Η... λίστα Ζαρντίμ για την άμυνα!

Η... λίστα Ζαρντίμ για την άμυνα!

Ο Χοσέ Αλμέιδα Έβερτον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Όλοφ Μέλμπεργκ στους «ερυθρόλευκους», καθώς παρά το γεγονός πως έχει δεχθεί νέα βελτιωμένη πρόταση, ο Σουηδός άσος επιμένει να μην δίνει την οριστική του απάντηση στους Πειραιώτες. Για τον λόγο αυτό, οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ξεκαθαρίσει πως θα περιμένουν για λίγες ακόμα μέρες τον «Βίκινγκ» και στην συνέχεια θα στραφούν σε άλλες λύσεις, καθώς θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη… μέρα.

Άλλωστε, κάτι ανάλογο τόνισε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν την Τετάρτη (13/6) λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ ανέλυσε στον νέο τεχνικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων» τα δεδομένα με τον «βράχο» ζητώντας του να αρχίσει να εξετάσει ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας.

Λίγες μέρες αργότερα, ο 38χρονος κόουτς έχει ήδη καταλήξει στον… αντί-Μέλμπεργκ. Ο λόγος γίνεται για τον Έβερτον Χοσέ Αλμέιδα Σάντος. Ο 23χρονος αμυντικός της Μπράγκα, αποτέλεσε βασικό μέλος στην προηγούμενη ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο 38χρονος προπονητής μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Έβερτον, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του 38χρονου προπονητή το προηγούμενο καλοκαίρι, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε 32 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως παρτενέρ στην άμυνα τον γνωστό μας από το πέρασμά του στην Καβάλα, Ντουγκλάο.

Η… έκπληξη με Μπρούνο Άλβες

Βέβαια, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είναι ο μόνος που εξετάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, την Πέμπτη (14/6) το βράδυ πληροφορίες προερχόμενες από τον Πειραιά έκαναν λόγο για τον Μπρούνο Άλβες της Ζενίτ.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, η οποία ωστόσο εμφανίζεται θετική σε περίπτωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή υπό προϋποθέσεις και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνουν πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Οι… γνωστοί

Πέραν από τον Έβερτον και Μπρούνο Άλβες, στην «ερυθρόλευκη» λίστα υπάρχουν κι άλλα, ουκ ολίγα, ονόματα για το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που «παίζει» τη συγκεκριμένη στιγμή πιο «δυνατά» είναι αυτό του Κάρλος Κουεγιάρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άστον Βίλα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με νεότερο ρεπορτάζ, ο Ισπανός άσος αποτελεί επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και θεωρείται ιδανικός… αντικαταστάτης του Όλοφ Μέλμπεργκ. Μάλιστα, οι «χωριάτες» είχαν αποκτήσει τον δυναμικό άσο, μόλις ο Σουηδός αμυντικός αναχώρησε για το Τορίνο και την Γιουβέντους.

Παράλληλα, στο «στόχαστρο» βρίσκεται και ο Άντερσον Πόλγκα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, με πορτογαλική υπηκοότητα έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εξετάζεται ενδελεχώς από τους Πειραιώτες, ενώ την Πέμπτη (14/6) προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και ο Καλίντ Μπουλαρούζ της Στουτγκάρδη.



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved