Ολυμπιακός: Εξετάζει Κουστόδιο και Λίμα από Μπράγκα

Ολυμπιακός: Εξετάζει Κουστόδιο και Λίμα από Μπράγκα

Στην πορτογαλική αγορά έχει στρέψει το… ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, ο οποίος εξετάζει τις περιπτώσεις των Κάστρο Κουστόδιο και Ροντρίγκο Λίμα από την Μπράγκα.

Από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα ονόματα ποδοσφαιριστών από την Πορτογαλία που εμπλέκονται με τους Πειραιώτες έχουν αυξηθεί με… γεωμετρική πρόοδο, μια και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ουκ ολίγες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί ή ενδιαφέρουν τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

Η «ερυθρόλευκη» λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις, αλλά και για όλα τα… βαλάντια, από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, έως και έμπειρους ποδοσφαιριστές με δυνατό «όνομα» στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο στερέωμα. Βέβαια, σημαντικό… μερίδιο στη λίστα καταλαμβάνουν περιπτώσεις παικτών που προέρχονται από ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει στο παρελθόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και κατ’ επέκταση γνωρίζει καλύτερα. Σε αυτή την λογική ανήκουν και οι Κουστόδιο και Ρικάρντο Λίμα της Μπράγκα, οι οποίοι φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, υπό προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Κάστρο Κουστόδιο πρόκειται για τον παίκτη που ηγήθηκε των προσπαθειών της Μπράγκα, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μέσω των εμφανίσεων του κέρδισε μία θέση στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2012 που γίνεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Η τιμή του δεν θεωρείται απαγορευτική για τον Ολυμπιακό, καθώς κοστολογείται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην οργάνωση του παιχνιδιού από τον άξονα.

Όσον αφορά στον έτερο… εκπρόσωπο της Μπράγκα Ρικάρντο Λίμα, αναμένεται να εξεταστεί από τους «ερυθρόλευκους» σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα τα όσα αναφέρει ο «Γαύρος». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρείται εξαιρετική επιλογή, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με 20 τέρματα, μαζί με τον Καρντόσο της Μπενφίκα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μέχρι στιγμής ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει δώσει καμία λίστα στη διοίκηση της ομάδας, μια και όπως είχε τονίσει στο ραντεβού που είχε προ ημερών με τον Γιάννη Βρέντζο, προτεραιότητά του είναι να γνωρίσει πολύ καλά το υλικό που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», ούτως ώστε να διαπιστώσει που υπάρχουν κενά, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved