Μια... ντουζίνα «λαβράκια» στη λίστα Ζαρντίμ για Ολυμπιακό! (videos)

Μια... ντουζίνα «λαβράκια» στη λίστα Ζαρντίμ για Ολυμπιακό! (videos)

Αρκετά είναι τα ονόματα, τα οποία έχει στο μυαλό του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για παίκτες που είχε «τσεκάρει» για λογαριασμό της Μπράγκα

Σύμφωνα με σημερινό (09/06) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει στη λίστα του μια… ντουζίνα (παρά έναν!) ποδοσφαιριστές, για διάφορες θέσεις, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος Παραγουανός επιθετικός της Μπενφίκα, Λορένσο Αντόνιο Σανάμπρια Μελγαρέχο αγωνίστηκε ως δανεικός φέτος στην Πάσος Φερέιρα σκοράροντας 11 φορές σε 30 ματς, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ. Δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών της Παραγουάης, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «αετούς» της Λισαβόνας. Η αξία του στο… άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.


Ο 27χρονος Ματέους Γκαλιάνο ντα Κόστα από την Αγκόλα (σ.σ. έχει πορτογαλική υπηκοότητα) αγωνίζεται στη Νασιονάλ Μαδέιρα, με την οποία φέτος σκόραρε 12 φορές και «σέρβιρε» άλλα 5 γκολ σε 36 συμμετοχές. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον αποκτήσει μ’ ένα ποσό γύρω στο 1.500.000 ευρώ.


Ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός χαφ-εξτρέμ, Ντανίλο Λεάντρο Ντίας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Μαρίτιμο. Τα 10 γκολ και οι 5 ασίστ σε σύνολο 39 παιχνιδιών μπορούν ν’ αποτελέσουν «διαβατήριο» για τον Πειραιά. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, ενώ η αξία του «αγγίζει» το 1.200.000 ευρώ.


Ο 24χρονος Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός (σ.σ. παίζει και στις δύο πτέρυγες), Ντανιέλ Ζοάο Σάντος Καντέιας, αγωνίζεται στη Νασιονάλ Μαδέιρα, κοστολογείται γύρω στις 800.000 ευρώ και φέτος μέτρησε σε 41 ματς 7 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις συμπεριλαμβανομένου και του Europa League. Αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Πόρτο.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα, ανήκει στην Πόρτο, φέτος ωστόσο, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρίο Άβε κάνοντας 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 27 παιχνίδια. Αποτελεί ερωτηματικό αν οι «Δράκοι» τον παραχωρούν, αλλά κι αν το κάνουν αποκλείεται να συναινέσουν με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ.

Ο 23χρονος Γάλλος – με πορτογαλική υπηκοότητα – κεντρικός χαφ, Αντριέν Σεμπάστιαν Περουσέ Σίλβα, ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Ακαδέμικα με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 37 ματς. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας, η αξία του ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ, το ποσό αυτό ωστόσο, επιδέχεται… ψαλιδίσματος, καθώς μένει ελεύθερος σ’ ένα χρόνο.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ρομπέρτο ντε Σόουζα Ρεζέντε, ο οποίος έχει και ισπανικό διαβατήριο, οπότε λογίζεται ως κοινοτικός, ανήκει στη Μαρίτιμο. Φέτος μέτρησε σε 35 συμμετοχές 2 γκολ και 3 ασίστ, με την αξία του να υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ. Στα «παράσημά» του οι 22 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Νέων της Βραζιλίας.


Ο 21χρονος Πορτογάλος – διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του - επιθετικός Ραφαέλ Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται στη Βιτόρια Σετουμπάλ. Φέτος έκανε 5 γκολ σε 31 ματς, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2014. «Χρηματιστηριακή» αξία γύρω στις 600.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Γιοάν Ταβάρες, ο οποίος έχει πορτογαλική υπηκοότητα και αγωνίζεται με την φανέλα της Μπέιρα Μαρ αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Liga Sagres (σ.σ. η μεγάλη κατηγορία στην Πορτογαλία). Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και κοστολογείται 800.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Βαλεντίν Σεμπαστιάν Ρομπέρζ, επίσης της Μπέιρα Μαρ, είναι… παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, καθώς πέρασε από τον Άρη πριν από δύο χρόνια. Το συμβόλαιό του λήγει το 2013 και η αξία του πλέον ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Λουίς Κάρλος Νόβο Νέτο, ανήκει στη Νασιονάλ Μαδέιρα και φέτος μέτρησε 33 συμμετοχές με 1 γκολ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και η αξία του είναι γύρω στο 1.100.000 ευρώ.

Μια... ντουζίνα «λαβράκια» στη λίστα Ζαρντίμ για Ολυμπιακό! (videos)



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved