«Μπορούσε να λυθεί οικογενειακά»

«Μπορούσε να λυθεί οικογενειακά»

Την άποψή του σχετικά με την αποχή της Παρασκευής (25/02) των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση κατέθεσε με προφορική δήλωσή του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης.

«Δε θέλω να την πω «αποχή». Μου είναι πολύ εύκολο να τους καταλάβω γιατί υπήρξα κι εγώ παίκτης. Μπορώ να σκεφτώ σαν κι αυτούς. Έχω την δυνατότητα όμως, να μιλήσω και από την πλευρά της διοίκησης», τόνισε αρχικά ο πρώην άσο του «Δικέφαλου» και εξήγησε:

«Η αντίδραση ως ένα σημείο είναι δικαιολογημένη, γιατί είναι πίσω στις πληρωμές, αλλά έχει γίνει ένας προγραμματισμός και το ξέρουν τα παιδιά. Εχω μία ένσταση, επειδή θεωρώ, ότι έπρεπε να το λύσουμε οικογενειακά, γιατί είχαμε και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Δε με πειράζει αυτό. Το χθεσινό πιστεύω, ότι εύκολα θα ξεπεραστεί. Θα ήθελα να κλείσει... χθες αυτό το θέμα. Είμαι σίγουρος, ότι θα ξεπεραστεί. Ορισμένα πράγματα, όταν γίνονται, μεγαλοποιούνται σε τέτοιο σημείο, που νομίζεις, ότι είναι χείμαρρος, αλλά δεν είναι έτσι».

Όσο για το αν το θέμα θεωρείται λήξαν και από την πλευρά των παικτών: «Τα παιδιά από σήμερα συζητούν για το αυριανό παιχνίδι και για τη συνέχεια γενικότερα. Τώρα φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς και συζητούν για τα παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, ο οποίος στη συνέχεια ερωτηθείς σχετικά με το αν τίθεται θέμα ασυνεννοησίας, σχολίασε: «Δεν υπάρχει ασυνεννοησία. Εκριναν οι παίκτες ότι έπρεπε να αντιδράσουν έτσι. Είπαν να μην κάνουν προπόνηση και από αύριο να συνεχίσουμε την προετοιμασία».

Για το πώς έχουν αξιοποιηθεί τα έσοδα: «Θα κάνουμε μία γενική εκτίμηση. Όλοι ξέρουν ότι το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια για μία ενίσχυση της ομάδας με ένα ρίσκο. Το μπάτζετ αυξήθηκε γιατί πιστεύουμε πολύ στην ομάδα για να έχουμε τις χαρές που ζήσαμε. Αυτό έγινε εν γνώσει της ομάδας και πιθανόν να έχουμε πρόβλημα στις πληρωμές. Ο πρόεδρος είχε τονίσει δημόσια το πρόβλημα, αλλά και ο κ. Μανδρίνος. Η ομάδα δεν έχει κρύψει κάτι. Γίνονται συνέχεια συζητήσεις για το οικονομικό. Ο καθένας το βλέπει, όπως θέλει».

Για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών: «Αυτός είναι ένας παράγοντας πού μπορεί να αλλάξει εκεί που δεν το περιμένεις. Παίξαμε δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για παράδειγμα, αλλά θέλω να μπω όμως σε αυτές τις λεπτομέρειες».

Για την αύξηση του μπάτζετ: «Θα πορευτούμε, όπως πορευόμαστε μέχρι τώρα και θα δούμε το καλοκαίρι Οι παίκτες γνωρίζουν τον προγραμματισμό της ομάδας και μέχρι τον Ιούνιο ευελπιστούμε ότι θα έχουν πληρωθεί όλες οι οφειλές».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση: «Η αδειοδότηση έχει προχωρήσει σωστά και δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Θα προχωρήσουν οι πληρωμές φυσιολογικά».

Για τις εκκρεμότητες από τον Ιούνιο: «Είναι κάποιες πληρωμές που πρέπει να γίνουν αν η ομάδα πετύχει ένα στόχο. Εμείς επειδή έχουμε δώσει κάποια έξτρα λεφτά, αυτοί που έχουν ένα μπόνους προφορικό για να αισθάνονται ασφάλεια, εμείς δώσαμε τέτοια χρήματα για να μην υπάρχει η υποψία ότι μπορούν να χάσουν έστω και ένα ευρώ από την ομάδα. Προσπαθούμε να λειτουργούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά. Προτιμήσαμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα, από το να δώσουμε κάποια άλλα που είναι στα συμβόλαια».

Για το διαχωρισμό ξένων και ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Είναι λάθος να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Όταν παίρνεται μία απόφαση, αυτό πρέπει να γίνεται από όλους μαζί».

Για το αν θα δώσει κάτι έξτρα η διοίκηση στους παίκτες: «Δε θα ήθελα να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος λόγος για να μπούμε σε διαφορετικά μονοπάτια. Κανένας δε χάνει τα χρήματα του. Ολοι μέχρι τον Ιούνιο ευελπιστούμε να έχουν πληρωθεί. Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί στα παιδιά. Τους εόπα ότι έχουν δίκιο για την ανησυχία τους, αλλά τα χρήματα τους είναι εξασφαλισμένα και το οργανόγραμμα πληρωμών το ξέρουν».

Για την ανακοίνωση του Ζαγοράκη: «Για αυτό έχω στενοχωρηθεί με την απόφαση των παιδιών. Δεν υπάρχουν παράγοντες στην ομάδα, αλλά λειτουργούμε λες και είμαστε και εμείς στα αποδυτήρια».

Για το αν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα και σε άλλες ομάδες: «Γνωρίζω, αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει τί γίνεται εδώ».

Για το αν έχει επηρεάσει αυτό το πρόβλημα αγωνιστικά: «Δε σκέφτεσαι ποτέ τα χρήματα, όταν μπαίνεις να παίξεις. Δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για την αντίστοιχη περσινή κατάσταση και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Με έχει απασχολήσει πάρα πολύ το περσινό. Όταν έγινε κάτι τέτοιο πέρσι είχαμε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Τα παιδιά είναι σχεδόν τα ίδια. Δεν ξεχνούν ότι την Κυριακή έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουν πως λειτούργησε όλη αυτή η ιστορία πέρσι».

Για το αν παίρνει μέτρα η διοίκηση, για να αποφύγει ενδεχόμενη προσφυγή: «Δε θέλω να διαχωρίσω κανέναν παίκτη. Κάποιος είναι λίγο πιο μπροστά πληρωμένος και κάποιος πιο πίσω. Οταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα πρέπει να υπάρξει κατανόηση και υπομονή. Και τα παιδιά το έχουν αποδείξει ότι το έχουν αυτό. Δε θεωρώ ότι εύκολα θα μας αγγίξει κάτι».

Για το αν άλλαξε κάτι τελευταία: «Δεν ήρθαν κάποια χρήματα που περιμέναμε. Αυτό φαίνεται ότι επηρέασε αρκετά τα παιδιά και πήραν αυτήν την απόφαση. Πάντα, όμως, είμαστε δίπλα τους. Τους κατανοώ. Αλλά η ένσταση μου είναι ότι θα μπορούσαμε να το λύσουμε ενδοοικογενειακά».

Για το αν άλλαξε το κλίμα: «Αν πω ότι είναι το ίδιο με προχθές δε θα είναι σωστό. Αλλά μέχρι αύριο που υπάρχει ο αγώνας, πιστεύω ότι θα είναι και πάλι καλό. Εχει ξαναγίνει αυτό, αλλά το λύσαμε οικογενειακά. Αυτή είναι η πικρία μου».

Για το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή: «Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν έχεις μία πολύ καλή πρόταση την αξιολογείς. Ετσι λειτουργούν όλες οι ομάδες. Το ίδιο θα γίνει και το καλοκαίρι. Είτε υπάρχει ανάγκη είτε όχι. Είναι θέμα σωστής λειτουργίας της ομάδας».

Για το αν υπάρχει πρόταση: «Δεν υπάρχει τίποτα. Ανεπίσημα ακούγονται διάφορα αλλά επίσημα δεν υπάρχει τίποτα. Το καλοκαίρι θα δούμε ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ηδη έχουμε παρακολουθήσει κάποιους παίκτες για το καλοκαίρι».



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved