Σκληρή απάντηση Κορωνάκη, στη σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σκληρή απάντηση Κορωνάκη, στη σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από ενότητα για να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης επιδίδονται σε πόλεμο ανακοινώσεων.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη μέσω της οποίας ζήτησε να γίνει άμεσα γ.σ. για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ήρθε η απάντηση του Σήφη Κορωνάκη, ο οποίος εξαπέλυσε ανοικτή επίθεση προς τον Βασίλη Ξημέρη.

Αναλυτικά η δήλωση Κορωνάκη που δημοσιεύτηκε στο σάιτ του ΟΦΗ:

«Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η ενέργεια  της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να ζητήσει να προχωρήσει η ΠΑΕ-ΟΦΗ σε γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά γιατί ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει σε εξέλιξη την προσπάθεια για την οργάνωση και την καλύτερη δυνατή στελέχωση της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν την ευθύνη της ΠΑΕ-ΟΦΗ τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ήσαν συνεχώς στην ΕΠΟ και στη Super League, λόγω των υποθέσεων αδειοδότησης. Σήμερα έχει αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση.

Με δήλωση που έκανα στις 10-6-2012 έγιναν γνωστές οι πρώτες ενέργειες που προγραμματίζει η διοίκηση.
Γιατί ο πρόεδρος και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σιωπούν στο παραπάνω θέμα;

Όμως προσωπικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που φαίνεται να ανησυχεί τόσο όψιμα για το μέλλον της ομάδας μας θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις προσωπικές ενέργειες που έκανε και έχουν ζημιώσει τα μέγιστα την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Τα μέλη της διοίκησης που ήσαν στη ΠΑΕ-ΟΦΗ από τις 4-1-2012 έως τις 2-5-2012 ημερομηνία που είχε ορισθεί για έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για την ανάδειξη νέας διοίκησης κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιούντο για τον φάκελο αδειοδότησης.

Ο κ. Βασίλης Ξημέρης πρόεδρος της Δ.Ε. χωρίς να πει ποτέ σε κανέναν τίποτε απολύτως, κρυφά, έως τις 29-3-2012 εκταμίευσε ποσό που ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ από την ΠΑΕ-ΟΦΗ προς τον Ερασιτέχνη. Πριν από τις 31-3-2012 όταν ξαφνικά παραιτήθηκε είχε φροντίσει και είχε πάρει χρήματα που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η ΠΑΕ-ΟΦΗ για το θέμα της αδειοδότοσης.

Γιατί ο κ. Β. Ξημέρης χωρίς να πει σε κανέναν τίποτε, κρυφά, πήρε επιταγές της ΠΑΕ-ΟΦΗ που έληγαν στις 31-5-2012, τις ρευστοποίησε και πήγε τα χρήματα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ;

Γιατί ο κ. Β. Ξημέρης χωρίς να πει τίποτε σε κανέναν, κρυφά, πήρε 10.000 ευρώ από το τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ-ΟΦΗ και τα μετέφερε στο ταμείο του Ερασιτέχνη  ΟΦΗ;
Είναι ηθικά δίκαιες όλες οι παραπάνω ενέργειες που προέβη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ζημιώνοντας την ΠΑΕ-ΟΦΗ που έψαχνε με αγωνία να βρει λύσεις για να κλείσει το φάκελο αδειόδοτησης; Τα ποσό των 130.000 ευρώ και πλέον που έχει εκταμιεύσει από την ΠΑΕ-ΟΦΗ κρυφά ο κ. Β. Ξημέρης εάν ήταν στη διάθεση της εταιρείας, μαζί με τις 160.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο κ. Κ. Τουγλής, έδιναν τις λύσεις στο θέμα της αδειοδότησης και σήμερα η  ΠΑΕ-ΟΦΗ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στο προαναφερόμενο θέμα.

Αντ’ αυτού, ο μέν κ. Ξημέρης με τις ανωτέρω ενέργειες του στέρησε τις 130.000 ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ, ο δε κ. Τουγλής, ποτέ δεν διέθεσε στην ΠΑΕ τις 160.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί και βάσει των οποίων είχε γίνει ο αρχικός προγραμματισμός από την τότε Δ.Ε. Και οι δύο με τις ενέργειες τους χωριστά δεν βοήθησαν να έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αδειοδότηση.      

Ο κ. Β. Ξημέρης θα πρέπει τελικά να πει στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ εάν ως πρόεδρος της τότε Δ.Ε της ΠΑΕ εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της τα οποία σήμερα κόπτεται ότι τάχα η νυν Δ.Ε δεν δύναται να εξυπηρετήσει ή αυτά του Ερασιτέχνη και σε κάθε περίπτωση να τοποθετηθεί άμεσα για τα ανωτέρω ώστε οι ευθύνες για την σημερινή εξαιρετικά δύσκολη θέση της ομάδας να αρχίσουν επιτέλους να προσωποποιούνται. Και επειδή η υποκρισία δεν έχει όρια για κάποιους, η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ  επισημαίνει τα παρακάτω πραγματικά γεγονότα:

ΠΟΙΑ είναι η διοίκηση που εκλέχθηκε στη γενική συνέλευση που έγινε στις 31-12-2011;

ΠΟΙΑ είναι η διοίκηση που εκλέχθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στις 2-5-2012;

ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αποτέλεσμα δεν είχαν οι δύο γενικές συνέλευσης στο θέμα της ανάδειξης διοίκησης.

Και στις δύο περιπτώσεις η ΠΑΕ-ΟΦΗ οδηγήθηκε στο πρωτοδικείο Ηρακλείου για να εκλέξει προσωρινή διοικούσα επιτροπή.
Η υποκρισία έχει και συνέχεια.

Αναφέρει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ότι επειδή θέλει η τωρινή διοίκηση να οδηγήσει την ΠΑΕ-ΟΦΗ στη Δ! εθνική ζητάει τη διενέργεια γενικής συνέλευσης.

ΣΕ καμία περίπτωση τα μέλη της τωρινής διοίκησης, επειδή έτσι βολεύει κάποιους που έχουν αρνητικά σχέδια για την ΠΑΕ-ΟΦΗ, δεν θα οδηγήσει την ομάδα μας στη Δ εθνική.

Ο ΟΦΗ ήταν είναι θα συνεχίσει να είναι στη Super League γιατί εκεί είναι η φυσική του θέση.Η διοίκηση έχει σχέδιο για την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Ομως ΟΛΟΙ θα πρέπει να αντιληφθούν δύο απλές παραμέτρους:

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από τη βοήθεια όλων.

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει  δαπάνες με χρήματα που δεν έχει.

Η επόμενη 4ετία είναι περίοδος σφιχτής οικονομικής τακτικής γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγει η ΠΑΕ-ΟΦΗ από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Η τωρινή διοίκηση έχει σχέδιο και πρόγραμμα για την ομάδα. Πρόγραμμα που έχει οδηγήσει στο δρόμο της υλοποίησης.
Προφανώς αυτή η προσπάθεια απογοητεύει ορισμένους οι οποίοι πανικόβλητοι πράττουν αναλόγως»



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved