Το Onsports στο ΟΑΚΑ

Το Onsports στο ΟΑΚΑ

Το Onsports είναι στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει Live την ατμόσφαιρα που επικρατεί πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, αλλά και τις αντιδράσεις των «πράσινων» οπαδών για τα όσα έγιναν από το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μετά.

19:40 Στο γύρο του θριάμβου και ένας οπαδός του Παναθηναϊκού με αναπηρικό αμαξίδιο, στον οποίο στάθηκε ιδιαίτερα κατά την ανταπόδοση των συνθημάτων, ο Τζιμπρίλ Σισέ που αποθεώθηκε όπως ήταν φυσικό από τους οπαδούς των «πράσινων»

19:38 Το γύρο του θριάμβου κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Μαζί με την ομάδα και ο Δημήτρης Γόντικας.

19:36 Περίπου 35.000 είναι αυτοί τη στιγμή οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και συνεχίζουν να φωνάζουν «Να’ τοι οι πρωταθλητές».

19:33 Τα συνθήματα κατά της Superleague συνεχίζονται. Πανδαιμόνιο στο ΟΑΚΑ με την είσοδο των ομάδων και τους οπαδούς να αναρτούν πανό με πράσινα γράμματα που αναγράφει: «Κανένας παίκτης μας στην Εθνική».

19:30 Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουν τα σήματα της Superleague και τα τραβούν εκτός αγωνιστικού χώρου με τον υπόλοιπο κόσμο να φωνάζει συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

19:26 Οι θύρες των οργανωμένων είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν τα σήματα της Superleague που απλώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

19:21 Μέρος της προθέρμανσης του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Γόντικας, την ώρα που οι εκτός αποστολής παίκτες της ομάδας πήραν θέσεις σε σουίτα του σταδίου.

19:20 Οι δύο ομάδες αποσύρονται στα αποδυτήρια, ενώ στις κερκίδες τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν την τιμητική τους. Απλώθηκαν εν τω μεταξύ κι άλλα πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

19:18 Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πετύχει πάντα το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορώ να σας πω αν πέτυχαν ή απέτυχαν τα όσα αποφασίσαμε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα όμως πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα».

19:15 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μπαίνοντας στο ΟΑΚΑ υποστήριξε: «Ότι είδε όλος ο κόσμος το είδα και εγώ. Αυτοί που επέβαλαν την τιμωρία στον Ολυμπιακό, δεν νιώθουν ντροπή», ενώ σε ερώτηση για τον Καλόπουλο τόνισε: «Αυτός δεν πρέπει να ξαναπαίξει παιχνίδι με τίποτα».

Σε ερώτηση για την πιθανότητα αποχώρησης από το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση. Εν θερμώ μπορείς να πάρει κάποιος οποιαδήποτε απόφαση, αλλά το λογικό είναι αυτό που αποφασίσαμε. Δεν ταιριάζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνει αυτό το πράγμα, παρά το γεγονός ότι και εγώ και ο Παύλος θέλαμε να φύγει. Να καταλάβουν όλοι το σάπιο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συνεχίζεται»

19:12 Πανό γραμμένο στα γαλλικά, αφιερωμένο από τους οργανωμένους οπαδούς στον Τζιμπρίλ Σισέ απλώνεται τώρα στο ΟΑΚΑ. «Djibril: Souviens toi ce que une fois ta mere tas dit qucqu’ il arrive nabandonne jamais» δηλαδή… «Τζιμπρίλ θυμήσου αυτό που μια φορά σου είχε πει η μητέρα σου, να μην τα παρατάς ποτέ».

19:08 Τα πρώτα πανό του συλλαλητηρίου έχουν απλωθεί στις θύρες των οργανωμένων. «19-02-2011: Άλλη μια μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου», «Πάγκαλε γαμ… μαζί φάγατε, υλικά και πρωταθλήματα», «μπόχα βρόμα δυσωδία», «Μαρινάκη μπ… στο πρόσωπό σου καθρεφτίζεται όλη η βρωμιά του κράτους», «ΜΜΕ, ΕΠΟ, ΚΕΔ, SuperΛίγδα θα σας πάρει ο διάολος», είναι μερικά από αυτά.

19:02 Ο κύριος όγκος των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έχει φτάσει εδώ και ώρα στο γήπεδο, με μηχανοκίνητη πορεία από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

18:59 Στα χέρια μας οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει επιλέξει για τον Παναθηναϊκό τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Σεϊταρίδη, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Γκοβού και Σισέ.

Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει τον Ατρόμητο με τους Μιχαηλίδη, Νάστο, Μπαζίνσκι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκη, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνη, Τάτο, Ολιβέιρα και Σκόνδρα.

18:54 Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και θα γνωρίσουν την αποθέωση από τους περίπου 6.000 οπαδούς τους που είναι στο ΟΑΚΑ. «Νατοι, νατοι οι πρωταθλητές», είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα.

18:50 «Να είστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό», δήλωσε στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα ο Κώστας Κατσουράνης. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του, ΕΔΩ.

18:46 Υπό χλιαρές αποδοκιμασίες βγαίνουν για προθέρμανση οι παίκτες του Ατρόμητου.

18:40 Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Έχω πληροφορηθεί τι έχει συμβεί και σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εγκρίνει την πρόκληση βίας στον πρόεδρο της ΕΠΟ και είμαστε ξεκάθαροι πως δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα».

18:39 Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης με τον Σαρλ Ιτάνζ θα βγουν με τη σειρά τους για προθέρμανση, χωρίς ιδιαίτερες αποδοκιμασίες.

18:36 Στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα θα εμφανιστούν οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Στέφανος Κοτσόλης και θα γίνουν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους περίπου 2.000 φιλάθλους που είναι αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ

18:20 Πέντε από τις σχολές ποδοσφαίρου της «GFD» βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, με τη μία από αυτές να είναι από το Ρέθυμνο. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, τα παιδάκια της ακαδημίας σκοπεύουν να επισκεφθούν τα αποδυτήρια και να χαρίσουν ένα κρητικό μαχαίρι με μια ειδική μαντινάδα στον Τζιμπρίλ Σισέ.

18:10 Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ, περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved