Η επιθυμία του Βασιλακάκη και οι σκέψεις για Γιαννούλη

Η επιθυμία του Βασιλακάκη και οι σκέψεις για Γιαννούλη

Έντονη είναι η επιθυμία του Θοδωρή Βασιλακάκη να συνεχίσει την καριέρα του Παναθηναϊκό, ο οποίος παράλληλα εξετάζει και την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη.

Νεανικό… άρωμα αναμένεται να έχει η ομάδα των «πράσινων» τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς στο «τριφύλλι» έχουν ρίξει το… βάρος στην απόκτηση νεαρών ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σωστό… δρόμο, όσον αφορά στα διοικητικά, κάτι που ισχύει και στον αγωνιστικό τομέα, μια και ο Πορτογάλος «προφέσορας» συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» και θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο… κάτοικος Παιανίας.

Πλέον, άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στον σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν και στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Θοδωρή Βασιλακάκη. Ο Έλληνας άσος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την SKODA Ξάνθη και όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Πράσινη» εμφανίζεται έτοιμος για να κάνει το μεγάλο… βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής επιθυμεί σαν… τρελός να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς γνωρίζει πως στους «πράσινους» μπορεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του από οποιαδήποτε άλλη ομάδα… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Ακριτών και μεταξύ των δύο πλευρών παρατηρείται μία μικρή διαφορά στο οικονομικό που δεν είναι απαγορευτική.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Γιαννούλη. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Ατρόμητο, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στην Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία στην οποία ανήκει. Ο Έλληνας άσος ξεκινάει προετοιμασία στις 15 Ιουνίου και σε περίπτωση που τεθεί θέμα νέου του δανεισμού, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Πάντως, τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές που θα κάνει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, τον έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Την Δευτέρα (11/6) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραμονή του στην ομάδα και στην συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά θέματα που «καίνε» τους «πράσινους».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved