Ολυμπιακός: Εξαιρετικές εντυπώσεις για Ζαρντίμ!

Ολυμπιακός: Εξαιρετικές εντυπώσεις για Ζαρντίμ!

Έτοιμος να… αντιμετωπίσει την πρόκληση της καριέρας του με το κεφάλαιο «Ολυμπιακός» εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην επίσημη παρουσίασή του από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έδειξε πως είναι έτοιμος να πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Ο 38χρονος προπονητής γνωρίζει πως το έργο που έχει μπροστά του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όχι μόνο διότι ο Ολυμπιακός θα… μπει στη νέα σεζόν ως Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας, αλλά και γιατί θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος άφησε το… στίγμα του στους Πειραιώτες.

Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν δείχνει ικανό για να σταματήσει τα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όπως υποστήριξε, δεν θέλει να μπει σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αλλά να αναπτύξει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισπανό προπονητή, που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα στο Λιμάνι. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συνεργασία του Πορτογάλου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μόνο οφέλη μπορεί να έχει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ξεκινήσουν από μία νέα… βάση την επόμενη χρονιά, αλλά θα συνεχίσουν στον δρόμο που έχουν… χαράξει.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που οι Πειραιώτες αναζήτησαν εις βάθος τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα ασπάζεται τη φιλοσοφία του συλλόγου και θα έχει… αντοχή στην μεγάλη πίεση. Μάλιστα, σε ερώτηση που τέθηκε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά την παρουσίασή του για το ειδικό… βάρος του Ολυμπιακού, η απάντησή του έφερε πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

«Εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο για να έχουμε πολλές νίκες και να μην υπάρχει πρόβλημα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να χαμογελάει με νόημα, επιδοκιμάζοντας τη φιλοσοφία νικητή που εξέφρασε ο 38χρονος προπονητής και η οποία εναρμονίζεται πλήρως το πλάνο της ομάδας του Πειραιά.

Ένα ακόμα στοιχείο που έφερε ικανοποίηση στους διοικούντες τον Ολυμπιακό ήταν η θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τους παίκτες με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί. Ο Ίβηρας προπονητής δεν έδειξε «κολλημένος» με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την πατρίδα του, καθώς αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει μια δυνατή και ποιοτική ομάδα, με την οποία θα ικανοποιείται ο κόσμος που την παρακολουθεί, ενώ άνοιξε την… πόρτα και για τα παιδιά της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων», ένα ακόμα στοιχείο που βρίσκεται στο πλάνο των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πως στα βασικά σημεία η φιλοσοφία του συμπίπτει με αυτή των Πειραιωτών, επιβεβαιώνοντας την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι η «χημεία» μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved