Κορωνάκης: «Ομόνοια, σύμπνοια και σκληρή δουλειά»

Κορωνάκης: «Ομόνοια, σύμπνοια και σκληρή δουλειά»

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Σήφης Κορωνάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ - με αφορμή τη χθεσινή (13/04) συγκέντρωση Ομιλίτων στην αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – τονίζοντας πως με ομόνοια, σύμπνοια και σκληρή δουλειά, ο σύλλογος μπορεί να ξεπεράσει αρκετά από τα προβλήματά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση και έδειξαν το μεγαλείο που έχει ο ΟΦΗ, αλλά και το δρόμο που θα πρέπει όλοι μας ν ακολουθήσουμε. Το δρόμο της ομόνοιας, της σύμπνοιας και της σκληρής δουλειάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής των Κρητικών, καταλήγοντας: «ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή».

Αναλυτικά η δήλωση του Σήφη Κορωνάκη:

«Η συγκέντρωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Έγινε σε υψηλό επίπεδο και όλοι που συμμετείχαν έδειξαν το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα μας, δρόμο που ήδη έχει επισημάνει η τωρινή διοίκηση.

Θα πρέπει να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια. Μπορεί να είχαμε σε κάποιο σημείο ένταση, όμως όλοι εξέφρασαν τεκμηριωμένα την ειλικρινή τους αγάπη στον ΟΦΗ και διατήρησαν σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο τις εργασίες της συζήτησης.

Όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εκφράζουμε τις απόψεις μας, όμως αυτή η ενέργεια θα πρέπει να γίνεται μέσα σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι στη μεγάλη ιστορία που έχει ο ΟΦΗ.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι όλοι αποδέχθηκαν πως είναι μόνο στη σωστή κατεύθυνση η πρόθεση που εξέφρασαν παλιοί παράγοντες του ΟΦΗ οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας μας.

Η απαίτηση όλων είναι ότι ο ΟΦΗ μπορεί και πρέπει μέσα από συντονισμένη προσπάθεια, σκληρή οικονομική τακτική, ορθολογική διαχείριση, μόνο προς όφελος της ομάδας μας, να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σωστά όλοι αναγνωρίζουν ότι η μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ είναι ο φίλαθλος κόσμος, ενώ ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος των οργανωμένων οπαδών του.
Ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην τωρινή διοίκηση και σε μένα προσωπικά και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η απαίτησή τους να προχωρήσει η ομάδα μας όλα τα θέματα που καλείται ν αντιμετωπίσει, έχει μπει στο δρόμο της υλοποίησης.

Όπως έχω ήδη επισημάνει ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων. Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση για το άριστο επίπεδο που κράτησαν. Όλες οι συναντήσεις για τον ΟΦΗ σωστά απαιτούν ότι θα πρέπει να γίνονται σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, χωρίς ακραίες θέσεις».

Συνάντηση με τους οργανωμένους για το αίτημα με τα διαρκείας

Σχετικά με το αίτημα που τέθηκε από οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι εξέφρασαν την άποψη να υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για τις Θύρες 4-5 και 1 ο Σήφης Κορωνάκης δήλωσε:

«Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ είναι όπως προανέφερα μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε, να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε από τις απόψεις που μας εκφράζουν οι φίλαθλοί μας.

Για το λόγο αυτό τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συναντηθούμε με τις διοίκησεις των οργανωμένων οπαδών, θα συζητήσουμε το προαναφερόμενο θέμα μαζί τους, θα τους ενημερώσουμε για όλες τις πτυχές που υπάρχουν και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν και πάλι με έργα τη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ».

Ευχαριστεί Καρούντζο - Μαρκουλάκη η ΠΑΕ

Παράλληλα με ανακοίνωσή της, «η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αθάνασιο Καρούντζο για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ κ. Φέφο Μαρκουλάκη για την βοήθειά του στην προσπάθεια που καταβάλει».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved