Απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η δικηγόρος του πρίγκιπα

Απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η δικηγόρος του πρίγκιπα

Η νομική εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φέιζαλ Αλ Σαούντ, Κασσιανή Μιχοπούλου, εξέδωσε σήμερα (09/06) το μεσημέρι ανακοίνωση, μέσω της οποίας ουσιαστικά απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η δικηγόρος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Κασσιανή Μιχοπούλου, δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία έκανε λόγο για «ανυπόληπτους μεσάζοντες» και, μέσω της δικής της τοποθέτησης, φρόντισε να πάρει θέση ενώ παράλληλα εκτόξευσε και απειλές.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αναφέρεται:

«Ουδέποτε η πλευρά μας έκανε επίσημη έγγραφη πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι προτάσεις εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου εταιρείας δεν απευθύνονται ποτέ σε υπαλλήλους, διαχειριστές, θεματοφύλακες, αλλά μόνο σε ιδιοκτήτες, καθώς είναι και οι μόνοι που μπορούν να πουλήσουν.

Αν μετά από τόσο καιρό θέλουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι ο πελάτης μου δεν υπάρχει, δεν έχει λεφτά, δεν έχουμε κάνει επίσημες διαπραγματεύσεις με το μεγαλομέτοχο, δεν έχει ακολουθήσει όλες τις γνωστές και νόμιμες διαδικασίες, προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε 5χρονα.

Χαίρομαι που οι υπάλληλοι που 3 μήνες δε βρήκαν χρόνο να κάνουν τα απαραίτητα για να τρέξει η ΑΜΚ της 8/3/12, βρήκαν χρόνο να μας βγάλουν όλους τρελούς ημέρα Σάββατο, αλλά θα ήθελα να τους προτρέψω να συνεννοηθούν λίγο μεταξύ τους, καθώς η πλευρά που δέχτηκε την επίσημη πρόταση ουδέποτε τη διέψευσε. Και δε νομίζω ότι θα το κάνει για να τους καλύψει, καθώς υπάρχουν επίσημες έγγραφες επικοινωνίες που την αποδεικνύουν. Να σας το ξαναπώ ότι εγώ μιλάω μόνο με έγγραφα και νόμιμα, μήπως και συμμαζευτείτε;

Τέλος θα ήθελα να προτρέψω τα μέλη του ΔΣ να απαιτούν να λαμβάνουν γνώση των επίσημων ανακοινώσεων και να τις εγκρίνουν, καθώς και οι ποινές για συκοφαντική δυσφήμηση είναι αξιόλογες και οι αστικές αποζημιώσεις για δια του τύπου δυσφημίσεις, υπέρογκες. Κάποιοι απολαμβάνουν υψηλούς μισθούς και πιθανόν να μπορέσουν να τις καλύψουν, άλλοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, αν η «ΠΑΕ» συνεχίσει την τακτική της λάσπης, που άλλοι ξεκίνησαν ως μη δυνάμενοι να απαντήσουν στην ουσία.

Κάνω υπομονή γιατί ίσως και να χρειαστεί να συνεργαστούμε με κάποιους εξ αυτών, αλλά η υπομονή έχει όρια. Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για τη δουλειά και ασχολείστε με το πρόσωπο του δικηγόρου, που απλώς εκπροσωπεί έναν πελάτη, μιλήστε επιτέλους και με κάποιον δικηγόρο να σας εξηγήσει τις πιθανές συνέπειες. Υπάρχει δικαιοσύνη, που όπως έχει αποδειχθεί,  δεν υπολογίζει ούτε καναλάρχες, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίες, ούτε και πολιτικούς, εκλεγμένους και μη.

Κασσιανή Μιχοπούλου, Δικηγόρος Αθηνών».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved