Βεζυρίδης: «Εγώ δεν θα τους άφηνα να κοιμηθούν τα βράδια»!

Βεζυρίδης: «Εγώ δεν θα τους άφηνα να κοιμηθούν τα βράδια»!

Λάβρος κατά των διοικούντων τον ΟΦΗ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τιμωρία που του επιβλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

«Δεν έχουν τη θέληση και τον χαρακτήρα για να διοικήσουν τον ΟΦΗ. Εγώ, σαν οπαδός, θα ήμουν πιο αντιδραστικός και δεν θα τους άφηνα να κοιμούνται τα βράδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο πορτιέρο των Ομιλίτων στην κάμερα της «Creta TV», όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, αλλά και στη στήριξη που είχε τόσο από τον Νίκο Αναστόπουλο, όσο και τον κόσμο όταν πιάστηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ, εν αντιθέσει με την ΠΑΕ…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυρίδη:

Για την περιπέτεια που περνάει: «Μετά από βαριά τιμωρία που ήταν το μάξιμουμ σε αυτήν την περίπτωση, θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση γιατί και παρουσία γιατρού απέδειξα την αθωότητά μου. Ίσως με τιμώρησαν για παραδειγματισμό. Εγώ συνεχίζω τον αγώνα μου και η απόφαση επηρεάζει τη συνέχεια της καριέρας μου και θα το ξεπεράσω και αυτό.

Σίγουρα δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα γι' αυτό το θέμα γιατί με γνωρίζει ο κόσμος. Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις ουσίες γιατί επιπλέον δεν θα μπορούσα να παίζω σε αυτήν την ηλικία. Είναι κάτι που το θεωρώ σκευωρία και σίγουρα αν αποδειχθούν κι άλλα πράγματα που εγώ έχω πει τότε ίσως να έχουμε και διαφορετικές αποφάσεις.

Αυτήν την υπόθεση δεν την πληρώνω μόνο εγώ, αλλά όλη η οικογένειά μου και αυτοί είναι ο πρώτος λόγος που προσπαθώ να δικαιωθώ. Όπως και να χει κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν επικήδειους και να με αποχαιρετήσουν. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου όρθιος, όπως την ξεκίνησα».
Για την συμπαράσταση των φιλάθλων του ΟΦΗ: «Η συμπαράσταση των φιλάθλων θα είναι το μόνο που θα πάρω στην καρδιά μου φεύγοντας από το Ηράκλειο. Όλα αυτά που έζησα με την στήριξη του κόσμου που ήταν φανταστική και ίσως εκείνοι μου έδωσαν το χέρι βοήθειας για να σηκωθώ όρθιος από αυτήν την περιπέτεια».

Για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν στάθηκε στο πλευρό του: «Σαν ΠΑΕ είδα ότι δεν είχα καμία στήριξη και θέλω να ξεχωρίσω την στάση του Νίκου Αναστόπουλου που η στήριξη του ήταν τεράστια. Ανά πάσα στιγμή ήταν στο πλευρό μου, αλλά και ο κύριος Μιχαλόπουλος που με βοήθησε στο νομικό κομμάτι. Σαν ΠΑΕ η στάση της ήταν απαράδεκτη και δεν με βοήθησε στο ελάχιστο».

Για το ότι ήταν ο μόνος παίκτης που δεν εκχωρήθηκαν χρήματα: «Αυτό είναι το ευχαριστώ από πλευράς ΟΦΗ, αφού δεν είναι αντάξιοι του ονόματος που λέγεται ΟΦΗ. Έστω και καθυστερημένα, ο κύριος Κορωνάκης με φώναξε για να μπουν οι οφειλές στην εκχώρηση και να τα πάρω με αυτόν τον τρόπο».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ: «Δεν έχουν τη θέληση και τον χαρακτήρα για να διοικήσουν τον ΟΦΗ. Σηκώνονται και φεύγουν παρατώντας την ομάδα. Εγώ, σαν οπαδός του ΟΦΗ θα ήμουν πιο αντιδραστικός και δεν θα τους άφηνα να κοιμούνται τα βράδια!

Και δεν μιλάω για βία. Βλέπω ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση στο κομμάτι που λέγεται ΟΦΗ. Αποχωρούν και εξαφανίζονται έχοντας δώσει υποσχέσεις και λόγια δίχως να δώσουν στην ομάδα ούτε το 1% αυτών που υποσχέθηκαν. Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια για τον Βατσινά.

Κάποιος πήρε την ομάδα από τον Βατσινά, συμφώνησε μαζί του και στην συνέχεια τα χρέη έγιναν πολύ περισσότερα από αυτά που ανέλαβαν. Κοιτάξτε να δείτε πόσες προσφυγές πληρώνει η ομάδα από τους παίκτες που ήρθαν στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια».

Για την άποψη περί πτώσης του ΟΦΗ στην Δ' Εθνική: «Μετά από όσα ζήσαμε δεν μπορώ να ακούω τις σκέψεις για να πάει η ομάδα στο περιφερειακό. Μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν πέφτεις στο περιφερειακό και μετά ως δια μαγείας θα ανέβεις στη Σούπερ Λιγκ. Είδατε όλοι τι τραβήξαμε για να ανέβουμε από την Β' Εθνική. Φανταστείτε τι θα γίνει στις άλλες κατηγορίες. Ποιον θα ρίξετε; Τον ΟΦΗ; Δεν ρίχνετε έτσι τον ΟΦΗ με τόσα χρόνια ιστορίας».

Για όσα συνέβησαν στον ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο: «Αυτή η ομάδα είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Δεν γίνεται να βλέπω αδιαφορία και ψέματα. Δεν είχα σκοπό να πάω να λαϊκίσω. Ήθελα να πάω και να κοιτάξω αυτούς τους ανθρώπους στα μάτια. Πίστευα ότι ο κύριος Ξημέρης δεν θα προχωρούσε σε αυτήν την ενέργεια παίρνοντας τα χρήματα για λογαριασμό του ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Το ξέρουμε ότι του χρωστούσαν χρήματα όμως δεν ήταν η καταλληλότερη περίοδος για να το κάνει αυτό. Το να ζουν οι παίκτες σε άθλια κατάσταση και άλλοι να παίρνουν τα χρήματα επειδή το αποφάσισαν έτσι. Κρίμα γιατί αυτοί οι άνθρωποι υπηρετούν χρόνια τον ΟΦΗ και έπρεπε να είναι εκείνοι που τον πονούν περισσότερο από κάθε άλλο. Έχουν τάξει εκατοντάδες χρήματα, από τα πλέι οφ του προηγούμενου καλοκαιριού. Έταζαν πριμ που δεν ήρθαν ποτέ στην ομάδα».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Από την στιγμή που κατάλαβα που ήρθα είπα ότι η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του και το δέσιμο που υπήρχε στην ομάδα. Ήταν δύο ενωμένοι κρίκοι και έλειψε ένας ακόμα για να γίνουμε αχτύπητοι που ήταν η διοίκηση».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα ήταν για εμάς αρκετά καλή αλλά βέβαια θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Όμως τα προβλήματα που υπήρχαν εμείς τα παλέψαμε για να βελτιώσουμε την δική μας ζωή στον ΟΦΗ αλλά και στο σύνολο.

Όμως, όχι καλύτερη έγινε αλλά χειρότερη. Όσοι είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Άλλοι δεν άντεξαν και τους δικαιολογώ. Και δεν μιλάω μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά για όλους όσους είχαν σχέση με την ομάδα».

Για τις πολλές μεταγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι: «Είναι και αυτό ένα λάθος. Όμως από την άλλη και ο κόσμος ζητούσε μεταγραφές. Ίσως θα μπορούσαν να γίνουν λιγότερες προσθήκες και τον Δεκέμβριο να γινόντουσαν επιπλέον ενέργειες. Πιστεύω πως από κάποιους ανθρώπους περιμέναμε μεγαλύτερη στήριξη».

Για την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Ήδη, κάποια παιδιά έφυγαν από την ομάδα ενώ τα υπόλοιπα περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις. Το να δημιουργηθεί μια ομάδα με πολλούς πιτσιρικάδες ίσως δεν θα έχει και αποτέλεσμα.

Μαζί με κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές χρειάζεται να είναι δίπλα τους και κάποιοι άλλοι έμπειροι για να τους στηρίξουν και να μην χαθούν. Απέτυχαν ακόμα και στο κομμάτι της αδειοδότησης. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν πλήρη φάκελο ώστε ο ΟΦΗ να έχει ένα μέλλον».

Για την ερχόμενη ΓΣ: «Εγώ βλέπω να γίνεται ένα πανηγύρι. Ο κόσμος θα βρίσκεται εκεί περιμένοντας να πάρει κουράγιο προκειμένου να ακούσει ευχάριστα νέα. Ελπίζω να παρουσιαστούν κάποιοι άνθρωποι που θα έχουν πλάνο και σχέδιο για το μέλλον του ΟΦΗ.

Και πάλι τα παιδιά κάνουν υπομονή γιατί είναι καλοί χαρακτήρες. Αν δουν ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, θα συμφωνήσουν. Δυστυχώς, υπήρξαν άλλα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα με άσχημο τρόπο και έκαναν προσφυγή για λόγους αντίδρασης».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Μέγας. Τον έχω ζήσει ξανά και είναι πάντα δίπλα στους παίκτες. Τον έχω ζήσει ξανά στην Κέρκυρα. Ήταν ο μοναδικός που πίστευε ότι θα παίξουμε στα πλέι οφ. Μας κρατούσε στις προπονήσεις και μας το έλεγε συνέχεια.

Ο άνθρωπος ήταν πάντα δίπλα μας, στο πλευρό μας και πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που παρέμεινε στην ομάδα. Είναι άρρωστος με τον κόσμο και ειδικά με αυτόν του ΟΦΗ. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι συγκυρίες, ποτέ δεν θα έφευγε από την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δεν έχει πει ότι φεύγει και αν προλάβουν να κάνουν κάτι καλό στο διοικητικό κομμάτι τότε ίσως και να τον προλάβουν».

Για τα συναισθήματα του μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΟΦΗ: «Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Έκανα αδέρφια και όχι φίλους. Είναι ο ΟΦΗ που μας δένει και είναι όλοι καλοδεχούμενοι να έρθουν στην πατρίδα μου και το σπίτι μου».

Για το αν θα συνέχιζε στον ΟΦΗ σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή του: «Δεν με συγκινούσε κάτι άλλο. Θα ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Ή ΟΦΗ ή τέλος. Θα ήθελα να με δουν ξανά στο γήπεδο όμως ίσως αν δεν είναι ο ΟΦΗ θα ήθελα να η ομάδα της πατρίδας μου, η Δράμα».

Για τον γιο του που βαδίζει στα ίδια χνάρια: «Ότι έχει καταφέρει, είναι καθαρά δικό του και εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Από εκεί και πέρα, εγώ θέλω να τον προφυλάξω και να του ανοίξω τον δρόμο».



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved