«Δίκαια στην πρώτη θέση»

«Δίκαια στην πρώτη θέση»

Ως την καλύτερη ελληνική ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, με δηλώσεις του στον "Πρωταθλητή", ο αδερφός του Άλμπερτ Ριέρα, Σίτο.

Ο Ισπανός επιθετικός του Πανιωνίου μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο των "κυανέρυθρων", το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο αντιμετώπισε τον αδερφό του, αλλά και για την προσπάθεια του Πανιωνίου σε ότι αφορά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αυριανό (27/2) ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ελληνική ομάδα. Θα είναι κρίσιμο ματς για μας γιατί θέλουμε βαθμό ή βαθμούς. Σίγουρα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ θα έχει καλύτερο ρυθμό και θα είναι ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες για τη νίκη, αν εμείς παίξουμε με πάθος και τα δώσουμε όλα, θα είναι μοιρασμένες. Στο Καραϊσκάκη νιώσαμε τη δύναμη του φετινού Ολυμπιακού. Δεχτήκαμε πέντε γκολ τα οποία σίγουρα ήταν πολλά. Δεν αξίζαμε μια τόσο ευρεία ήττα. Νομίζω ότι μια ήττα με δυο ή τρία τέρματα θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα. Δεν κοιτάμε πίσω, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα και πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα»

Για τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δυνατοί και το απέδειξαν κερδίζοντας στο ντέρμπι και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους δέκα βαθμούς. Είδα το κλάσικο και οφείλω να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα του ποδοσφαίρου  που παίχτηκε, όμως όλοι ξέρουμε ότι στα ντέρμπι κυριαρχεί σχεδόν πάντα η τακτική και το πώς θα πάρουν οι ομάδες τα αποτελέσματα που θέλουν παρά το θέαμα. Πιστεύω ότι ο αντίπαλος μας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας σε όλες τις γραμμές. Είναι δίκαια στην πρώτη θέση και θεωρώ ότι δίκαια θα κατακτήσει τον τίτλο».

Για το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αδερφό του, Άλμπερτ, αλλά και στη διαμονή του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Το συναίσθημα που σε καταβάλει όταν παίζεις κόντρα στον αδερφό σου είναι ιδιαίτερο. Το ένιωσα στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη και ανυπομονώ να το ξανανιώσω. Σίγουρα υπάρχει ισχυρός δεσμός μεταξύ μας, ο ισχυρότερος, αλλά στον αγωνιστικό χώρο το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να βοηθήσει ο καθένας την ομάδα του για τη νίκη. Του εύχομαι… αποτυχία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Να παίξει καλά, αλλά να χάσει ο Ολυμπιακός. Το όνειρό μας είναι να αγωνιστούμε κάποια μέρα στην ίδια ομάδα. Έχουμε πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ο Άλμπερτ νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ανήκει στο κορυφαίο κλαμπ της χώρας και θεωρεί ότι έκανε πολύ καλή επιλογή ερχόμενος εδώ αφού τον καλύπτει απόλυτα ο σύλλογος. Θέλει να κερδίσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, είπε: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μας, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από το να παίζουμε σε κάθε αγώνα με πάθος και με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε την ομάδα. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μου στον κόσμο του Πανιωνίου που θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας μας από την αρχή ως το τέλος και να ξέρουν ότι όποιοι και να αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για να τιμήσουν τη φανέλα».



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved