Άρης: Πρωτοδικείο και άρθρο 99 «έπεσαν» στο τραπέζι

Άρης: Πρωτοδικείο και άρθρο 99 «έπεσαν» στο τραπέζι

Χωρίς ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα ολοκληρώθηκε η παναρειανή συνάντηση για τη σωτηρία του Άρη μετά τη νέα πρωτοβουλία των βετεράνων, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις, δεν συγκεντρώθηκαν επιπλέον χρήματα (πέραν αυτών που μάζεψε η επιτροπή σωτηρίας υπό τους Λαμπριάκο και Κατσιαούνη), με αποτέλεσμα τα διαρκείας που «την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου» (όπως ειπώθηκε) να αποτελούν τη μόνη ελπίδα για… ρευστό, ενώ στο τραπέζι έπεσαν οι παρακάτω λύσεις, ανάμεσα στις οποίες Πρωτοδικείο και άρθρο 99:

1. Η άμεση συγκρότηση διοίκησης ή διοικούσας επιτροπής. «Την Παρασκευή πρέπει να υπάρχει διοίκηση και να πιάσει δουλειά…», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Στο συμβούλιο εκτός από τον Αντώνη Ζαμπέτα αναμένεται να μετέχουν ο Άγγελος Σπυρίδων, ο Πάνος Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΣ και ένας ακόμη που θα αναζητηθεί στην ΓΣ της Κοινωνίας.

2. Να προσφύγει ο Άρης σε διοίκηση Πρωτοδικείου, από τη Δευτέρα κιόλας. Μια λύση που είχε πολλούς υποστηρικτές, αλλά έφερε και αντιρρήσεις.

3. Να μελετηθούν οι δυνατότητες υπαγωγής στο άρθρο 99. Παρουσιάστηκε μάλιστα διεξοδικά από τον Λάμπρο Σκόρδα επεξεργασμένο πλάνο με στοιχεία και αναλύσεις σχετικές με το συγκεκριμένο άρθρο.

4. Να παραμείνει το παρόν σχήμα με τους Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιο και να ενισχυθεί με κάποιους ακόμη παράγοντες, ώστε να «τρέξει» την ομάδα. Πρόταση η οποία δεν προχώρησε λόγω απροθυμίας.

5. Να καταφύγει ο σύλλογος στη λύση του δανείου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως όσον αφορά στις λύσεις Πρωτοδικείου και κυρίως του άρθρου 99, ο Αντώνης Ζαμπέτας ήταν αρνητικός, ενώ δεν υπάρχει κανένα θέμα αγοράς ΑΦΜ από τον Άρη. Όλα όσα ειπώθηκαν θα παρουσιαστούν στη συνέλευση της Πέμπτης στο Βελλίδειο…

Το παρών τέλος έδωσαν, μεταξύ άλλων οι κ.κ Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Aγγελος Σπυρίδων, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κλήμης Γούναρης, Πέτρος Γαβριηλίδης, Ισαάκ Ξανθόπουλος, Βασίλης Φουρλίγκας, Λεωνίδας Μπακούρας, Κώστας Δράμπης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Τάσος Δεσύπρης, Σήμης Ηλιάδης, Πάνος Στεφανίδης, Νικήτας Ματθαίου, Νίκος Τσαρούχας, Γ. Σαμολαδάς, Σταύρος Λαμπριάκος, Ηλίας Φίτζιος, Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Νίκος Παπαδόπουλος.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved