Κορωνάκης: «Είναι δυνατόν να μη θέλω τον Αναστόπουλο;»

Κορωνάκης: «Είναι δυνατόν να μη θέλω τον Αναστόπουλο;»

Τη δική του διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει με επαφές με τον Γιάννη Πετράκη στον ΟΦΗ έδωσε ο Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ έκανε λόγο σε δηλώσεις του στον Κρήτη Σπορ Fm για περίεργες και ψευδείς διαρροές από όσα λέγονται στα συμβούλια. Παράλληλα αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας και την επικείμενη αλλαγή των ποινών των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ από τη Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σήφη. Κορωνάκη:

Για το θέμα που είναι τις τελευταίες ώρες στην επικαιρότητα περί συμφωνίας του με τον Γιάννη Πετράκη και το ποιες είναι οι προθέσεις του για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την διοικούσα άλλα μου τάξανε και άλλα βρήκα στην πορεία. Στο τέλος θα μου πουν ότι έχω χρεώσει την ΠΑΕ ΟΦΗ. Άλλα λέμε στο συμβούλιο και άλλα βγαίνουν στον αέρα. Σήμερα το πρωί διαβάζω ότι έχω συμφωνήσει με τον Γ. Πετράκη είναι ψέματα. Με τον Αναστόπουλο έχω φοβερή συνεργασία. Καμία συζήτηση δεν έχω κάνει με τον Ν. Αναστόπουλο δεν έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Μέχρι 30 Ιουνίου έχει συμβόλαιο. Με τον Αναστόπουλο έχουμε δώσει μάχες».

Για το πότε θα κάνει την επαφή με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν έχουμε ηρεμήσει σαν σωματείο. Δεν έχει βγάλει ακόμη η Σούπερ Λίγκα τι ποινές θα ισχύσουν μπορώ εγώ να κλείνω μεταγραφές. Με τον Αναστόπουλο θα μιλήσω πιθανόν σήμερα απλώς έχουν μπει κάποιοι στη μέση να χαλάσουν την φιλία μας με τον Αναστόπουλο. Ο Γ. Πετράκης είναι προπονητής του Α.Ο Χανιά. Άμα δεν ήταν ο Αναστόπουλος δεν θα είχε σωθεί η ομάδα. Είναι δυνατόν να μην θέλω να μείνει ο Αναστόπουλος στον ΟΦΗ;».

Για το αν υπάρχει ένα πλάνο προγραμματισμού από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου. Έχουν να πληρωθούν υπάλληλοι του ΟΦΗ για 10 μήνες . Η διοίκηση η καινούργια που θα προκύψει από τη γενική συνέλευση πρέπει να βρει κάποια πράγματα. Έχουμε φοβερά προβλήματα και δεν με αφήνουν κάποιοι να προχωρήσω».

Για το αν υπάρχει κάποια κοινή πρόταση από τις μη αδειοδοτημένες ομάδες προς την Super League: «Χθες μίλησα με πέντε προέδρους . Σε αυτό που έχουμε καταλήξει είναι να γίνουν 2 ανανεώσεις, 3 μεταγραφές και εμείς σαν ΟΦΗ βάζουμε ένα επιπλέον θέμα να μπορούμε να πάρουμε και τρεις δανεικούς γιατί έχουμε μεγάλο πρόβλημα εμείς και η Κέρκυρα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Οι υπόλοιποι πρόεδροι αντιδρούν κάπως στο θέμα των δανεικών. Οποιαδήποτε διοίκηση και αν προκύψει στον ΟΦΗ πρέπει να χαμηλώσει το μπάτζετ σε μεγάλο βαθμό και να γίνει ένα νοικοκύρεμα στην ομάδα».

Για το τελευταίο θυελλώδες διοικητικό συμβούλιο και τις πληροφορίες για παρουσία «φουσκωτών»: «Είναι δυνατόν στο συμβούλιο του ΟΦΗ να μπαίνουν «φουσκωτοί»; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved