«Κατάντια ο Κιντής»

«Κατάντια ο Κιντής»

«Όποιος δεν έκλεψε στον Πανιώνιο, δεν εκτιμήθηκε», σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο των «κυανέρυθρων», Πέτρο Καπώνη.

Ο άλλοτε άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στην εφημερίδα «Πανιώνιος Κόσμος» και σχολίασε την πρόσφατη «κυανέρυθρη» ιστορία απ την εποχή του Αχιλλέα Μπέου έως σήμερα, έριξε φώς σε αρκετά σκοτεινά σημεία και τόνισε πως αν δεν φύγουν κάποιοι «υπόγειοι» από την ομάδα, τα λάθη θα συνεχιστούν!

Αναλυτικά η συνέντευξη

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Πανιωνίου, κατά την άποψη σας καλό ή κακό;

«Τα πρώτα χρόνια έκανε καλή δουλειά. Δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τα σωστά. Πιστεύω πως αν συνέχιζε και στη πορεία έτσι, θα ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε απ το Πανιώνιο. Η δημοσιότητα όμως τον τρέλανε. ¨Έκανε λάθη απ την αγάπη του για την ομάδα, Δεν ξεχώρισε το οπαδός απ το πρόεδρος. Για μένα πρέπει να ξαναγυρίσει, ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει το σύλλογο απ τη δύσκολη θέση»

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις , έφυγε όμως με άσχημο τρόπο. Τι καλό άφησε στο Πανιώνιο και ποια τα λάθη του;

«Σίγουρα έβαλε πολλά χρήματα στο Πανιώνιο. ¨Έφτιαξε καλή ομάδα και έφερε τον κόσμο στο γήπεδο. Μεγάλο βοήθημα είναι και το προπονητικό στο Κορωπί. Στη συνέχεια μας τα χάλασε. Μάζεψε ανθρώπους δίπλα του, που τον έβλεπαν μόνο σαν 'τσέπη' για χαρτζιλίκι. Αυτοί έκαναν μεγάλο κακό στο Πανιώνιο. Καθώς επίσης και η άγνοια του Τσακίρη, περί ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί να διοικείται ο Πανιώνιος από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι είναι το γήπεδο και το βλέπει σαν πάρκο για να φέρει τα παιδιά του βόλτα»!

Ποια η άποψη σας για το κεφάλαιο Κιντή και τους ανθρώπους που είχε κοντά του;

«Αυτό το κεφάλαιο είναι κατάντια για το Πανιώνιο! Όλοι ξέραμε τι εστί Κιντής. Τέτοιοι τεχνοκράτες μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ποδόσφαιρο, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι παίχτες που έφερε , ό,τι να ναι απ όπου να ναι, βρέθηκαν με συμβόλαια 150.000 και 200.000 ευρώ. Σ αυτό το κεφάλαιο ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Τσακίρης».

Σήμερα ο Πανιώνιος παλεύει για τη παραμονή έχοντας αλλάξει για ακόμα μια φορά διοίκηση, το παρασκήνιο όμως παραμένει. Κατά καιρούς ακούμε διάφορα, παίχτες απλήρωτοι, παραιτήσεις. Γιατί; Μπορεί να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή;

«Ποτέ δεν μας έλειψε το παρασκήνιο, πάντα αυτό επικρατούσε. Υπάρχουν άνθρωποι 'υπόγειοι' που δεν φαίνονται πουθενά και κάνουν το μεγαλύτερο κακό στο Πανιώνιο. Επηρεάζουν τα πάντα με τον τρόπο τους και ποτέ δεν έχουν φύγει, παρά τις αλλαγές των διοικήσεων. Ο Βεντούρης έχει βάλει πολλά χρήματα στο Πανιώνιο και βοηθάει, αλλά έχει δίπλα του το χάος. Ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της ομάδας με ξεπερασμένες τεχνικές, γι αυτό ακούμε και βλέπουμε όλα αυτά. Εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές, τα μεγάλα λάθη θα συνεχιστούν. Με τη παρούσα διοίκηση -εξαιρουμένου του Βεντούρη- δεν βλέπω φώς! Όποιος δεν έκλεψε στο Πανιώνιο δεν εκτιμήθηκε»!

Από πολλούς ο Πανιώνιος αποκαλείται παράρτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς, λόγω της φιλίας του Γεράσιμου Βεντούρη με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και της ανταλλαγής παιχτών. Ποια η άποψη σας γι αυτό;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση με ΑΕΚ και ΠΑΟ, που μας έχουν ενοχλήσει με τις μεταγραφές παιχτών μας, ο Ολυμπιακός όσους παίχτες πήρε τους πλήρωσε και φέρθηκε σωστά, σε όσες συμφωνίες έγιναν! Είναι λογικό, όταν πουλάς κάτι να θέλεις το καλύτερο αγοραστή και αυτόν που θα τηρήσει τη συμφωνία που κάνεις. Ο Πανιώνιος δεν είναι παράρτημα κανενός»!



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved