Ανακοίνωση με αιχμές από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Συντάκτης: Onsports team Δημοσίευση: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20.41

Την άμεση διεξαγωγή γενικής συνέλευσης με σκοπό να αναδειχθεί νέα διοίκηση, ζητά ο ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση «η θέση του ΟΦΗ είναι στη Super League και πουθενά αλλού», κάτι που αποτελεί σαφή αιχμή με αποδέκτη τον Κορωνάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο στη σημερινή του Συνεδρίαση 11/06/2012 ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν τα τμήματα του Σωματείου, καθώς και για όσα συμβαίνουν στην Π.Α.Ε- Ο.Φ.Η και για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί που αφορούν την ομάδα και κατ’επεκταση την Π.Α.Ε.-Ο.Φ.Η.

Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Η θέση της ομάδας μας ήταν και πρέπει να είναι στη Super League για κάθε άλλη σκέψη ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ είναι αντίθετος και προφανώς δεν συμφωνεί.

Σύμφωνα με το Άρθρο 12, του καταστατικού της Π.Α.Ε-Ο.Φ.Η , ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ εκπροσωπώντας το 1/20 του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε να ζητήσει από την Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε –Ο.Φ.Η , να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, ορίζοντας ημερομηνία ημέρα και ώρα άμεσα, με κύριο αντικείμενο ημερησίας διάταξης:

α) Ενημέρωση Μετόχων

β) Ανάδειξη νέας Διοίκησης

Το άρθρο 12 παράγραφος 1, ορίζει ρητά ότι το Δ.Σ της Π.Α.Ε – Ο.Φ.Η είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει Γ.Σ. μετά το αίτημα του Μετόχου που κατέχει το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ κάνει έκκληση στους Μετόχους της Π.Α.Ε – Ο.Φ.Η  να δηλώσουν συμμετοχή σ’αυτή την Γενική Συνέλευση που θα ορισθεί και παράλληλα να δείξουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ που θα αναδειχθεί.

Ελπίζουμε  οτι θα εκλεγει Διοϊκηση για να μπορεσει αμεσα να αντιμετωπισει τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα, αλλά και να σχεδιάσει το παρόν και το μέλλον της ομάδας».

Κατηγορία: Super League
Tags: