«Να ζητήσουμε βοήθεια από τον Βαρδή»

«Να ζητήσουμε βοήθεια από τον Βαρδή»

Ουσιαστική λύση δεν προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη που έγινε στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το μέλλον του ΟΦΗ, με την πρόταση του Γιάννη Παπαματθαιάκη να κλέβει την παράσταση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ επισήμανε: «Να πάμε όλοι μαζί οι παλιοί παράγοντες στην Αθήνα και να ζητήσουμε τη βοήθεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Συζητήσαμε το πρωί με τον Κώστα Ρεπανάκη να κάνουμε κάτι για να σωθεί ο ΟΦΗ. Παράλληλα μέχρι τον ορισμό της νέας Γενικής Συνέλευσης ν’ αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τον Σήφη Κορωνάκη και να πορευτούμε με σύμπνοια και αγάπη». Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα οριστεί άμεσα.

Ηχηρές ήταν απουσίες των προέδρων των τελευταίων χρόνων Γιάννη Κουράκη, Νίκου Μαχλά, Βασίλη Ξημέρη, όπως και γενικότερα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (στη διαδικασία δεν βρέθηκε ούτε ο Παναγιώτης Σπυριδάκης). Στη σύσκεψη δεν μετείχαν και πολλά μέλη της τωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ (Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης) με εξαίρεση εκτός του Σήφη Κορωνάκη, τους Γιώργο Ξενικάκη, Μιχάλη Πλευράκη και Χάρη Σφακιανάκη. Δεν ήταν «παρών» ούτε ο επιχειρηματίας και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Καράτζης.

Αντίθετα, παρόντες στην διαδικασία ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Παπαματθαιάκης μαζί με τον γιο του Δημήτρη, καθώς και παράγοντες που πέρασαν από τις διοικήσεις Πρωτοδικείου όπως οι Βαγγέλης Αποστολάκης, Αντώνης Λυδατάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, αλλά και από πρώην διοικήσεις της ΠΑΕ όπως ο Κώστας Ρεπανάκης.

Επίσης το παρών έδωσαν στη σύσκεψη και αρκετοί Παλαίμαχοι παίκτες του ΟΦΗ που φαίνεται ότι τάσσονται στο πλευρό του Κορωνάκη με προεξέχοντα τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Μανόλη Πατεμτζή. Εκεί ήταν επίσης από τους Παλαίμαχους τα μέλη του Συνδέσμου Γιώργος Βλάχος, Μανόλης Φουστανάκης, Πέτρος Μαράκης, Μανόλης Πανακάκης και Φανούρης Πατηνιώτης.
 
Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι από τα προεδρία των οργανωμένων οπαδών, τα οποία και είχαν προσκληθεί, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Νότης Μαριάς.
Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γιώργος Βοζικάκης και Μανόλης Μαθιουδάκης.
 
Στη σύσκεψη δεν συμμετείχε ούτε ο Φανούρης Βατσινάς ο οποίος έστειλε επιστολή στην οποία τονίζει ότι ο ίδιος και ο αδερφός του θα αναλάβουν τα χρέη τους στην περίπτωση που και οι υπόλοιποι που τον ακολούθησαν στην προεδρία πράξουν το ίδιο.

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Κώστα Ρεπανάκη και του Νίκου Τζώρτζογλου μετά την τοποθέτηση του πρώτου ότι «εγώ δεν είμαι γυρολόγος παράγοντας, όπως κάποιοι άλλοι».  «Δεν με αγγίζουν αυτά» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ που λίγη ώρα αργότερα πήγε ν' αποχωρήσει μαζί με το μέλος της Ένωσης  Μανόλη Μαθιουδάκη, στη συνέχεια πείστηκε και παρέμεινε μέχρι το τέλος.
 
Είχε προηγηθεί η εκ νέου παρέμβαση του Κώστα Ρεπανάκη που απευθυνόμενος στον Νίκο Τζώρτζογλου του είπε: «Δέκα χρόνια προσπάθησες να ρίξεις τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Που ήταν η δύναμή σου στην πρώτη χρονιά του ΟΦΗ στη Β’ Εθνική, εκεί όπου στη διαδικασία των μπαράζ μας… έσφαξαν;».

«Μόνο εγώ ξέρω τι έχω τραβήξει για τον ΟΦΗ τα τελευταία δύο χρόνια από την παράγκα των «στημένων» και τον Αχιλλέα Μπέο» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και συνέχισε: «Αν το χρέος της ΠΑΕ είναι από 6 - 8 εκατομμύρια είναι διαχειρίσιμο, αν όμως είναι 12 - 13 εκατομμύρια ευρώ τότε εμένα ως Ομιλίτη δεν με νοιάζει ο ΟΦΗ ν’ αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική. Σήφη Κορωνάκη αγαπάς την ομάδα αλλά δεν έχεις την εμπειρία», επισήμανε στη συνέχεια στην ομιλία του ο Νίκος Τζώρτζογλου, προσθέτοντας ότι «ο Τζίγγερ μου είχε προτείνει στο παρελθόν την προεδρία του ΟΦΗ αλλά εγώ του απάντησα ότι εγώ θέλω να διοικώ και όχι να διοικούμαι».

Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις που έγιναν στη σύσκεψη:

Σήφης Κορωνάκης: «Κύριοι εκ μέρος της διοίκησης σας καλοσωρίζουμε στη σημερινή συνάντηση και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Στους υποψήφιους βουλευτές ευχόμαστε υπομονή και κάθε επιτυχία στην προσπάθει άτους. Στους μετόχους να έχουν ανοικτά αυτιά και γερό στομάχι γι αυτά που θα ενημερωθούν. Στους εκπροσώπους του Συλλόγου Μετόχων και στους εκπροσώπους των φιλάθλων κουράγιο γιατί ο ΟΦΗ έχει ιστορία 87 ετών και δεν θ' αφήσουμε την ομάδα μας να διαλύσει γιατί ήδη κάποιοι με τις ενέργειές τους την έχουν οδηγήσει στη διάλυση.

Κύριοι, τον ΟΦΗ τον υπηρέτησα 12 χρόνια σαν ποδοσφαιριστής τα δύσκολα χρόνια. Στη συνέχεια υπηρετώ τον ΟΦΗ αφιλοκερδώς. Υπηρέτησα την ομάδα επί προεδρίας Φανούρη Βατσινά και επί προεδρίας Βασίλη Ξημέρη. Στις 4-1-2012 με κάλεσε ο κ. Ξημέρης την τελευταία ημέρα με μετέχω στη διοικούσα επιτροπή που ηγήθηκε σαν παλαίμαχος παίκτης. Ο κ. Ξημέρης πριν με πάρει τηλέφωνο είχε επικοινωνήσει νωρίτρερα με τους κ.κ. Τζιράκη, Πατεμτζή. Προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη μου σαν παλαίμαχος παίκτης που έχω φάει ψωμί από τον ΟΦΗ κι έπρεπε και εδώ να βοηθήσω. Ανέλαβα άμισθος γενικός αρχηγός.

Μόλις ανέλαβα γενικός αρχηγός ο ΟΦΗ δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στη κατηγορία, είχε όμως πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Από τις πρώτες ημέρες πληροφορήθηκα ότι οι παίκτες δεν είχαν πληρωθεί για 3 χρόνια, ενώ άλλοι επί 10 μήνες και υπήρχε πολύ μουρμούρα.

Εγώ προσωπικά σαν γενικός αρχηγός έπρεπε να έχω στεγανά. Ο στόχος της ομάδας μας ήταν να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία. Στόχος που τελικά υλοποιήθηκε. Και θέλω ξανά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας και στο τεχνικό τιμ που πέτυχαν αυτό τον άθλο. Η διοικούσα επιτροπή που ηγήθηκε ο κ. Ξημέρης από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε εισέπραξε από την Super League δανεικά 150.000 ευρώ. Από το ποσό αυτό δώσαμε στους παίκτες 100.000 ευρώ και τις 50.000 ευρώ σε λειτουργικά έξοδα».

Κώστας Ρεπανάκης: «Να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ γιατί αυτό δείχνει ότι είστε Ομιλήτες. Λυπάμαι πάρα πολύ που λείπει η ηγεσία των τελευταίων τριών ετών. Οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να είναι εδώ, Η ηγεσία των τριών τελευταίων ετών έχει κάνει τρεις γενικές συνελεύσεις αποτυχημένες.

Ο Σήφης είναι από τα γεννοφάσκια του Ομιλήτης. Βάλανε τον άνθρωπο σε μια κατάσταση και μετά τον αφήσανε. Από την αγάπη του προς το σωματείο είπε κάποια πράγματα. Εγώ υπηρετώ τον ΟΦΗ τα τελευταία 37 χρόνια. Δεν είμαι γυρολόγος παράγοντας. Τα τελευταία 10 χρόνια το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ο κ. Τζώρτζογλου είναι να πέσει η ομάδα στη Β΄ Εθνική. Που ήταν η δύναμή σας όταν σφάξανε την ομάδα στα μπαράζ;

Στην κατάσταση που είναι σήμερα ο ΟΦΗ την ίδια κατάσταση βρήκαμε το 1979 μαζί με τον κ. Δουλουφάκη. Η ηγεσία των τελευταίων τριών ετών έπρεπε να βρει ένα επενδυτή. Και εμείς τότε ήμασταν μικροί επιχειρηματίες και βρήκαμε κάποιον άνθρωπο που έβαλε 30 χρόνια λεφτά στην ομάδα.

Δείξτε μου μια ομάδα στον κόσμο που έχει πολυμετοχικότητα. Η ηγεσία των τελευταίων τριών ετών έπρεπε να είναι εδώ και να δώσει κάποια λύση. Που είναι αυτοί που δώσανε χρήματα για την πολυμετοχικότητα και στη συνέχεια δεν πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο. Δεν μπορεί ο Κορωνάκης μόνος του να διαχειριστεί αυτή την κρίση. Στον καθένα αναλογεί ένα μερίδιο ευθύνης. Πρέπει να γίνει μια Γενική Συνέλευση να ξεκαθαριστούν τα πράγματα και αν δεν δοθεί κάποια απάντηση να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο η ηγεσία των τελευταίων τριών ετών και να μας πούνε τι προτείνουνε. Δεν θα βγαίνουνε να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Οι δημόσιες σχέσεις τελειώσανε. Εμείς θα την βρούμε την άκρη. Πρέπει να βρούμε μια λύση για το πως θα καλύψουμε το χρέος που υπάρχει».
 
Μανόλης Πατεμτζής: «Το σίγουρο είναι ότι έγιναν φοβερά λάθη και τα λάθη έγιναν στο βωμό να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο αίσθημα. Ο μόνος στόχος ήταν η ομάδα να ανέβει η ομάδα στη Super League με οποιοδήποτε τίμημα. Ο ΟΦΗ έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο να διαλύσουμε. Δεν είναι καλός πρόεδρος αυτός που θα ανεβάσει την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Χρωστάμε 12 εκ. ευρώ και θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές.

Δεν μας φταίει η ΕΠΟ για το χρέος μας. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Ήθελαν να ικανοποιήσουν κάποιοι και την προσωπική τους φιλοδοξία και όλα αυτά μας έφεραν εδώ. Και στην επιτροπή που βγήκε ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του. Ο ΟΦΗ θέλει τεχνοκράτες που θα μπορούν να διαχειριστούν το μέλλον της ομάδας. Θέλει ικανούς ανθρώπους ο ΟΦΗ. Αυτή την στιγμή ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα πλάνο και δεν με ενδιαφέρει αν πέσει η ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εξυγιανθεί. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αυτό που προτείνω είναι να φτιάξουμε ένα πλάνο και να μην πάει πρώτο κομμάτι το οικονομικό».

Νίκος Τζώρτζογλου: «Είναι η πρώτη φορά επίσημα που η ΕΠΣΗ καλείται σε μια συγκέντρωση του ΟΦΗ. Προβληματιστήκαμε αν θα έπρεπε να είμαστε η όχι και αυτό έγινε γιατί θα θέλαμε το περιβάλλον να είναι περιβάλλον ομόνοιας, σύμπνοιας, αγάπης και ειρήνης. Θεσμικά δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση.

Το τι είναι ο καθένας το δείχνει με τα έργα του. Δεν με αγγίζει αυτό καθόλου (για την τοποθέτηση Ρεπανάκη). Αυτό που λείπει από τον ΟΦΗ πέρα από το χρήμα είναι η σύμπνοια Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτή την ομάδα χωρίς σύμπνοια και ομόνοια. Έγιναν λάθη αλλά δεν πιστεύω ότι έγιναν εσκεμμένα. Και ο Σήφης δεν έχει την εμπειρία και την αγάπη και το αεροπλάνο του ΟΦΗ πάει σε τρελή πορεία. Είναι τόσο τεράστιο το μέγεθος του ΟΦΗ αλλά δεν ξέρουμε πόσο είναι το χρέος. Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει καθόλου σε ποια κατηγορία θα παίζει ο ΟΦΗ. Αν με ενδιέφερε  μόνο το αγωνιστικό προφίλ και η ομάδα θα ήμασταν όλοι Μπαρτσελόνα.

Εμένα σαν Ομιλήτη με ενδιαφέρει να είμαι περήφανος σαν Ομιλήτης και όχι να χρωστάμε σε όποιον μιλάει Ελληνικά. Ποια αξιοπρέπεια έχουμε σαν Ομιλήτες. Εγώ ντρέπομαι που οι υπάλληλοι στο ΒΑΚ δεν έχουν να φάνε. Εγώ προτιμώ την ομάδα στη Δ’ Εθνική αν το χρέος είναι 12 - 13 εκατ. ευρώ, ενώ αν είναι 6 - 8 εκατ. ευρώ η κατάσταση είναι διαχειρήσιμη.

Χρειάζεται άμεσα Γενική Συνέλευση και μπορεί με την προτροπή να γίνει μια άτυπη Γενική Συνέλευση άμεσα. Πρέπει να έρθουν όλοι οι μεγαλομέτοχοι και με βασικό συστατικό αγάπη ομόνοια και σύμπνοια. Ο Βατσινάς έδωσε την ομάδα με χρέος 2,5 εκατ. ευρώ, εισέπραξε η διοίκηση 2,5 εκατ. ευρώ και ο ΟΦΗ τώρα είναι χρεωμένος με 13 εκατ. ευρώ. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε με ενδιέφερε να διευθύνω τον ΟΦΗ. Όταν μου προτάθηκε από τον Τζίγγερ εγώ είπα εγώ έχω μάθει να διοικώ και όχι να με διοικούν. Αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ δεν αρέσει σε κανένα».

Γιάννης Παπαματθαιάκης: «Πρώτα από όλα η σημερινή συγκέντρωση έπρεπε να είναι για το αύριο του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια προχωρημένη σήψη. Το 2001 έφυγα από τον ΟΦΗ που τον υπηρέτησα για 20 χρόνια. Σήμερα πήγα στα γραφεία και έφυγα κλαίγοντας γιατί δεν είχε ούτε νερό στην τουαλέτα, ούτε χαρτί υγείας. Ο ΟΦΗ έφτασε εδώ από τα λάθη και τις εσωτερικές μας διαμάχες σαν παράγοντες. Τους παλιούς παράγοντες που έχουμε υπηρετήσει την ομάδα επί εποχής Βαρδινογιάννη δεν μας θέλετε. Που είναι οι παλιοί παράγοντες;

Δεν υπάρχουν παράγοντες σαν τον Αρώνη, τον Δουλουφάκη που μπήκε φυλακή για τον ΟΦΗ και τον Καζανάκη. Δύο λύσεις υπάρχουνε. Εμείς είμαστε τα κόκκινα πανιά για τους οργανωμένους. Το λάθος σας είναι ότι θέλετε να ανακατεύεστε με τα διοικητικά του ΟΦΗ. Από τότε που μπήκε η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον ΟΦΗ η ομάδα πήγε επτά φορές στην Ευρώπη αλλά είχα και το οικονομικό λυμένο.

Πήγαινα στον Θόδωρα και τα έδινε όλα για τον ΟΦΗ. Δυστυχώς όμως κάποιοι του σκίσανε την φωτογραφία από το γήπεδο. Τον ΟΦΗ τον ήξερε όλη η Ευρώπη λόγω του Θόδωρα. Να φωνάξουμε τους παλιούς παράγοντες να πάμε μαζί όλοι στον Βαρδινογιάννη να τον ξαναφέρουμε. Αν δεν βρεθεί επενδυτής ο ΟΦΗ δεν σώζεται.

Ο Θόδωρας ήταν ο μεγαλύτερος Ομιλήτης του ΟΦΗ και έκλαιγε όταν πήραμε το Κύπελλο. Εάν δεν μπορείς Σήφη παράτα τα. Η λύση είναι μία. Δεν κρίνουμε τον κάθε παράγοντα για τα λάθη που έκανε. Το αύριο του ΟΦΗ είναι δύσκολο. Έχεις μια διοίκηση κ. Κορωνάκη αλλά κανείς δεν σας θέλει. Εγώ δεν έχω χρήματα αλλά έχω διάθεση να βοηθήσω να πάω να βρούμε παλιούς παράγοντες».

Μανόλης Κουμαντάκης: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Όταν αναλάβαμε τον Ιανουάριο βρήκαμε στην ομάδα 26 προσφυγές, ποσά που αγγίζανε τα 2,5 εκ. ευρώ. Τα χρέη δεν έγιναν εσκεμμένα αλλά έγιναν από λάθη τακτικής των προηγούμενων διοικήσεων. Δεν έγιναν εκ του πονηρού. Θα αναφέρω τι σκεφτήκαμε τότε σαν διοικούσα επιτροπή. Καταγράψαμε το χρέος και σκεφτήκαμε ότι αυτό το χρέος πρέπει να το μεταθέσουμε μέσα στην επόμενη τριετία, να χαμηλώσουμε το μπάτζετ της ομάδας αισθητά και να πάρουμε αδειοδότηση. Επιπλέον είπαμε να μαζέψουμε και κάποια χρήματα.

Κάναμε ένα προϋπολογισμό να μαζέψουμε ένα ποσό της τάξεως των 700.000 ευρώ. Επενδυτής στην ομάδα δεν θα υπάρξει. Μας είχαν τάξει 160.000 ευρώ και ήταν κάποια λεφτά του Βατσινά, ήταν συνολικά 680.000 ευρώ και με αυτά είχαμε υπολογίσει να κάνουμε διακανονισμούς στις 26 προσφυγές με στόχο να μην γίνουν και άλλες προσφυγές.

Δυστυχώς από τα 680.000 ευρώ μας έμειναν μόνο 300.000 ευρώ. Έτσι δεν πήραμε αδειοδότηση. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πέσει η ομάδα στη Δ΄ Εθνική ώστε να εξαλειφθούν τα χρέη και η άλλη λύση είναι η ομάδα αυτή την στιγμή με την παρέμβαση των παλιών να γίνει άμεσα ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε να γίνουν κάποιες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές να μην υπάρξουν άλλες προσφυγές. Να βγει μια διοίκηση να μπορέσει να βάλει μια τάξη για τρία χρόνια, με χαμηλό μπάτζετ. Πρέπει να ενεργοποιηθούν και άλλοι παλιοί παράγοντες.

Έκανα μια σοβαρή προσπάθεια να προσεγγιστεί ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο εκνευρισμός του ήτανε πολύ μεγάλος για το γεγονός ότι κάποιοι κατέβασαν την φωτογραφία του αδερφού του. Στον ΟΦΗ ασέλγησαν τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί».

Νότης Μαριάς: «Σε αυτή την φάση πρέπει να δεχθούμε ότι όλες οι ομάδες έχουν κρίση. Στο βαθμό που μπορώ να βοηθήσω σε ένα μπίζνες πλαν θα το κάνω. Πρέπει να γίνουν έξυπνες κινήσεις. Δεν έχω καμία φιλοδοξία να αναμειχθώ στα διοικητικά του ΟΦΗ . Αν εκλεγώ θα είμαι δίπλα στον ΟΦΗ, αν χρειαστούν παρεμβάσεις και ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την δράση μου».

Βαγγέλης Αποστολάκης: «Χαίρομαι σήμερα που άκουσα καθαρές φωνές που δεν άκουσα στη ΓΣ. Κάθε κρίση έχει απειλές, έχει και ευκαιρίες. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα της αδειοδότησης γιατί και να έπαιρνε η ομάδα άδεια δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα.

Έγινε ένα μάζεμα σε ένα βαρέλι που δεν είχε πάτο. Σήμερα που δεν υπάρχει πρωτάθλημα μπορούμε να βάλουμε νέες βάσεις για το νέο πρωτάθλημα. Είναι η ευκαιρία του ΟΦΗ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο στόχος είναι για τη νέα χρονιά να μείνει η ομάδα στη Super League για να έχει το τηλεοπτικό μπάτζετ και να μείνει με εικοσάχρονα. Πρέπει να συνδυάσουμε την εμπειρία και την διάθεση των νέων ανθρώπων. Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που θα συμβάλλουν στον ΟΦΗ να συμβάλλουν χωρίς να χρεώσουν ούτε ένα ευρώ τον ΟΦΗ. Είναι δεδομένη μια συστράτευση απ’ όλες τις δυνάμεις. Πρέπει να υπάρξει μια διοίκηση με πολλά άτομα.

Όταν εισπράττει δύο ο ΟΦΗ και χαλάει πέντε δεν μπορεί να δουλέψει. Πρέπει να γίνει μια διοίκηση από τεχνοκράτες, από παιδιά από τους οργανωμένους και τους παλαιμάχους. Υπάρχει και προοπτική αρκεί να δουλέψουμε όλοι σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μακάρι να δώσουμε βάρος στα Κρητικόπουλα και σε τρία χρόνια να παίζουμε με 11 Κρητικόπουλα. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια ευκαιρία».

Χρήστος Μιχαλόπουλος: «Σκέφτηκα να έρθω πολύ σε αυτή την συνάντηση. Είχα άριστες σχέσεις με τον Σήφη Κορωνάκη το διάστημα που συνεργαστήκαμε. Ο ΟΦΗ είναι γονατιστός. Έχουμε δύο επιλογές είτε να φάμε καρπαζιές, είτε να στηριχθούμε στα γόνατά μας. Ο ΟΦΗ μπορεί να σηκωθεί. Εγώ δεν έχω να προτείνω κάποια χρηματοοικονομική λύση αλλά θα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και συντροφικότητα. Υπάρχει ένα τιμ παλιών παραγόντων, υπάρχει ένα στελεχιακό δυναμικό με συσσωρευμένη εμπειρία που συνδυάζει πολλά πράγματα. Ο ΟΦΗ έχει δυναμικό, ο ΟΦΗ έχει ένα έξοχο δυναμικό κίνημα. Τα παιδιά του ΟΦΗ είναι ευφυέστατα και λατρεύουν την ομάδα».

Δημήτρης Παπαματθαιάκης: «Δεν θέλω να επαναλάβω τις απόψεις μου που έχω για την ομάδα. Αυτή η συζήτηση είχε ένα επίπεδο και έτσι πρέπει να γίνει και στη Γενική Συνέλευση. Εγώ πήγα να πω την άποψή μου και μου παίρνανε το μικρόφωνο από το χέρι. Εγώ παρακολουθώ Γενικές Συνελεύσεις από τότε που ήταν ο πατέρας μου πρόεδρος. Να έρθουν εκπρόσωποι των οργανωμένων, παράγοντες μεγαλομέτοχοι η μη. Μπορώ να δεχτώ ότι το πλάνο μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο αν υπάρχει σύμπνοια.

Σήφη η διοικούσα σου επιτροπή δεν σε θέλει. Η δηλώνεις παραίτηση η αφήνεις τους άλλους να κάνουν διοίκηση. Δεν μπορώ να βλέπω τόσα αξιόλογα παιδιά και να καίει ο ΟΦΗ παράγοντες. Κανένας παράγοντας δεν περισσεύει στην ομάδα. Και εγώ ξεκίνησα με όραμα και εμένα με έκαψε το σύστημα του ΟΦΗ. Αυτήν την στιγμή νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Τους καίει ο ΟΦΗ τους παράγοντες γιατί το σύστημα που ακολουθούμε δεν είναι σωστό. Συμφωνώ να γίνει ένα πλάνο εξυγίανσης και αν δεν βρεθεί επενδυτής δεν είναι ντροπή να πέσει ο ΟΦΗ στη Δ΄ Εθνική. Δεν πρέπει να απαξιώνεται κανένας παράγοντας. Αυτοί που θα είναι στη διοίκηση πρέπει να είναι αγαπημένοι».

Μιχάλης Πλευράκης: «Κλήθηκα να συμπληρώσω παραγοντικά τον ΟΦΗ. Έπεσα από τα σύννεφα βλέποντας την οικονομική κατάσταση στον ΟΦΗ. Ο Σήφης στηρίζεται από την διοικούσα αλλά υπάρχουν κάποιες παραφωνίες».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved