«Βλέπουν» και Κάρλος Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό! (photos)

«Βλέπουν» και Κάρλος Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό! (photos)

 Ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, είναι αυτό του Ισπανού, Κάρλος Κουεγιάρ.

Ο 31χρονος Ισπανός Κάρλος Κουεγιάρ αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες λύσεις για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και από την στιγμή που το όνομά του… έφτασε μέσω fax στην Πλατεία Αλεξάνδρας οι ιθύνοντες των Πειραιωτών δεν μπορούν παρά να κοιτάξουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Κουεγιάρ προτάθηκε προ ημερών από μεγάλο ισπανικό γραφείο μάνατζερ ως… αντί-Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου ωστόσο, δεν αποκλείεται ο υψηλόσωμος (σ.σ. 1.90μ.) κεντρικός αμυντικός να προκριθεί από τους «ερυθρόλευκους» ως… αντί-Παπαδόπουλος ανεξαρτήτως με την παραμονή ή όχι του διεθνούς Σουηδού στόπερ στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σε σημερινό (10/06) της δημοσίευμα η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ένας εκ των εκπροσώπων του Κάρλος Κουεγιάρ μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ τονίζοντας ότι για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στην Οσασούνα κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στην πρώην ομάδα του…

Ο Κουεγιάρ «έφτιαξε» το όνομά του στην Οσασούνα, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2007, αυτή την περίοδο ωστόσο, φαίνεται πως επιθυμεί ν’ αγωνιστεί σε ομάδα με υψηλότερους στόχους.

Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο την θέση του στόπερ, όσο κι αυτή του δεξιού μπακ, ξεκίνησε από τη Νουμάνθια, στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2001-2003) και στη συνέχεια «μετακόμισε» στην Οσασούνα (2003-2007), πριν… ανοίξει τα φτερά του για διεθνή καριέρα! Το 2007 πήρε μεταγραφή έναντι 3.500.000 ευρώ για τους Γκλάσκοου Ρέιντζερς, στην Σκωτία, όμως, έμεινε μόλις έναν χρόνο (έκανε ωστόσο, 36 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς!), καθώς το καλοκαίρι του 2008 κλήθηκε ν’ αναπληρώσει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ στην «καρδιά» της άμυνας της Άστον Βίλα, όταν ο Σουηδός αποχώρησε με προορισμό την Γιουβέντους. Μια μεταγραφή, η οποία κόστισε στους «χωριάτες» το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000.000 ευρώ!

Ο Κάρλος Κουεγιάρ μετράει σε τέσσερις σεζόν με την αγγλική ομάδα 120 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει και 3 φορές. Όσον αφορά στην αξία του στο… άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αυτή ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved