάντηση με τον κ. Δημ. Βολονάκη

-Ο πρόεδρος κ. Σήφης Κορωνάκης θα συναντηθεί αύριο με τον τεχνικό της ομάδας νέων Κ20 κ. Δημήτρη Βολονάκη. Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθεί ο κ. Κορωνάκης για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων Κ20.

Με Ιταλική εταιρεία

Η διοίκηση έχει σε εξέλιξη τη συνεργασία με εκπρόσωπο Ιταλικής εταιρείας που θα αναλάβει το ντύσιμο-ρουχισμό για τις ομάδες της ΠΑΕ-ΟΦΗ, των ομάδων νέων Κ20-Κ17 και για τα τμήματα ακαδημιών.

Την Τετάρτη η έκτακτη συνέλευση της Super League

O πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης, μαζί με το μέλος της διοίκησης κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ-ΟΦΗ στη έκτακτη γενική συνέλευση της Super League που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 14:00 στα γραφεία της.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.

2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.

3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών - ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.

4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.

5. Διάφορα.

Θερμά συλλυπητήρια

-Η διοίκηση  της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά το γνωστό μέλος της ομάδας μας κ. Γιάννη Αδάμη και την οικογένεια του για το θάνατο της μητέρας του Άρτεμης».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved